Coronasavar

Arkadaşım şu saatte artık 30 misafir mi var 50 mi nereden bileyim. Cesaretimi tebrik etmen lazımdı bence.
Cesaretini tebrik ediyorum.
İki dakikada fotoğraf mı silinir insafsız kadın.
Oldu mu

Ayrıca zaten moralimi bozuyor senin fotolarını görmek. Sanırsın ben iki çocuklu kadınım, sen el değmemiş gül goncası.

Bana ayrılık filmi önerir misiniz. Müzik dinleyeyim dedim aklım dua lipa dinle coş diyor elim jehan barbura gidiyor.
Benim mutsuzluk filmim Kaybedenler Kulübü'dür ama yapma, aklını dinle Dua Lipa dinle. New Rules dinle hatta.
Adele falan da sakat, onu da yapma.

merhaba, topiğe hiç yazmamış ama akşamları canı sıkıldıkça okuyan birisi olarak AbsolutPromise in ayrılık mesajını okuyunca ben de onunla ilgili bir şeyler yazmak istedim. umarım karıştığım için kızmazsın

bence çok açık ve net sevgisi bitmiş. bu durum bana çok tanıdık geliyor çünkü böyle bir ilişki içinde bulundum. ama sevmediği için ayrılan taraf bendim. hani diyorsun ya “daha geçen hafta gel bizde kal dedi, daha son gelişinde kıyafetlerini bıraktı, nasıl bitmiş olabilir sevgisi?” diye. olabiliyor. gerçekten.

mesela benim durumum şöyleydi; ben ona hiç deli dolu aşık olmamıştım. ama hep seviyordum. fakat ilişkinin bir gün biteceğini hep içten içe biliyordum. çünkü ömrümü geçirmek için yeterli değildi o sevgi bana. çok daha yoğun hisler lazımdı.

ama bir yandan ilişki de çok güzeldi. hiç tartışmazdık, çünkü neden tartışalım? iyi anlaşırdık, mutluyduk. eğleniyorduk. birbirimize destek oluyorduk. ama artık bir yerden sonra, ortada hiçbir sebep yokken, çıktığım 1 haftalık seyahatin dönüşünde tüm hislerim küntleşti. ona karşı doğru düzgün bir şey hissetmemeye başladım. ve o seyahatte beni etkileyecek hiçbir şey gerçekleşmemişti de. tamamen durup dururken oldu yani.

ama hemen ayrılamadım, emin olamadım. bu süreçte duygularım çok değişip durdu. bir gün ona çok bağlı hissederdim, ertesi gün hiçbir şey ifade etmezdi. belki erkek arkadaşın da o yüzden daha geçen hafta seni evine çağırdığı halde
bugün ayrılmak istemiştir. belki o da aynı benim gibi bu gelgitleri yaşamıştır.

belki eskiden çok severken şimdi sevgisi yeni bitmiştir ama belki de benim gibi hiçbir zaman çok aşık olmadığı için bir yerden sonra bu sevgi yetmemeye başlamıştır. kendi hislerinden emin olmadığı için de sürekli gelgitler yaşayıp 1 hafta önce seni seviyorum dediği insana bugün seni sevmiyorum demiştir.

okuyunca benim direkt aklıma bunlar geldi…
çok geçmiş olsun

Benim mutsuzluk filmim Kaybedenler Kulübü'dür ama yapma, aklını dinle Dua Lipa dinle. New Rules dinle hatta.
Adele falan da sakat, onu da yapma.
Nevermind I'll find someone like uuuu

Benimki what dreams may come. Ama onu şu an izlesem asla kendime gelemem.

Animasyonu izleyeyim sonra chick flicks bişiler olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…