Kalk ve sporunu yap Lyanna, yat yat nereye kadar kuzum.Zorla spor yaptıracaksınız insana ya
Tek ben kaldım resmen. Bir decilek.yagmuru yatakta debelenip esneme hareketi yaptım diye kakalıyor o kadar
Başka hap işe yaramıyor uyumada bunun kadar.
Eşim de "Yeme tut kendini o zaman" diyor ben çünkü bir yandan yiyorum bir yandan sövüyorum
Sonra "Sen bu ilacı bir kere al, bir kere bir al ondan sonra tut kendini tutabiliyorsan" diyorum, "O kadar mı?" diyor. Dayanamıyorsun abi, uyudun uyudun hemen, uyuyamadın biraz gezindin (Ki uyku sorununun arttığı dönemde hemen dalamıyorsun, bayılmayı bekliyorsun sıkıntıdan) hoop kendini buzdolabının önünde buluyorsun. Çocuğun çikolatalarına kadar yediğimi biliyorum gecenin bir körü oturup
O bir dönem, bir haftalık bir dönem ama tüm kilo ayarlarımı bi halleder. Doktorla konuşuruz "Benim uyku yok şu ara, yine aynı ilaç değil mi?" "Evet aynı ilaç, ne kadar alacağını biliyorsun." "Çok yediriyor ama" "E ne yapalım Gangstacım her güzel şeyin bir bedeli var" "Sonra morallerim bozuluyor ama" "Gangstacım ilk kez yaşamıyorsun, biliyorsun. Yine verirsin sen kiloyu" .. Böyle konuşmalar filan...
Esas başka bir ilaç varcilek.yagmuru ile bahsettik, o bundan da beter. Onu kesinlikle kullanmıyorum eskiden kullanmıştım "Ben neden depresyona giriyorum, bu ilaçtan sonraki kilolarıma bakınca depresyona giriyorum" filan diyordum. Doktor gülüyordu "Program yaparız sen takma kafana lütfen" diye, doktorumun da psikiyatri uzmanlığı yeme bozuklukları ve obezite esasen. Hani o adam mecbur görmese o ilaçları yazacak adam değil... Ama o sıralar ben daha acemiyken mecburdu.
Beni bir başkasının nasıl gördüğü pek ilgilendirmiyor gülüm benim, benim bi kafamda kalıp var eskiden beridir öyle, o kalıba girmediğim zaman canım sıkılmaya başlar. "İdare eder" kalıbım var, şimdi onun biraz dışına çıktım. Geri girmem lazım. Ondan.
En azından sizin oradakiler mangala muskat rendesi atıyorlardır. Bizde düz mangal
Yumurta mıHahahaha yok mangala degil ama aklima gelilyorda patates püresinede atiyoruz. Yani patatesi ez, içine azicik tere yag, süt, yumurta ve tuz,kara biber ve muskat rendesi koy. Harika oluyooor.
Yine elitim diyecemde, burda patates püresi fakir yemegi olarak görülüyor
Yumurta mı
ÖykEvet, yumurtasizda oluyor. Bende yumurtasiz yapiyorum. Cig yumurta ama bu arada. Ama patates daha yeni kaynamis, sicak olacak yani.
Patates püresine yumurta mı?Hahahaha yok mangala degil ama aklima gelilyorda patates püresinede atiyoruz. Yani patatesi ez, içine azicik tere yag, süt, yumurta ve tuz,kara biber ve muskat rendesi koy. Harika oluyooor.
Yumurta mı? Patates püresine mi?Hahahaha yok mangala degil ama aklima gelilyorda patates püresinede atiyoruz. Yani patatesi ez, içine azicik tere yag, süt, yumurta ve tuz,kara biber ve muskat rendesi koy. Harika oluyooor.
Başka hap işe yaramıyor uyumada bunun kadar.
