Coronasavar

Şundan sonra, toparlayamadım

Cevap yazamıyorum
Mahalle maçında son golü beslikten yiyen yalın ayak çocuk gibi oldum

Yazmiyim dedim ama gönül koymazsın diye yazdım, biraz tereddütle ama.
Bana söylense gülerdim ondan yazdım valla. Ve ben de cenin bosisyonu alırdım herhal, denk geldi tutamadım napim.

Vay vay vaaayyy , ben normalinde uyumaya çalisirken, buralarda neler dönüyormus.
Gündüz gündüz arr arrrrrrrrrrr diye kendine parçalayan Yokuspokus , gece bambaska oluyormuss.

Biraz daha kalmak isterim fakat uyumam lazim. Yarin sabah kiz bende ve saat 11de zoom ile koçum ile spor yapacam.

Dipnot: yarim saat önce çikolata yedim. Madem yarin spor yapacam. Dengeler birbirini dimi?

Vay arkadaş, bütün gece yoktum, bir Allahın kulu da bu kız nerede, acaba dayanamayıp karantinayı bozdu da kendini düke mi attı diye merak etmemiş

Uyumadın mı sen?

Herkeşler uyudu, bi ben kaldım burada.
Ben de gidiyorum uyumaya artık gözlerim yanıyor.
Hadi bakım sabaha anca uyanırız.

Loreth yazacaktım araya kaynadı, sen de sabaha toparlanırsın inşallah yorgunluk dışarı çıkmamanın stresi bir arada bünyen sarsılmıştır, geçer.

Öpüyorum sizi çatlak gadınlar. Gtünüze başınıza sahip olun hadi bakim. : p

Vay arkadaş, bütün gece yoktum, bir Allahın kulu da bu kız nerede, acaba dayanamayıp karantinayı bozdu da kendini düke mi attı diye merak etmemiş
Günaydın arkadaşlar,

Lyanna Mormont en son tinder kurmuştun di mi sen? Bence kendini düke atmamışsındır, o kadar şuurunu kaybetmiş olamazsın (en azından henüz... bir kaç hafta sonra yeni bir değerlendirme yaparız=P) ama tinderda düklülerle muhabbet ederken buraları ihmal etmiş olabilirsin.

filmdelisi kaç gün banlandı ya? Hala yok. Ben banların sadece 1 gün sürdüğünü sanıyordum, daha uzunu da mı varmış?

Hastalık durumuma gelince, enerjim biraz yerine geldi ama sabah, ondan mı bilmiyorum. Karnım ve başım ağrıyor. Neyse, en azından corona olmadığıma eminim.

Dogruyu söyle, migden bulaniyor mu?

Ve ban keske 1 gün sürse.. Daha önceki aldigin banlara bagli. Ne kadar daha çok ban aliyorsan, o kadar daha uzuyor yani.

Dogruyu söyle, migden bulaniyor mu?

Ve ban keske 1 gün sürse.. Daha önceki aldigin banlara bagli. Ne kadar daha çok ban aliyorsan, o kadar daha uzuyor yani.
Midem bulanıyor tabi, işin iğrenç kısımlarına girmemek için en minnoş semptomları paylaştım sizinle. Ve hayır, hamile değilim, reglim 4 gün önce filan bitti. =) NeverOne 'ın dediği gibi gıda zehirlenmesi olabilir. Dün pek benzemiyordu ama bugün gıda zehirlenmesine benziyor. Ne yedim de böyle oldu, bilmiyorum tabi. Yataktan kalkıyorum, koltuğa yatıyorum, oradan kalkıp yatağa gidiyorum, böyle bir hayat.

Hama boncuğu bakıyorum şimdi. Kızımla evde oyalanmak için çok güzel bir aktivite olur. Ama bir yanım da bu zamanda kargo görevlilerini bir boncuk için çalıştırmak adil mi diye düşünüyorum. Diğer yandan kızımı oyalamak gittikçe zorlaşıyor, delirmemek için bir şeyler bulmam lazım. Ay, siz napıyorsunuz bütün gün ya?

Bence çocuklar için bir aktivite olduğu için ihtiyaç kategorisine giriyor.
Saçma sapan bir alışveriş değil yani.

Ben ne gıda zehirlenmesi yaşıyorum ne başka bir şey. Üzüntüden insanın midesi bozuk olup sürekli bulanır mı ya

İnsan üzüntüden ülser bile oluyor Absolut. Mide, bağırsaklar psikolojik durumdan çok etkileniyor... Benim de önce mideme vurur üzüntü. Beslenmene dikkat et. Sen de hama boncuk al, kedi dünyası yap kendine. Kafanı oyalaman mecburi.

Bir şey yiyemiyorum ki. Günlerdir ilk defa annemlerle kahvaltıya oturdum ama geçmiyor bir şey boğazımdan.

Hama boncuk yapamam ben. Yeğenimle denemiştim de tırnaklarım uzun diye tutamıyorum boncukları. Zaten fazlaca aktivite şeyim var evde. Bir de sunum hazırlayabilsem iyi olacak

Çok normal de en azından soya sütü falan içöö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…