Ben en azından dürüstüm açık sözlüyüm. Bak@Vander Bu sekilde senin isin çok olur be bacim
Belki 1.80Uzaktan uzağa tam bir cima etmiş olamazlar. Anatomik olarak mümkün değil.
Loreth de söylüyor şimdi kod adı vererek, eksiliyorum falan ama hakkını yemeyeyim.Ben en azından dürüstüm açık sözlüyüm. BakLoreth 3nity Yabanelma Yokuspokus sessiz sedasız kayboluyor. Sonra yok mutfak sildim yok banyo ovdum yok çocuk uyuttum efendime söyleyim uyuyakaldım bahaneler bahaneler. Yalaaaan. Kandırıyorlar sizi kızkardeşlerim! İnanmayın!!1!
Ben en azından dürüstüm açık sözlüyüm. BakLoreth 3nity Yabanelma Yokuspokus sessiz sedasız kayboluyor. Sonra yok mutfak sildim yok banyo ovdum yok çocuk uyuttum efendime söyleyim uyuyakaldım bahaneler bahaneler. Yalaaaan. Kandırıyorlar sizi kızkardeşlerim! İnanmayın!!1!
Tövbe estağfurullah. Buralarda harcanmayın siz Amerikanyaya gidin bacım.Belki 1.80boşuna mı baktık töbe töbe
İş verirler mi bizeTövbe estağfurullah. Buralarda harcanmayın siz Amerikanyaya gidin bacım.
Seni bilmem de sevgilin zevk aldığı işi yaparak yattığı yerden para kazanır.İş verirler mi bize
Ay Allah korusun ya7 yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum
Herkese merhaba bir derdim var diyip konuya geçiyorum 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var son 1 Yıldır belki daha fazla eşimle ilişkiye girmek istemiyorum bu kadar müstehcen bir konuyu açmaya utanıyorum ama belki bir görüşü olan olur bana eşimle resmen köşe kapmaca oynuyorum türlü türlü bahaneler...www.kadinlarkulubu.com
Böyle öbüştük (fotoraf eski)
Hee inanmasınlar.Ben en azından dürüstüm açık sözlüyüm. BakLoreth 3nity Yabanelma Yokuspokus sessiz sedasız kayboluyor. Sonra yok mutfak sildim yok banyo ovdum yok çocuk uyuttum efendime söyleyim uyuyakaldım bahaneler bahaneler. Yalaaaan. Kandırıyorlar sizi kızkardeşlerim! İnanmayın!!1!
Şaka yaptım şakaSeni bilmem de sevgilin zevk aldığı işi yaparak yattığı yerden para kazanır.
Baktım kimse görmüyor sildimKaçırdım yine
Oofff of.
Neyse belki aşkta şansım döner de öbüşürüm
Ben gördüm birinç birinçBaktım kimse görmüyor sildimyoksa kalıcı olarak kalacaktı
Niye söylüyorsun ya. Ne göremediğini düşünüp düşünüp duracaktı ne güzel
dük garibanlarının gözü kalırsa senin dük sararmış maydanoz gibi pörsür bak dikkat etKııız düksüzleeeerDüksüüüz
Hadi basın beğenmedimleri. Ben gidip beyime sarılayım
Nazar etmeyin ne olur, çalışın sizin de olurdük garibanlarının gözü kalırsa senin dük sararmış maydanoz gibi pörsür bak dikkat et
Öbüşürken ayıpçı fotoğraf koymuş diyecektim de forumda adın çıkar dedimNiye söylüyorsun ya. Ne göremediğini düşünüp düşünüp duracaktı ne güzel
Aaa kimbilir nerelerde neler yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?