Gt koleksiyonum var, önce sebişiyorum sonra kesiyorum, annemin turşu bidonlarına basıyorum. Hanibal lektır stayla. Bu resim odasının sağ yanında çoh gizli bir tuş var o kadar gizli ki bakın yerini bile söylemiyorum, orada hep salamura gt kuku dük.
Lütfen ama
Ben de sey var, takıntılık simetri hastalığı.
Ogs diyorlardı, kaldırdılar onu hgs yaptılar, sonra okb oldu, siz bilmezsiniz, araştırın böyle..
O Yüzden benim totomu simetrik kes
Gönye al, pergel al ölç ve özenli çalış.
Yalniz ağaç cam ağacı olmasın.Konveks keseceğim balım şekilli şüküllü yapacağım sen hiç merak etme. Mutlu ağaççıklar konduracağım.
Oks değil miydi ya? Benim zamanımda lgs idi sonra sbs oldu diye biliyorum.Lütfen ama
Ben de sey var, takıntılık simetri hastalığı.
Ogs diyorlardı, kaldırdılar onu hgs yaptılar, sonra okb oldu, siz bilmezsiniz, araştırın böyle..
O Yüzden benim totomu simetrik kes
Gönye al, pergel al ölç ve özenli çalış.
Oks değil miydi ya? Benim zamanımda lgs idi sonra sbs oldu diye biliyorum.
Yalniz ağaç cam ağacı olmasın.
Müslümanız elhamdülillah.
Cepkenli mahmut hoca olmaz diyor
Cennete götüren kefen aldım ondan.
O kadar para verdim cam ağacı ile riske girmeyelim.
Selvi olsun
Böyle mezarlikli falan. Daha müslüman.
Sherlock sendromu ben de yahu onu kimseye vermem kimseyeForumda biri sherlock sendromu yazmıştı bunu kast ederek.
Bendeki sherlock sendromu sekerim.
Herkese mikecekmis gibi bakıp, dokanmiyorum.
Tam parmağımın ucu ile dokanacakmis gibi yapip, hooooop dilimin ucu ile tadına bakıyorum. Denisik formları var. Bendeki boyle
Allah iyiligini versin, yataga soda puskurttum gangsta.Canım benim meşe palamudu planlıyorum, ızgarası da güzel oluyor diyorlar. Palamut ızgara sağlıklı, denizden gtün çıksa yerim.
E benim de alt komşumun kaynı tıp merkezinde hasta bakıcı. Hayret bi şey ya biz sizin çevreniz var sanki bi siz biliyosunuz her şeyi hııHayır siz pisikiyatriş misiniz?
Benden iyi mi bileceksiniz?
Azıcık tıp okuyun yahu.
Yazın google a Bakın inanmıyorsanız.
Benim gorumcemin bacanağı pisikiyatriş.
Sherlock sendromu ben de yahu onu kimseye vermem kimseye
Ondan sherlock zatenSeninki odtülü düküşük çükübik başa vuran sendromu. Düz duvara tırmanmaların hep bundan genç.
Gece kulübünde/barda hangisisiniz?
Ben yeterince içmişsem 3 numara, yeterince içki + bir kadeh fazlasıysa masada uyuyanlardanım
Link koymamışım ya la
Düğün dernek de olur yaBen de çok müslüman olduğum için içerik göremiyorum yazacaktim.
Neyse ki link geldi
Sanırım kefen ise yaramayacak cünkü görüyorum.
Gece kulübünde/barda hangisisiniz?
Ben yeterince içmişsem 3 numara, yeterince içki + bir kadeh fazlasıysa masada uyuyanlardanım
Link koymamışım ya la
Ben hiç gece kulübünde/barda bulunmadım.Gece kulübünde/barda hangisisiniz?
Link koymamışım ya la
Ondan sherlock zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?