- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Gazan mübarek olsun kardeş. Walk walk walk! Kick back, kick back! Four, three, two, one! Horaaayy!
Anlatsana nasıl oluyor?
Sen de bir karar verEl ele değmeden güzel olmaz ki
Alışmak sevmekten daha zor geliyorAylaaaaar geçse de yıllaaar geçse de bir ömür böyle sürse dee ben dükü unutamamm
Burdan lezbiyenliği nasıl çıkardın aryaRevirgin olduk dedik, lezbiyen oldugumuzu söylemedik.
Sen sanirim kafan karisti
Ele değmek gerekmiyor, insan vücudunda el dışında birçok yer varAnlatsana nasıl oluyor?
Oha kollarınla sarıyorduysan maşallahSen de bir karar ver
Alışmak sevmekten daha zor geliyor
Alışmak bir yara bağrımda kanıyor
Sen yoksun kollarım boşluğu sarıyor
Alıştım bir tanem, alıştım sana
Bu şarkı tüm (dükü) sevip de kavuşamayanlara gelsin.
Burdan lezbiyenliği nasıl çıkardın arya
Ele değmek gerekmiyor, insan vücudunda el dışında birçok yer var
Kolumla saramadığım da bilemedim yaniOha kollarınla sarıyorduysan maşallah
Kan başka yere gitmediği için tamamen beyne gidiyor zaarVee yine pisti oluyoruz! Revirginler ayni zamanda çok zeki oluyorlar!
Ya kilo dediğin verilir, cildine de ne iyi gelir sen bizden iyi bilirsin, azıcık bakıma bakar. Yeme işini abartma ama cidden, arada sal gitsin ama madem bisiklete de binemiyorsun çok fazla, azcık hareket etmen lazım. Şimdi tüm bunlar bir kenara... Dudaklarınız da pek hoşmuş hanfendi.Valla şu son aldığım ilaç mahvetti sadece bir hafta kullandım geçişte bu sene sonra bıraktım ama o bir haftada beni 78 kilo sınırına getirdi bıraktı. Ne güzel 70teydim 8 kilo aldırdı. Bir tatlı yediriyor, bir tatlı istetiyor o uyku ilacı yatmadan önce. Mahvetti beni gıdım çıktı. Bi de suratımı sivilce bastı İzzet Altınmeşe sivilcem hala burada duruyor, kurudu yüzüm sabunlarken kabuk kabuk:
Eki Görüntüle 2621963
Komplekslerim morallerim sızladı.
Kolumla saramadığım da bilemedim yani
Kan başka yere gitmediği için tamamen beyne gidiyor zaar
Benim regl sivilcem de tam orada çıkar. Bazen siyah kalemle boyayasım geliyor üstünü. Tatlı yemekten dolayı çıkan sivilcem de direkt totomda çıkıyorValla şu son aldığım ilaç mahvetti sadece bir hafta kullandım geçişte bu sene sonra bıraktım ama o bir haftada beni 78 kilo sınırına getirdi bıraktı. Ne güzel 70teydim 8 kilo aldırdı. Bir tatlı yediriyor, bir tatlı istetiyor o uyku ilacı yatmadan önce. Mahvetti beni gıdım çıktı. Bi de suratımı sivilce bastı İzzet Altınmeşe sivilcem hala burada duruyor, kurudu yüzüm sabunlarken kabuk kabuk:
Karantina boyunca insanlık hali, beşer şaşar diyeceğiz.Yani ikimizden biri salakça konusmaya basladiginda, ne moklar yenildigi belli olacak öyle mi?
Ya kilo dediğin verilir, cildine de ne iyi gelir sen bizden iyi bilirsin, azıcık bakıma bakar. Yeme işini abartma ama cidden, arada sal gitsin ama madem bisiklete de binemiyorsun çok fazla, azcık hareket etmen lazım. Şimdi tüm bunlar bir kenara... Dudaklarınız da pek hoşmuş hanfendi.
Ehmm, el ele degil, baska bir yere degiyor..
İşte o kadar yabancıyım meseleye gerisini siz düşününEle değmek gerekmiyor, insan vücudunda el dışında birçok yer var
Ahtapot gibi yapışıyorum demek istiyorsun sanırım. Bence de en ideali bu.İşte o kadar yabancıyım meseleye gerisini siz düşünün
Valla şu son aldığım ilaç mahvetti sadece bir hafta kullandım geçişte bu sene sonra bıraktım ama o bir haftada beni 78 kilo sınırına getirdi bıraktı. Ne güzel 70teydim 8 kilo aldırdı. Bir tatlı yediriyor, bir tatlı istetiyor o uyku ilacı yatmadan önce. Mahvetti beni gıdım çıktı. Bi de suratımı sivilce bastı İzzet Altınmeşe sivilcem hala burada duruyor, kurudu yüzüm sabunlarken kabuk kabuk:
Eki Görüntüle 2621963
Benim regl sivilcem de tam orada çıkar. Bazen siyah kalemle boyayasım geliyor üstünü. Tatlı yemekten dolayı çıkan sivilcem de direkt totomda çıkıyor
İşte o kadar yabancıyım meseleye gerisini siz düşünün
Diş macunu, karbonat, çay ağacı yağı falan etki etmiyor mu peki?Bu sivilce gitmiyor, aylık, iki ayda bir filan aynı yerinde çıkar hep aynı artık deliricim. Bu sefer dayanamadım sıktım da sıktım üzerine kolonya bastım filan daha beter kaldı orada. Bir izim eksikti. Çok sinirim bozuluyor biraz daha aşağıda olsa da Sindi Kreyfırt gibi olsam ne var yani? Ama olmaz, İzzet Altınmeşe olacağım illa.
Totomdakiler oturmaktan çıkıyo, artık totomu kaldırma vaktimin geldiğini onlardan anlıyorum. : p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?