Bunu umursayan dükü koparıp at bence ya.Anamla oyun oynadık, family time yaptık.
Revirgin oldum, böylece karantina sonrası dükle ilk buluşmamda "sen ilksin :/" diyebileceğim
Ters evetTers zamana denk geldi ya, kendini dışarı da atamıyorsun.
Bende adayımBende senin külübüne katilayim mi? Bende revirgin oldum
Bende adayım
Yok ayol, bunu umursayan dükle de sahibiyle de ne işim olur benimBunu umursayan dükü koparıp at bence ya.
Adayım dedim yaSus kiz! Sanki daha ne kadar oldu da hemen revirgin olmus hanim efendi. Ben aylardan bahs ediyorum, aylaaarrr
Anamla oyun oynadık, family time yaptık.
Revirgin oldum, böylece karantina sonrası dükle ilk buluşmamda "sen ilksin :/" diyebileceğim
Adayım dedim ya
Cnm seninkinin pek inanacağını sanmıyorum, sonuçta adamın bildiği şeyBen de benimkine öyle diyeceğim. İnş inanır asdfgh
Cnm seninkinin pek inanacağını sanmıyorum, sonuçta adamın bildiği şey
Hep aynı argümanlar..Yalaaaan
Daha eli elime değmedi.
İnsanların aklını bulandırma
Gazan mübarek olsun kardeş. Walk walk walk! Kick back, kick back! Four, three, two, one! Horaaayy!Selamlar gençlik.
Leslie videosu indiriyorum, spora başlicam bugün. Yetti gari.
Hep aynı argümanlar..
Daha önceNeverOne arkadaşımıza da dediğimiz gibi illa elinize el değdi diye bir şey söylemiyoruz ki biz
El değmeden de olabilir neticede?
Kaynamıştır zatenAhahha yok yaa nerdeeee
Ahaha şaka yaptım ya, ben kendimi saklıyorum kimseyle olmayacağım. Revirgin oldum bu süreçte ahfha
Kıyamaz o koparıp atmaya. Boşver dalında güzel.Bunu umursayan dükü koparıp at bence ya.
Aylaaaaar geçse de yıllaaar geçse de bir ömür böyle sürse dee ben dükü unutamammSus kiz! Sanki daha ne kadar oldu da hemen revirgin olmus hanim efendi. Ben aylardan bahs ediyorum, aylaaarrr
Anlatsana nasıl oluyor?Hep aynı argümanlar..
Daha önceNeverOne arkadaşımıza da dediğimiz gibi illa elinize el değdi diye bir şey söylemiyoruz ki biz
El değmeden de olabilir neticede?
Aylaaaaar geçse de yıllaaar geçse de bir ömür böyle sürse dee ben dükü unutamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?