Arkadaşlar bunu siz de beşyüz days of summer diye okuyorsunuz değil mi?
Five hundred days diye okuyan var mı?
Daha kötüsü ben The 100 dizisini de "dı yüz" diye okuyorum. Seneler önce sevgilime "dı yüz diye bir diziye başladım" dediğimde "o ne la" demişti. Artık o da dı yüz diyor
Coğrafya kaderdir kardeş, kraliçe elizabeth gelse bana dı handrıd dedirtemez.
O kadar ucuz mu kalbim yaOlsun, kalbinin kirmanin bir karsiligi olsun. Hiç çekinme, tepine tepine kullan netflixi :)
Aklıma exactly yi yıllarca excatly olarak yazışım geldiDaha kötüsü ben The 100 dizisini de "dı yüz" diye okuyorum. Seneler önce sevgilime "dı yüz diye bir diziye başladım" dediğimde "o ne la" demişti. Artık o da dı yüz diyor
Ay hunharca gülüyorum aklima 100 yil düsünsem gelmez
Süper natürel demişliğim var benim de. Hangi dizi bilin bakalım.Daha kötüsü ben The 100 dizisini de "dı yüz" diye okuyorum. Seneler önce sevgilime "dı yüz diye bir diziye başladım" dediğimde "o ne la" demişti. Artık o da dı yüz diyor
Ya anneler hep mükemmel işte onların gözünde.Bu arada kizim ile boya yapiyoruz. Benim yaptiklarima bakti ve "ooo supeeer" dedi.
Boyalamam bir 3 yasindaki tarafindan onaylandi kizlar! Tarifsiz bir mutluluk içindeyiim
Süper natürel demişliğim var benim de. Hangi dizi bilin bakalım.
Kedi severlik?
Ya dizinin ilk bölümleri esnasında oldu ama, o zamanlar da 21 yaşlarında filanım herhalde, İngilizce lise seviyesi, üniversitede zaten yabancı dil yok gibi bir şeydi. Natural'ın o kadar atraksiyonlu okunabileceğini tahmin etmiyordum. Meğer neler varmış hayatta.Yalnız kelimeyi bölüp öyle okuyunca supernatural'ın tam tersini ifade etmeyi başarmışsın tebrik ediyorum
Tatlıların etkisi devam ediyor tabi.Beni çok kurcalamayın bu akşam, ağzımdan bişiyler kaçar ar edersiniz, baştan uyarıyom.
Tatlıların etkisi devam ediyor tabi.
Oh, sefan olsun. =)) Bu akşam biz de yemeğin yanında ufak bir yaramazlık yaptık eşimle, bebe emzirdiğim için abartamıyorum ama çarptı ya, soda içiyorum şimcik.1 saate kalmaz olurum ben, erken başladım.
Can sıkıntısı.
Oh, sefan olsun. =)) Bu akşam biz de yemeğin yanında ufak bir yaramazlık yaptık eşimle, bebe emzirdiğim için abartamıyorum ama çarptı ya, soda içiyorum şimcik.
Oh, sefan olsun. =)) Bu akşam biz de yemeğin yanında ufak bir yaramazlık yaptık eşimle, bebe emzirdiğim için abartamıyorum ama çarptı ya, soda içiyorum şimcik.
Keşke olabilseydi ama olamaz. Masada iki de çocuk var zira.Yemeğin yanında ufak bir yaramazlık mı?
Yemeğe ayıp olmamıştır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?