- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Poff..
Evi şöyle bi temizlemem tertiplemem lazım ama umurumda değil.
Yine sıkılıyorum bomboşum. Kitap okuyasım var ama biri okusa dinlesem daha güzel olacak.
Tvde ne var ki? Sanırım 40304 haftadır tv izlemiyorum. :/
Güzel bi şarkı aç dinle bence
Ben 12 yaşında olduğum için kendime patates baskısı etkinliği yapacaktım. Ama boyam yokmuşŞarkı da dinlemekten kus geldi; şöyle listelediğim bi konum bile var hatta:
"Tekrarla" tuşuna bastıran şarkılarım :D
Sizlerde de oluyordur, nadiren bir şarkıya o ilk duyduğunuz anda vurulursunuz ve tekrar tekrar dinleme haline girersiniz. Benim de böyle şarkılarım var, dünden bugüne playlistimde en az 5 tekrara giren ve şu an bile dinlesem bıkmadığım şarkılarımı bu topikte sizlerle paylaşmak istedim. En az...www.kadinlarkulubu.com
Spor yapıp forma neyim gireyim diyorum ama o da umurumda değil, ben bu tavuk döner boyutuna gelmiş baldırlarımı seviyorum, gıdım olmasa tamam yani, gıdı da gitmiyor anam.
Normalde resim neyim yapardım, o da gelmiyor içimden son resmime biraz sçtım hoşuma gitmedi keyfim kaçtı dokunmuyorum kaç günlerdir. Bi şeyler yemeye vuracağım kendimi onu da istemiyorum, sadece sıkıldığım için bi şeyler yemek istemiyorum yea. Oyun neyim oynayayım bari gideyim. A hat in time'da geçemediğim bi bölüm vardı onu oynayarak delireyim bare.
Sen animasyon seviyordun değil mi? Dün büyük kızımla The Cat Returns diye çok tatlı bir şey izledik Netflix'ten. Çok beğendim şahsen.Ben 12 yaşında olduğum için kendime patates baskısı etkinliği yapacaktım. Ama boyam yokmuşOyun oynayacağım. Azıcık paralandım kendime doğu esintili bir çay odası yaptım
Yavrım senin ellerin ayakların sağlam değil mi çok şükür? Kaldır totonu sen de spor yap, madem bir yanın özeniyor. Spor yapmasam kendimi duvarlara vuracağım, öyle bir bunaldım evde olmaktan. Akıl sağlığı için spor şart.Ne sporu ya ne sporu ben hamburger yedim hala spor diyip benı üzüyorsunuzzzzzzz
Hemde kedili aa kesin severim. Akşam bakayım ben onaSen animasyon seviyordun değil mi? Dün büyük kızımla The Cat Returns diye çok tatlı bir şey izledik Netflix'ten. Çok beğendim şahsen.
Yoruluyorum o zamanYavrım senin ellerin ayakların sağlam değil mi çok şükür? Kaldır totonu sen de spor yap, madem bir yanın özeniyor. Spor yapmasam kendimi duvarlara vuracağım, öyle bir bunaldım evde olmaktan. Akıl sağlığı için spor şart.
No pain no gain beybisiYoruluyorum o zaman
Aslında tam tersi, spor yaparsan daha enerjik olursun. Spor yapmadıkça hımbıllaşıyor insan. Hani çıkıp dışarıda bir yürüyüş şansın olsa, spor spor spor diye bıkbıklamayacağım ama bilgisayar başında, evin odaları arasında yürüdüğün kadar hareketle haftalar geçirme.Yoruluyorum o zaman
Kadın haklı kendine göre. Sen her şeyi yemediğin için sana ayrı düşünmesi gerekiyor. Çoğu zaman da son dakika bir şeyler çıksın istemiyorlar, gündüzden belli olsun ona göre yaparlar diye düşünüyorlar.Bende kahvaltı niyetine muzlu dondurma yedim. Akşam için ne yiyeceksin diye annemin darlamasıyla yemek düşünüyorum.
Bir kere evden çıkıp gidince başka düzene alışmak çok zor ya. Ben önceden düşünmek istemiyorum yemeğimi. Yemekten 1 saat önce karar versem yeter ama anneme göre sabahtan konacak o yemeğin adı.
Neyse kendisi kabak dolma yapmış bana da içlerini ayırt etmiş sen bunla bir şey yaparsın diye.
Aşırı haklı bir yorum bence bu.Yoruluyorum o zaman
Şey bu youtube da falan spor videoları falan var onlara bakarak mı yapıyorsunAslında tam tersi, spor yaparsan daha enerjik olursun. Spor yapmadıkça hımbıllaşıyor insan. Hani çıkıp dışarıda bir yürüyüş şansın olsa, spor spor spor diye bıkbıklamayacağım ama bilgisayar başında, evin odaları arasında yürüdüğün kadar hareketle haftalar geçirme.
Tayt candır. Toparlar, sıkı gosterir.
Tende fondöten, g.tte tayt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?