Ay deme onu ya. Bana Kürt bir arkadaşım hırrım (öyle bişeydi galiba söylemesi hoştuYaprağım bence samimi.
Niye? Napmışım ben? Siz evlisiniz ne yaptığınızı cümle alem biliyor. Ben 30 yaşıma kadar bekar geldim!!Bunu üç çocuğunun babasına bile yedirirsin de bana yediremezsin canım.
Pilav üstü kurum?Var mı başka yaratıcı isimler?
Sonra niye kirli donlarım ortada geziyor.Niye? Napmışım ben? Siz evlisiniz ne yaptığınızı cümle alem biliyor. Ben 30 yaşıma kadar bekar geldim!!
Tövbe, kirli donumu hep makinaya atarım. Ortada olan temiz dondur, donsuz gezdiğim zamana denk gelmiştir hahfahSonra niye kirli donlarım ortada geziyor.
Yok arada paralel evrene de atıyor olabilirsin. Kirli don evreni sjsjsjTövbe, kirli donumu hep makinaya atarım. Ortada olan temiz dondur, donsuz gezdiğim zamana denk gelmiştir hahfah
Ay atmasınYok arada paralel evrene de atıyor olabilirsin. Kirli don evreni sjsjsj
Balkonda güneşlenirken mi karardın neettinKaşlarımı aldım aldığım yerler bembeyazmış bembeyaz oldum çok şükür
İnsan evladı gıbı oldum
Evlenince de tek alınıyor üzülme.Duşa girdim ve hayatımı sorguladım yine tek duş alıyorum hayatt hayyatt keseleyecek hayat arkadaşım bile yok
O sizin şeyliğiniz hahahah asla tek alamam bir anlamı olmalıEvlenince de tek alınıyor üzülme.
evlilik sözleşmesi madde bir: her duşa birlikte girilip sırt keselenecek.O sizin şeyliğiniz hahahah asla tek alamam bir anlamı olmalı
Ama o sansürlü madde hfjfjdjdevlilik sözleşmesi madde bir: her duşa birlikte girilip sırt keselenecek.
2 buçuk yaşında oğlum var. Bikaç gündür bazı kelimeleri çıkarırken zorlanıyor. Mesela anne derken uzatıp zorlanıyor sanki. Aaaannaanne gibidoktora da gidemiyoruz çok üzgünüm. Sizce normal mi? Eğer geçmezse nereye götürmem gerekir?
Duşa girdim ve hayatımı sorguladım yine tek duş alıyorum hayatt hayyatt keseleyecek hayat arkadaşım bile yok
Ahahfah bir evlilik amacı için keselenmekEvlenince de tek alınıyor üzülme.
İzledik biz ama sevemedik. Güzel başlamıştı, ne güzel konuyu işlemişler işte herkese eşit bölüşse herkese yeter vs diye ama devamında m.ka sardıNe anlatmaya çalıştığını anlamadım ben açıkçası.
2 buçuk yaşında oğlum var. Bikaç gündür bazı kelimeleri çıkarırken zorlanıyor. Mesela anne derken uzatıp zorlanıyor sanki. Aaaannaanne gibidoktora da gidemiyoruz çok üzgünüm. Sizce normal mi? Eğer geçmezse nereye götürmem gerekir?
Kızım hiç böyle şeyler yapmamıştı. Oğlum resmen ezberimi bozduruyor bana. İnşAllah geçici bişeydir, teşekkür ederimBazı dönemlerde çocuklar kelimeleri oyun gibi uzatıyor ve bazı sesleri bilerek vurguluyorlar.
Benim oğlanı ben geçen seneye kadar belki peltek zannediyordum, S sesini peltek çıkarıyordu. Bu sene düzeldi 3 buçuk yaşında. Bir dönem rleri yuvarlıyordu ya da rrrr diye bastırıyordu, uzatıyordu. Yapıyorlar yani doğal bir süreç olmalı. Sanırım 3 buçuk maksimum 4 yaşa kadar bu tarz şeyleri normal sayıyorlar.
Genelde anne baba ve bikaç kelimeyi bu şekilde söylüyor. Dikkat ettiğim için mi bilmiyorum ama sanki zorlandığı kelimeler artıyor gibiHayvan taklitleri vs yapıyordur muhtemelen, oyun kurun, oyuna odaklanmisken oyun icinde cikarttigi seslere bakin.
Bazen sesleri, heceleri tanımak için yapıyor çocuklar Böyle şeyler.
Biraz zaman verin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?