Coronasavar

Bende de Stockholm var meselağ Yokuspokus nın pıçak takacağını bile bile koparmıyorum

Forumda biri sherlock sendromu yazmıştı bunu kast ederek.
Bendeki sherlock sendromu sekerim.
Herkese mikecekmis gibi bakıp, dokanmiyorum.
Tam parmağımın ucu ile dokanacakmis gibi yapip, hooooop dilimin ucu ile tadına bakıyorum. Denisik formları var. Bendeki boyle

Lütfen ama
Ben de sey var, takıntılık simetri hastalığı.
Ogs diyorlardı, kaldırdılar onu hgs yaptılar, sonra okb oldu, siz bilmezsiniz, araştırın böyle..
O Yüzden benim totomu simetrik kes
Gönye al, pergel al ölç ve özenli çalış.

Konveks keseceğim balım şekilli şüküllü yapacağım sen hiç merak etme. Mutlu ağaççıklar konduracağım.

Konveks keseceğim balım şekilli şüküllü yapacağım sen hiç merak etme. Mutlu ağaççıklar konduracağım.
Yalniz ağaç cam ağacı olmasın.
Müslümanız elhamdülillah.
Cepkenli mahmut hoca olmaz diyor
Cennete götüren kefen aldım ondan.
O kadar para verdim cam ağacı ile riske girmeyelim.
Selvi olsun
Böyle mezarlikli falan. Daha müslüman.

Oks değil miydi ya? Benim zamanımda lgs idi sonra sbs oldu diye biliyorum.

Canım benim meşe palamudu planlıyorum, ızgarası da güzel oluyor diyorlar. Palamut ızgara sağlıklı, denizden gtün çıksa yerim.

Sherlock sendromu ben de yahu onu kimseye vermem kimseye

Canım benim meşe palamudu planlıyorum, ızgarası da güzel oluyor diyorlar. Palamut ızgara sağlıklı, denizden gtün çıksa yerim.
Allah iyiligini versin, yataga soda puskurttum gangsta.
Ben de tam idrak e ismarladigin hikayenin sonu hepinizin dötünü yerim dötünüüuüuuü
Diye biter yazacaktım
Bkz. : g.tunu yiyerek çocuk sevmek.

Hayır siz pisikiyatriş misiniz?
Benden iyi mi bileceksiniz?
Azıcık tıp okuyun yahu.
Yazın google a Bakın inanmıyorsanız.
Benim gorumcemin bacanağı pisikiyatriş.
E benim de alt komşumun kaynı tıp merkezinde hasta bakıcı. Hayret bi şey ya biz sizin çevreniz var sanki bi siz biliyosunuz her şeyi hıı

Gece kulübünde/barda hangisisiniz?
Ben yeterince içmişsem 3 numara, yeterince içki + bir kadeh fazlasıysa masada uyuyanlardanım

Link koymamışım ya la

Ben de çok müslüman olduğum için içerik göremiyorum yazacaktim.
Neyse ki link geldi
Sanırım kefen ise yaramayacak cünkü görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…