Eşim de "Yeme tut kendini o zaman" diyor ben çünkü bir yandan yiyorum bir yandan sövüyorum
Sonra "Sen bu ilacı bir kere al, bir kere bir al ondan sonra tut kendini tutabiliyorsan" diyorum, "O kadar mı?" diyor. Dayanamıyorsun abi, uyudun uyudun hemen, uyuyamadın biraz gezindin (Ki uyku sorununun arttığı dönemde hemen dalamıyorsun, bayılmayı bekliyorsun sıkıntıdan) hoop kendini buzdolabının önünde buluyorsun. Çocuğun çikolatalarına kadar yediğimi biliyorum gecenin bir körü oturup
O bir dönem, bir haftalık bir dönem ama tüm kilo ayarlarımı bi halleder. Doktorla konuşuruz "Benim uyku yok şu ara, yine aynı ilaç değil mi?" "Evet aynı ilaç, ne kadar alacağını biliyorsun." "Çok yediriyor ama" "E ne yapalım Gangstacım her güzel şeyin bir bedeli var" "Sonra morallerim bozuluyor ama" "Gangstacım ilk kez yaşamıyorsun, biliyorsun. Yine verirsin sen kiloyu" .. Böyle konuşmalar filan...
Esas başka bir ilaç varcilek.yagmuru ile bahsettik, o bundan da beter. Onu kesinlikle kullanmıyorum eskiden kullanmıştım "Ben neden depresyona giriyorum, bu ilaçtan sonraki kilolarıma bakınca depresyona giriyorum" filan diyordum. Doktor gülüyordu "Program yaparız sen takma kafana lütfen" diye, doktorumun da psikiyatri uzmanlığı yeme bozuklukları ve obezite esasen. Hani o adam mecbur görmese o ilaçları yazacak adam değil... Ama o sıralar ben daha acemiyken mecburdu.
Beni bir başkasının nasıl gördüğü pek ilgilendirmiyor gülüm benim, benim bi kafamda kalıp var eskiden beridir öyle, o kalıba girmediğim zaman canım sıkılmaya başlar. "İdare eder" kalıbım var, şimdi onun biraz dışına çıktım. Geri girmem lazım. Ondan.
Zorla spor yaptıracaksınız insana ya
Tek ben kaldım resmen. Bir decilek.yagmuru yatakta debelenip esneme hareketi yaptım diye kakalıyor o kadar
Konu sahibi beni engelledi galibaVuuu kizlar kosuuun, stripteaseli konu var bdv'de
Şaka gibi
Yok ya yok olmayınca olmuyor. Eşimle biraz içelim eğlenelim dedik ayda yılda bir. Şu ben feronun şarkısında bende dans ettim şarkıya eşlik edip orada bir söz geçmişmiş ben kime söylemişim sapık sözmüş. Bütün enerjimi düşürdü resmen kavga etti benimle. Ben de neyin peşindesin sen ya dedim...www.kadinlarkulubu.com
Hahahaha yok mangala degil ama aklima gelilyorda patates püresinede atiyoruz. Yani patatesi ez, içine azicik tere yag, süt, yumurta ve tuz,kara biber ve muskat rendesi koy. Harika oluyooor.
Hani ya striptiz? Ben anlamadım.Konu sahibi beni engelledi galiba
Yine de yorum yapıyordum.
Baştan başa sorunlu bir evlilik yani ne konu açsa şaşırmam. Cevap yazıp da kendinizi de yormayın
Bende göremedim orasınıHani ya striptiz? Ben anlamadım.
Lezbiyen değiliz falan bi şeyler dedi bana da sabah. Kafa gitti iyice zavallımın
Konu sahibi beni engelledi galiba
Yine de yorum yapıyordum.
Baştan başa sorunlu bir evlilik yani ne konu açsa şaşırmam. Cevap yazıp da kendinizi de yormayın
Hani ya striptiz? Ben anlamadım.
Bugünde elit olmadığım için şükrettimHahahaha yok mangala degil ama aklima gelilyorda patates püresinede atiyoruz. Yani patatesi ez, içine azicik tere yag, süt, yumurta ve tuz,kara biber ve muskat rendesi koy. Harika oluyooor.
Evlerden ırak o ilaç
Bir de ben onu içince uyumuyor, bayılıyordum resmen. O kadar derin uyuyorum ki gece 4'te cin gibi açıyordum gözümü, sonra bütün gün mal oluyordum.
Yok ben geçen hafta 1 gün spor yaptım 1 gün de esneme hareketi. Ama yine bıraktım asdfg
Bugün yerleri süpürüp sildim o da sayılır bence
Normalde temizliğe abla geliyordu, ama şimdi işler bize kaldı. 6 senedir ilk defa yer sildim sanırım. Kimse bana "o spordan sayılmaz" demesin kalbini kırarım kaslarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?