Aynen biz de filmin konusu hakkında en ufak fikrimiz olmadan izledik. Sadece insanların beğeni yorumlarını görüp merak etmiştim. Güzel diyorlardı.Ya kafası karışık zamanıma denk geldiği için Olabilir. Ben çok şeye bağladım sonunu
Film hakkında 1 kelime bile yorum okumadan izledim, bence biraz beklenti ile de alakalı :)
Sonu da kendi kafamda, afrikadaki çocuklardan tut, insanın kendi masum-günahkar hallerine kadar olan yolculuğuna kadar bin tane yere bağladım.
Filmi izledikten sonra oku diye eksiden bir yorum göndermişti kuzenim, onu okuyunca da filmin çoğunu anlamamış olduğumu anladım.
the platform (film)
bir nevi galip tekin metaforu film gibi geldi önceleri. ilk 30 dakikasında içim sıkıldı ve kapattım. birkaç saat sonra kaldığım yerden izlemeye başladım. isa ile ilgili ayeti duyunca afalladım v…eksisozluk.com
Kızım hiç böyle şeyler yapmamıştı. Oğlum resmen ezberimi bozduruyor bana. İnşAllah geçici bişeydir, teşekkür ederim ☺
Genelde anne baba ve bikaç kelimeyi bu şekilde söylüyor. Dikkat ettiğim için mi bilmiyorum ama sanki zorlandığı kelimeler artıyor gibi
Oyun kurarak inceleyeyim. Zaten yapabileceğim başka bişey yok sanırımteşekkür ederim ☺
Neyse ki dil yemekten kurtulmuş çocukErkek Çocukları ile kız çocuklarını kıyaslamayın :)
Kadın milleti dogustan çene üzerine gelişmeyi seçiyoruz.
Benim oğlum 2 yasina kadar anne baba dahil 1 kelime bile soylememisti.
Hatta geçen yıl kurban bayramında, kayınpederim tutturdu 7 dananın dilinden 1 er parca yedirelim diye2 yaşının bitmesine bir kaç gun kalaydi kurban bayrami.
Ben de soz verdim. Seneye hala konuşmazsa yediririz diye
Neyse 2 yasini 1 ay gecti tek tuk kelime söyledi.
Şimdi 2 yaş 8 aylık, kelimeleri yuvarlıyor, yutuyor, ama konuşuyor.
Bazen öğrendiği kelimeleri karıştırıyor.
Mesela sıfır diyebiliyor ama Fısır diyor.
Avuç diyebiliyor ama Yamuş diyor
Aynen biz de filmin konusu hakkında en ufak fikrimiz olmadan izledik. Sadece insanların beğeni yorumlarını görüp merak etmiştim. Güzel diyorlardı.
Filmin başında cidden hoşuma gitti, dedim harika fikir en tepedekiler en zenginleri temsil ediyor işte herkese yetecek kadar kaynak var ama alt tabakaya ulaşmıyor vs güzel yapmışlar dedim. Sonra plan yapınca bir şekilde sorunu çözecekler ve bakın işte böyle yapsak kimse aç kalmaz gibi bir mesaj verecek ya da tam tersi ne yaparlarsa yapsınlar başarısız olacaklar insanın doğası bu’ ya bağlayacaklar diye bekledim, ki bunlardan biri olsaydı yine güzel film olurdu benim için. Ama bunlar da olmadı .cidden o tatlı olayını falan hiç anlamadım mesela. Daha sonra birkaç yorum okudum bakayım dedim millet ne anlamış. Tamamen dini bir film diyen de var. Hristiyanlığı anlatıyor işte o başroldeki adam mesih, zengi adam yahudiliği temsil ediyor vs vs
Hepten saçma geldi
hristiyan teolojisini anlatıyormuş da biz bilmeyince havada kalıyor tabi.
Bu kısmi eksideki yorumu okuyunca aydınlandım
Ama Filmin totalinde bana çok şey düşündürmesini sevdim
Toplumsal anlamda sınıf farkı, tanrıya yakınlık,. Sistemde Çocuk yok yalanı, birilerinin mudahele etmesi vs.
Neyse ya dediğim gibi benim Kafam karışık, her şeyin altında bir şeyler olsun istiyorum.
Yokuspokus buradan bir erotik çağrışımlar Lyanna Mormont fesatlanacak ama her şeyin altında bir şey aramayın aaaa.
Hah gene başlamış bipolar kaynım bana kaydıcılar. Korkarmış. Kadın sanki insandan değil yaratıktan bahsediyor. Bu cahillik beni benden alıyor işte.
Görüyorum ki buralara bir seviye gelmiş, uzun zamandır dük denmiyor. Big çukunata dük klan klabırları bizden gizli maceralar peşinde; Üreyenturuncu senle ben kalmışız.
Aman ona mi takıldın, forumda teşhisler havada uçuyor
Hmmm. Kesin narsist
Sekerim seninki paranoid şizofren olmasın
Yani ben çok anlamam ama borderline diyorlar bir araştırın isterseniz .
Zaten hepimizin çocukları da otizmli
Günahımı alıyorsunGörüyorum ki buralara bir seviye gelmiş, uzun zamandır dük denmiyor. Big çukunata dük klan klabırları bizden gizli maceralar peşinde; Üreyenturuncu senle ben kalmışız.
Ya bi de öyle bir negatif damgalama lisanıyla konuşuyorlar ki hayır sanki hepimiz yangın yeriyiz yoldan geçene atlıyoruz tutamıyorlar öyle bir sevişgeniz pompalamasyonuz yani. Tövbest.Gülüyorum bir yandan ama sapık diyorlar abi gizliden gizliye. Benim dilimde, seks de bilmem, o neymiş ya?
Herkeşler sevişiyor.
Arada dusa girenler, kese attıranlar gördüm onlara laflar hazirladim.
Bende de Stockholm var meselağKonuyu şimdi okuyordum, şu an bekaret kemeri takip geldim
Ya bana saldırırsan?
Gideyim bir tane de kocama takayim ya ayartirsan?
Hatta görüşmeyelim. Ya hepimizi pıcaklarsan g.tümüzden?
Konuyu şimdi okuyordum, şu an bekaret kemeri takip geldim
Ya bana saldırırsan?
Gideyim bir tane de kocama takayim ya ayartirsan?
Hatta görüşmeyelim. Ya hepimizi pıcaklarsan g.tümüzden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?