- 20 Kasım 2018
- 14.443
- 54.977
- 598
- 35
Adamı dükten ibaret görüyor dükkolik kadın.İzlememiştim. Yarın izleyelim uyudu düküm.
Hahah orijinal bi fikirmiş yalnız :)Hofff düküm deme
Oynadığım oyunda adımı benimkinin bana seslendiği şekilde yaptım. Seslendiği kelime de benim dük olmayan şeyime taktığı isimdi. Ve oyunda isim değiştirilmiyor
Beyim mi demeliydim dalga geçiyorsun o zamanAdamı dükten ibaret görüyor dükkolik kadın.
Eşim de diyorsun hiç ağzına yakışmıyorBeyim mi demeliydim dalga geçiyorsun o zaman
Sen ne dersen de dalga geçeceğimBeyim mi demeliydim dalga geçiyorsun o zaman
Bana da öyle geliyor ya. Sevgilim iyiydi aslında, ya da nişanlım. Öyle devam mı etsemEşim de diyorsun hiç ağzına yakışmıyor
ne desek yaranamıyoruz kadına yav.Sen ne dersen de dalga geçeceğim
Ama adamın dük dışındaki durumundan, genel olarak kendisinden bahsederken beyim diyebilirsin hshfah
Hofff düküm deme
Oynadığım oyunda adımı benimkinin bana seslendiği şekilde yaptım. Seslendiği kelime de benim dük olmayan şeyime taktığı isimdi. Ve oyunda isim değiştirilmiyor
HerifBeyim mi demeliydim dalga geçiyorsun o zaman
SöyleyememHangi isim takti?
Tuttum bunu. Adam de diyebilirim aslında. Yeterince kaba oldu mu
Ben buldum reçelli yoğurdum diyormuş.Söyleyememama atıyorum yastık diye isim koydu (alakası yok önümde ilk gördüğüm şey yastık ondan )
Yastığım, yastıklım türevi şeylerle hitap ediyordu. Üst taraf da yorgan olsun diyelim yastıklı yorganım, yastığı yorganlım falan
Gülmeyin daha yeni ayrıldım hassasım
Kadın sensin, bekar bir kıza kadın diyemezsin. Açılmamış gül goncasıyım ben. Ahlaksız.ne desek yaranamıyoruz kadına yav.
Tuttum bunu. Adam de diyebilirim aslında. Yeterince kaba oldu muLyanna Mormont ? Yalnız onun yüzüne de söyliycem kızarsa lyanna dedi diycem.
Selamımı da söyle, görüşelim bir ara.Tuttum bunu. Adam de diyebilirim aslında. Yeterince kaba oldu muLyanna Mormont ? Yalnız onun yüzüne de söyliycem kızarsa lyanna dedi diycem.
Ben buldum reçelli yoğurdum diyormuş.
Bunu üç çocuğunun babasına bile yedirirsin de bana yediremezsin canım.Kadın sensin, bekar bir kıza kadın diyemezsin. Açılmamış gül goncasıyım ben. Ahlaksız.
Var mı başka yaratıcı isimler?Ben buldum reçelli yoğurdum diyormuş.
Ben çilek reçeli düşünmüştümPekmezli yogurt daha iyi degilmi?
Var mı başka yaratıcı isimler?
Öyle bir şey olsa isim olarak kullanamam oyundaYaprağım bence samimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?