Arkadaşım şu saatte artık 30 misafir mi var 50 mi nereden bileyim. Cesaretimi tebrik etmen lazımdı bence.Ula hangi ara attın da hangi ara bitti. 2 dakika önce atmışsın insafsız.
Arkadaşım şu saatte artık 30 misafir mi var 50 mi nereden bileyim. Cesaretimi tebrik etmen lazımdı bence.
Ay dur senin hatrına edepli bir şey atıyorum.
show bitti, dağılın. =P
Ya profesyonel twerk ama, kalça salınımlarımdan bunu hissettiremediysem üzülürüm.6 ya 6. Milletin yemek saati olm. Kim naapsın senin attığın kırmızı tanga giyerek verdiğin twerk pozunu?
Ya profesyonel twerk ama, kalça salınımlarımdan bunu hissettiremediysem üzülürüm.
Ayrıca senin mayalı foton hala duruyor. 10dk geçmesin sonra.
Ayrılık filmi niye? Altın vuruş mu yapayım diyorsun? Neden tatlış animasyonlar değil?Bana ayrılık filmi önerir misiniz. Müzik dinleyeyim dedim aklım dua lipa dinle coş diyor elim jehan barbura gidiyor.
Ayrılık derken, ayrılık acısını yaşarken birden hayatı güzelleşen insan filmisiAyrılık filmi niye? Altın vuruş mu yapayım diyorsun? Neden tatlış animasyonlar değil?
Ehe, teşekkür ederim. Uzaktan bakınca 24 gösteriyorum, yakından 5 çocuk doğurmuşum gibi.Yaaa hiç 2 çocuk doğurmuş gibi değilsin maşallah
Cesaretini tebrik ediyorum.Arkadaşım şu saatte artık 30 misafir mi var 50 mi nereden bileyim. Cesaretimi tebrik etmen lazımdı bence.
Benim mutsuzluk filmim Kaybedenler Kulübü'dür ama yapma, aklını dinle Dua Lipa dinle. New Rules dinle hatta.Bana ayrılık filmi önerir misiniz. Müzik dinleyeyim dedim aklım dua lipa dinle coş diyor elim jehan barbura gidiyor.
Ayrılık derken, ayrılık acısını yaşarken birden hayatı güzelleşen insan filmisi
Ay pofuduk kediler de varAyrılık filmi niye? Altın vuruş mu yapayım diyorsun? Neden tatlış animasyonlar değil?
Çabuk Arya gelmeden paylaşalım dedilerBak Lorethinkini yine kaçardim.
Ya hiçbiriniz demiyor mu, bekleyeliim, bu Arya nerde kaldi o gelsin öyle paylasiriz diyeee
Ehe, teşekkür ederim. Uzaktan bakınca 24 gösteriyorum, yakından 5 çocuk doğurmuşum gibi.
Ya geçen dedim sana. Bunu izle bence, çok tatlı, hem de kısa zaten.Ay pofuduk kediler de var
Ayrılık derken, ayrılık acısını yaşarken birden hayatı güzelleşen insan filmisi
Nevermind I'll find someone like uuuuBenim mutsuzluk filmim Kaybedenler Kulübü'dür ama yapma, aklını dinle Dua Lipa dinle. New Rules dinle hatta.
Adele falan da sakat, onu da yapma.
Çabuk Arya gelmeden paylaşalım dediler
Yapmayın dedim dinletemedim. Sildiler de mesajları hep sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?