Coronasavar

Gida zehirlenmesi berbat birsey. Bende 1 defa olmustu, tabi oda benim sansim ile tatilde 2 gun otelde tikali kaldim, ancak 3.gün çikabildim. Ates, kusma, hepsi vardi. Geçmis olsun Lorethçim, ne kadar berbat bir his oldugunu biliyorum. Umarim yarin biraz daha toparlanirsin. Esin eger kendisi yapamiyorsa, gerekirse marketten, bir yerden çorba getirsin. Bol bol su içmeye çalis.

Ve o boncuk sana 15 dakikalik nefes verdirtiyorsa, al tabiki. Kargo görevlilerin isi bu zaten. Hani kutu daima kutudur, içinde boncuk olsada, baska birsey olsada. Içine bakmiyorlar ya. Psikolojik saglikta önemli. Kizini oyaliyorsa, hemen kesinlikle al.

Çocuklar için alınacakl şeyler ihtiyaç dahilinde bence. Ne kadar süreceğini bilmediğimiz bir süreç yaşıyoruz sonuçta. Ne yapalım her beraber delirelim mı evde

Boyama, çizgi çalışması, kinetik kum, oyun hamuru, kitap okuma, legolar, hama boncuk,bizde birkaç tane kutu oyunu var onlarla da güzel vakit geçiriyoruz. Birde kızım için etkinlik kitapları var onlardan yapıyoruz hergün. Matematik üzerine aldık bu süreçte.
Bizim dergilere ek olarak gelen bir sürü oyun var evde onlardan da çok istifade ettik.
Evde yapılacak etkinliklerden bakıyorum internetten , onlardan yapmaya çalışıyorum.

Tabi ki bunlar tüm günü doldurmuyor yine sıkılıyor ve kafayı yiyecek gibi oluyoruz

Evet bende yeni oyuncaklara bakiyordum, hem kizimin oyalanmasi için hem ona söz vermistik kakasini yaptiginda oyuncak alacagiz diye. Ve kiz her gün bu kurali hatirliyor "eger x (kendi ismi, kendine hep daima ismi ile hitap eder, ben demez) kaka yaparsa, oyuncak alincak, çikolata alincak ve çoook seker yiyecek"

Ve hiçbir gün kakasini yapmiyor.

Ben bu kizi anlamadim desem?

Avokadoyu dene bir de. "Yaparsan ekmeğe avokado sürüp vereceğim" de, belki daha çok motive olur asdfgfd

Ayrılık konuşmasını yaparken de buluştuğumuz zaman da salya sümük ağlayıp, anlamıyorum, bir şekilde bir yolu yok mu falan demiştim. O halimi sıfırlamak adına ve kendim için de bir closure olsun diye bugün mesaj attım.
"Çok duygusal ve çocukça tepkiler verdim. Kusura bakma. Her şey gönlünce olsun. Kendine iyi bak" gibi bir şey yazdım.
Cevap olarak "Tepkilerin gayet anlaşılırdı. Sen de kendine iyi bak, yolun açık olsun." yazmış.
İşin zor kısmı şimdi başlıyor galiba. Sürekli ağlanıp sızlanmadan kendime odaklanmalıyım

Öyle birsey oldumuuuu? Bir tarafim o halde seni linç etmek istiyor, diger tarafim anlattt diyooo
Ahahha yok yaa nerdeeee

Ahaha şaka yaptım ya, ben kendimi saklıyorum kimseyle olmayacağım. Revirgin oldum bu süreçte ahfha

Hadi hayırlı olsun kuzum, yolun bundan sonrası daha güzel olsun.

Ahaha şaka yaptım ya, ben kendimi saklıyorum kimseyle olmayacağım. Revirgin oldum bu süreçte ahfha
Eeee onca saat neredeydin sorusunun cevabını da vermemişsin ama bu arada. Ne işler karıştırıyorsun?
Revirgin mi oldun? Geçmiş olsun ama umarım olmamışsındır. Sonuçta bu bir eskiye dönüş demek ama onun da en iyi hali eski hali değil neticede. Sen yine günümüzde kalmaya, ruhundaki şuh kahkahalar atan kadına tutunmaya çalış.

Anamla oyun oynadık, family time yaptık.
Revirgin oldum, böylece karantina sonrası dükle ilk buluşmamda "sen ilksin :/" diyebileceğim

Adam diyor ki "en azindan oral yasayalim" Sonra bizmi burda ban yiyecekmisiz? Konuya bak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…