Coronasavar

Gazan mübarek olsun kardeş. Walk walk walk! Kick back, kick back! Four, three, two, one! Horaaayy!

Valla şu son aldığım ilaç mahvetti sadece bir hafta kullandım geçişte bu sene sonra bıraktım ama o bir haftada beni 78 kilo sınırına getirdi bıraktı. Ne güzel 70teydim 8 kilo aldırdı. Bir tatlı yediriyor, bir tatlı istetiyor o uyku ilacı yatmadan önce. Mahvetti beni gıdım çıktı. Bi de suratımı sivilce bastı İzzet Altınmeşe sivilcem hala burada duruyor, kurudu yüzüm sabunlarken kabuk kabuk:

Komplekslerim morallerim sızladı.

El ele değmeden güzel olmaz ki
Sen de bir karar ver

Aylaaaaar geçse de yıllaaar geçse de bir ömür böyle sürse dee ben dükü unutamamm
Alışmak sevmekten daha zor geliyor
Alışmak bir yara bağrımda kanıyor
Sen yoksun kollarım boşluğu sarıyor
Alıştım bir tanem, alıştım sana

Bu şarkı tüm (dükü) sevip de kavuşamayanlara gelsin.

Ya kilo dediğin verilir, cildine de ne iyi gelir sen bizden iyi bilirsin, azıcık bakıma bakar. Yeme işini abartma ama cidden, arada sal gitsin ama madem bisiklete de binemiyorsun çok fazla, azcık hareket etmen lazım. Şimdi tüm bunlar bir kenara... Dudaklarınız da pek hoşmuş hanfendi.

Benim regl sivilcem de tam orada çıkar. Bazen siyah kalemle boyayasım geliyor üstünü. Tatlı yemekten dolayı çıkan sivilcem de direkt totomda çıkıyor

Di mi, üst dudağım diye söylemiyorum emcüklenmeye çok müsait. Alt dudağım tam ısırmalık, uu beybi seks.

Bende bügün spor yaptim. Simdi kahve içip biskuvi yiyorum. Eh benimde suçlayacagim bir hap yok ama :)

Bosver Gangstacim. Bu hap senin psikolojik sagligina iyi geliyorsa birakma. Zaman ile dengeyi bulursun sen. Ve buCorona zamanlarini küçümseme. Cinde "Karantinada kilo aldiniz mi" sorusuna %75 evet dedi. Ve neden olarak abur cubur, kalori bombasi ögün olarak saydi.

Kafana takma yani canim, hepsi gelip geçer

Benim regl sivilcem de tam orada çıkar. Bazen siyah kalemle boyayasım geliyor üstünü. Tatlı yemekten dolayı çıkan sivilcem de direkt totomda çıkıyor

Bu sivilce gitmiyor, aylık, iki ayda bir filan aynı yerinde çıkar hep aynı artık deliricim. Bu sefer dayanamadım sıktım da sıktım üzerine kolonya bastım filan daha beter kaldı orada. Bir izim eksikti. Çok sinirim bozuluyor biraz daha aşağıda olsa da Sindi Kreyfırt gibi olsam ne var yani? Ama olmaz, İzzet Altınmeşe olacağım illa.
Totomdakiler oturmaktan çıkıyo, artık totomu kaldırma vaktimin geldiğini onlardan anlıyorum. : p

Diş macunu, karbonat, çay ağacı yağı falan etki etmiyor mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…