- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Midem bulanıyor tabi, işin iğrenç kısımlarına girmemek için en minnoş semptomları paylaştım sizinle. Ve hayır, hamile değilim, reglim 4 gün önce filan bitti. =)NeverOne 'ın dediği gibi gıda zehirlenmesi olabilir. Dün pek benzemiyordu ama bugün gıda zehirlenmesine benziyor. Ne yedim de böyle oldu, bilmiyorum tabi. Yataktan kalkıyorum, koltuğa yatıyorum, oradan kalkıp yatağa gidiyorum, böyle bir hayat.
Hama boncuğu bakıyorum şimdi. Kızımla evde oyalanmak için çok güzel bir aktivite olur. Ama bir yanım da bu zamanda kargo görevlilerini bir boncuk için çalıştırmak adil mi diye düşünüyorum. Diğer yandan kızımı oyalamak gittikçe zorlaşıyor, delirmemek için bir şeyler bulmam lazım. Ay, siz napıyorsunuz bütün gün ya?
A-ha buldum.Böyle şemsiyeyle uçan bir dayı vardı bir ara
Ay çok gülmüştüm ilk gördüğümdeA-ha buldum.
Çocuklar için alınacakl şeyler ihtiyaç dahilinde bence. Ne kadar süreceğini bilmediğimiz bir süreç yaşıyoruz sonuçta. Ne yapalım her beraber delirelim mı evdeMidem bulanıyor tabi, işin iğrenç kısımlarına girmemek için en minnoş semptomları paylaştım sizinle. Ve hayır, hamile değilim, reglim 4 gün önce filan bitti. =)NeverOne 'ın dediği gibi gıda zehirlenmesi olabilir. Dün pek benzemiyordu ama bugün gıda zehirlenmesine benziyor. Ne yedim de böyle oldu, bilmiyorum tabi. Yataktan kalkıyorum, koltuğa yatıyorum, oradan kalkıp yatağa gidiyorum, böyle bir hayat.
Hama boncuğu bakıyorum şimdi. Kızımla evde oyalanmak için çok güzel bir aktivite olur. Ama bir yanım da bu zamanda kargo görevlilerini bir boncuk için çalıştırmak adil mi diye düşünüyorum. Diğer yandan kızımı oyalamak gittikçe zorlaşıyor, delirmemek için bir şeyler bulmam lazım. Ay, siz napıyorsunuz bütün gün ya?
Çocuklar için alınacakl şeyler ihtiyaç dahilinde bence. Ne kadar süreceğini bilmediğimiz bir süreç yaşıyoruz sonuçta. Ne yapalım her beraber delirelim mı evde
Boyama, çizgi çalışması, kinetik kum, oyun hamuru, kitap okuma, legolar, hama boncuk,bizde birkaç tane kutu oyunu var onlarla da güzel vakit geçiriyoruz. Birde kızım için etkinlik kitapları var onlardan yapıyoruz hergün. Matematik üzerine aldık bu süreçte.
Bizim dergilere ek olarak gelen bir sürü oyun var evde onlardan da çok istifade ettik.
Evde yapılacak etkinliklerden bakıyorum internetten , onlardan yapmaya çalışıyorum.
Tabi ki bunlar tüm günü doldurmuyor yine sıkılıyor ve kafayı yiyecek gibi oluyoruz
Evet bende yeni oyuncaklara bakiyordum, hem kizimin oyalanmasi için hem ona söz vermistik kakasini yaptiginda oyuncak alacagiz diye. Ve kiz her gün bu kurali hatirliyor "eger x (kendi ismi, kendine hep daima ismi ile hitap eder, ben demez) kaka yaparsa, oyuncak alincak, çikolata alincak ve çoook seker yiyecek"
Ve hiçbir gün kakasini yapmiyor.
Ben bu kizi anlamadim desem?
Avokadoyu dene bir de. "Yaparsan ekmeğe avokado sürüp vereceğim" de, belki daha çok motive olur asdfgfd
Ay çok gülmüştüm ilk gördüğümdeama adamın durumu sonra ne oldu bilmiyorum
Ahahha yok yaa nerdeeeeÖyle birsey oldumuuuu? Bir tarafim o halde seni linç etmek istiyor, diger tarafim anlatttdiyooo
Ahaha şaka yaptım ya, ben kendimi saklıyorum kimseyle olmayacağım. Revirgin oldum bu süreçte ahfhaLyanna Mormont en son tinder kurmuştun di mi sen? Bence kendini düke atmamışsındır, o kadar şuurunu kaybetmiş olamazsın (en azından henüz... bir kaç hafta sonra yeni bir değerlendirme yaparız=P) ama tinderda düklülerle muhabbet ederken buraları ihmal etmiş olabilirsin.
Hadi hayırlı olsun kuzum, yolun bundan sonrası daha güzel olsun.Ayrılık konuşmasını yaparken de buluştuğumuz zaman da salya sümük ağlayıp, anlamıyorum, bir şekilde bir yolu yok mu falan demiştim. O halimi sıfırlamak adına ve kendim için de bir closure olsun diye bugün mesaj attım.
"Çok duygusal ve çocukça tepkiler verdim. Kusura bakma. Her şey gönlünce olsun. Kendine iyi bak" gibi bir şey yazdım.
Cevap olarak "Tepkilerin gayet anlaşılırdı. Sen de kendine iyi bak, yolun açık olsun." yazmış.
İşin zor kısmı şimdi başlıyor galiba. Sürekli ağlanıp sızlanmadan kendime odaklanmalıyım
Eeee onca saat neredeydin sorusunun cevabını da vermemişsin ama bu arada. Ne işler karıştırıyorsun?Ahaha şaka yaptım ya, ben kendimi saklıyorum kimseyle olmayacağım. Revirgin oldum bu süreçte ahfha
Saçlarımı boyayacağım klişelerden biri olarakHadi hayırlı olsun kuzum, yolun bundan sonrası daha güzel olsun.
Anamla oyun oynadık, family time yaptık.Eeee onca saat neredeydin sorusunun cevabını da vermemişsin ama bu arada. Ne işler karıştırıyorsun?
Revirgin mi oldun? Geçmiş olsun ama umarım olmamışsındır. Sonuçta bu bir eskiye dönüş demek ama onun da en iyi hali eski hali değil neticede. Sen yine günümüzde kalmaya, ruhundaki şuh kahkahalar atan kadına tutunmaya çalış.
Ters zamana denk geldi ya, kendini dışarı da atamıyorsun.Saçlarımı boyayacağım klişelerden biri olarak
Daha geçen hafta kendi rengime benzer boyadım, sıcak yansımalarını götürmek amaçlı. O yüzden bir süre beklemem lazım.
Anamla oyun oynadık, family time yaptık.
Revirgin oldum, böylece karantina sonrası dükle ilk buluşmamda "sen ilksin :/" diyebileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?