- 18 Ekim 2018
- 8.198
- 33.981
- 548
Onları izlemiştim. 500 days of summerRomantik filmler benden sorulur canim
En sevdiklerimde biri, 500 days of summer. Seyde güzel Ryan Reynolds ile Definitely, maybe. Bence ilk onun ile basla, daha komedi çünkü.
Nevermind I'll find someone like uuuu
Benimki what dreams may come. Ama onu şu an izlesem asla kendime gelemem.
Animasyonu izleyeyim sonra chick flicks bişiler olabilir
Teşekkür ederim yorumunuz için.merhaba, topiğe hiç yazmamış ama akşamları canı sıkıldıkça okuyan birisi olarakAbsolutPromise in ayrılık mesajını okuyunca ben de onunla ilgili bir şeyler yazmak istedim. umarım karıştığım için kızmazsın
bence çok açık ve net sevgisi bitmiş. bu durum bana çok tanıdık geliyor çünkü böyle bir ilişki içinde bulundum. ama sevmediği için ayrılan taraf bendim. hani diyorsun ya “daha geçen hafta gel bizde kal dedi, daha son gelişinde kıyafetlerini bıraktı, nasıl bitmiş olabilir sevgisi?” diye. olabiliyor. gerçekten.
mesela benim durumum şöyleydi; ben ona hiç deli dolu aşık olmamıştım. ama hep seviyordum. fakat ilişkinin bir gün biteceğini hep içten içe biliyordum. çünkü ömrümü geçirmek için yeterli değildi o sevgi bana. çok daha yoğun hisler lazımdı.
ama bir yandan ilişki de çok güzeldi. hiç tartışmazdık, çünkü neden tartışalım? iyi anlaşırdık, mutluyduk. eğleniyorduk. birbirimize destek oluyorduk. ama artık bir yerden sonra, ortada hiçbir sebep yokken, çıktığım 1 haftalık seyahatin dönüşünde tüm hislerim küntleşti. ona karşı doğru düzgün bir şey hissetmemeye başladım. ve o seyahatte beni etkileyecek hiçbir şey gerçekleşmemişti de. tamamen durup dururken oldu yani.
ama hemen ayrılamadım, emin olamadım. bu süreçte duygularım çok değişip durdu. bir gün ona çok bağlı hissederdim, ertesi gün hiçbir şey ifade etmezdi. belki erkek arkadaşın da o yüzden daha geçen hafta seni evine çağırdığı halde
bugün ayrılmak istemiştir. belki o da aynı benim gibi bu gelgitleri yaşamıştır.
belki eskiden çok severken şimdi sevgisi yeni bitmiştir ama belki de benim gibi hiçbir zaman çok aşık olmadığı için bir yerden sonra bu sevgi yetmemeye başlamıştır. kendi hislerinden emin olmadığı için de sürekli gelgitler yaşayıp 1 hafta önce seni seviyorum dediği insana bugün seni sevmiyorum demiştir.
okuyunca benim direkt aklıma bunlar geldi…
çok geçmiş olsun
Erkekte karın kasına bayılırımYav bırak, millet karın kaslarını konuşuyordu dün
Ben kaçırdım ama görenlerin verdiği bilgilere güveniyorum.
Arkadaşlar bunu siz de beşyüz days of summer diye okuyorsunuz değil mi?Onları izlemiştim. 500 days of summer
Arkadaşlar bunu siz de beşyüz days of summer diye okuyorsunuz değil mi?
Five hundred days diye okuyan var mı?
Onları izlemiştim. 500 days of summer
Ben okuyorum ben elitimArkadaşlar bunu siz de beşyüz days of summer diye okuyorsunuz değil mi?
Five hundred days diye okuyan var mı?
Ay onu da çok severimAbsolutPromise ayrılıklı değil ama müthiş romantik bir filmdir, izlemediysen izle bence: When Harry Met Sally...
Azıcık neffliks sömüreyim sonra gurur yapıp çıkcam hesaptan zatenHalen Poldark'i izleyebilirsin. Aidan Turner sana herseyi unutturur
Biliyoruz senin elitliğiniBen okuyorum ben elitim
Ay onu da çok severim
Odamın ortasında don var şu anBiliyoruz senin elitliğini
Cebimdeki Yabancı'yı izlemiş miydin?
Azıcık neffliks sömüreyim sonra gurur yapıp çıkcam hesaptan zaten
Onu nerden göreceğim ayolOdamın ortasında don var şu anonu mu gördün
Evet izledim onu da
EvetOnun hesabi mi?
Benim bildirimlerim gizli. Kimsenin yüreğine indiremem.Onu nerden göreceğim ayol
Ay o filmde çok gerilmiştim ben. Kesin başıma iş açılırdı ben telefonu ortaya bıraksam. Her an kimden ne geleceği belli olmuyor
Ahahfha ben nasıl yürek yediysem whatsapp mesajlarım bir de çat diye ana ekrana çıkıyordu. Sonra yukarıdan bildirime aldım ama hala bütün bildirimlerim açık, hem ses hem ön izleme. Hayırlısı artıkBenim bildirimlerim gizli. Kimsenin yüreğine indiremem.
Geçen bir WhatsApp a girdim karşımda direkt meme
Geçenlerde işteAhahfha ben nasıl yürek yediysem whatsapp mesajlarım bir de çat diye ana ekrana çıkıyordu. Sonra yukarıdan bildirime aldım ama hala bütün bildirimlerim açık, hem ses hem ön izleme. Hayırlısı artık
Hangi geçenmiş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?