Coronasavar

Yaprağım bence samimi.
Ay deme onu ya. Bana Kürt bir arkadaşım hırrım (öyle bişeydi galiba söylemesi hoştu ) kelimesini salak, aptal gibi bi kelime diye öğretmişti. Ergensin ve şakalaşırken bu tarz kelimeleri kullanırsın, başka bir Kürt arkadaşıma söylemiştim. Ne dedin sen diye kızdı bana, sonra epey güldüydü sjsjs. Yapraam demekmiş meğer

Duşa girdim ve hayatımı sorguladım yine tek duş alıyorum hayatt hayyatt keseleyecek hayat arkadaşım bile yok

2 buçuk yaşında oğlum var. Bikaç gündür bazı kelimeleri çıkarırken zorlanıyor. Mesela anne derken uzatıp zorlanıyor sanki. Aaaannaanne gibidoktora da gidemiyoruz çok üzgünüm. Sizce normal mi? Eğer geçmezse nereye götürmem gerekir?

Bazı dönemlerde çocuklar kelimeleri oyun gibi uzatıyor ve bazı sesleri bilerek vurguluyorlar.
Benim oğlanı ben geçen seneye kadar belki peltek zannediyordum, S sesini peltek çıkarıyordu. Bu sene düzeldi 3 buçuk yaşında. Bir dönem rleri yuvarlıyordu ya da rrrr diye bastırıyordu, uzatıyordu. Yapıyorlar yani doğal bir süreç olmalı. Sanırım 3 buçuk maksimum 4 yaşa kadar bu tarz şeyleri normal sayıyorlar.

Ya kafası karışık zamanıma denk geldiği için Olabilir. Ben çok şeye bağladım sonunu
Film hakkında 1 kelime bile yorum okumadan izledim, bence biraz beklenti ile de alakalı :)
Sonu da kendi kafamda, afrikadaki çocuklardan tut, insanın kendi masum-günahkar hallerine kadar olan yolculuğuna kadar bin tane yere bağladım.

Filmi izledikten sonra oku diye eksiden bir yorum göndermişti kuzenim, onu okuyunca da filmin çoğunu anlamamış olduğumu anladım.

Hayvan taklitleri vs yapıyordur muhtemelen, oyun kurun, oyuna odaklanmisken oyun icinde cikarttigi seslere bakin.
Bazen sesleri, heceleri tanımak için yapıyor çocuklar Böyle şeyler.
Biraz zaman verin derim.

Kızım hiç böyle şeyler yapmamıştı. Oğlum resmen ezberimi bozduruyor bana. İnşAllah geçici bişeydir, teşekkür ederim
Hayvan taklitleri vs yapıyordur muhtemelen, oyun kurun, oyuna odaklanmisken oyun icinde cikarttigi seslere bakin.
Bazen sesleri, heceleri tanımak için yapıyor çocuklar Böyle şeyler.
Biraz zaman verin derim.
Genelde anne baba ve bikaç kelimeyi bu şekilde söylüyor. Dikkat ettiğim için mi bilmiyorum ama sanki zorlandığı kelimeler artıyor gibi
Oyun kurarak inceleyeyim. Zaten yapabileceğim başka bişey yok sanırımteşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…