Coronasavar

Arkadaşlar bunu siz de beşyüz days of summer diye okuyorsunuz değil mi?
Five hundred days diye okuyan var mı?

Daha kötüsü ben The 100 dizisini de "dı yüz" diye okuyorum. Seneler önce sevgilime "dı yüz diye bir diziye başladım" dediğimde "o ne la" demişti. Artık o da dı yüz diyor
Coğrafya kaderdir kardeş, kraliçe elizabeth gelse bana dı handrıd dedirtemez.

Ay hunharca gülüyorum aklima 100 yil düsünsem gelmez

Aklıma exactly yi yıllarca excatly olarak yazışım geldi

Süper natürel demişliğim var benim de. Hangi dizi bilin bakalım.

Bu arada kizim ile boya yapiyoruz. Benim yaptiklarima bakti ve "ooo supeeer" dedi.

Boyalamam bir 3 yasindaki tarafindan onaylandi kizlar! Tarifsiz bir mutluluk içindeyiim
Ya anneler hep mükemmel işte onların gözünde. Benimki de diyor ki; anne bu kitabı senin sesinden dinlemek çok güzel, babam okumasa da olur. Eşim de cidden bilgisayar gibi okuyor ama, öyle vurgusuz, dümdüz.

Yalnız kelimeyi bölüp öyle okuyunca supernatural'ın tam tersini ifade etmeyi başarmışsın tebrik ediyorum
Ya dizinin ilk bölümleri esnasında oldu ama, o zamanlar da 21 yaşlarında filanım herhalde, İngilizce lise seviyesi, üniversitede zaten yabancı dil yok gibi bir şeydi. Natural'ın o kadar atraksiyonlu okunabileceğini tahmin etmiyordum. Meğer neler varmış hayatta.

Oh, sefan olsun. =)) Bu akşam biz de yemeğin yanında ufak bir yaramazlık yaptık eşimle, bebe emzirdiğim için abartamıyorum ama çarptı ya, soda içiyorum şimcik.

Ara verince çarpıyor emzirdiğinden ara verdin tabi; ben de çarpılacağım gibi, uzun ara vermiştim.
Sıkıntı geldi olm beynimi hissetmiyorum şu ara, dedim temelli hissetme accık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…