Coronasavar

Evet bencede doktorun dedigi gibi, yine verirsin Gangstacim. Yaptigin aslinda o kadar kötü degil. Kendine has standartlarin var, altina girmek istemedigin. Buda kendini sevdiginden dolayida.

Eger yardim edebilirsek, biz burdayiz. Istersen gereken gazi veririz spor için, diyet için her neyse.

Bir tarafta kendim yemem, diger taraftan sana gaz vermem ne kadar dogru tartisilir tabi

En azından sizin oradakiler mangala muskat rendesi atıyorlardır. Bizde düz mangal

Hahahaha yok mangala degil ama aklima gelilyorda patates püresinede atiyoruz. Yani patatesi ez, içine azicik tere yag, süt, yumurta ve tuz,kara biber ve muskat rendesi koy. Harika oluyooor.

Yine elitim diyecemde, burda patates püresi fakir yemegi olarak görülüyor

Patates püresine yumurta mı?
Daha neler duyacağım bakalım oraların mutfağından.

Vuuu kizlar kosuuun, stripteaseli konu var bdv'de

Yumurta mı? Patates püresine mi?

Evlerden ırak o ilaç
Bir de ben onu içince uyumuyor, bayılıyordum resmen. O kadar derin uyuyorum ki gece 4'te cin gibi açıyordum gözümü, sonra bütün gün mal oluyordum.
Zorla spor yaptıracaksınız insana ya
Tek ben kaldım resmen. Bir de cilek.yagmuru yatakta debelenip esneme hareketi yaptım diye kakalıyor o kadar

Yok ben geçen hafta 1 gün spor yaptım 1 gün de esneme hareketi. Ama yine bıraktım asdfg
Bugün yerleri süpürüp sildim o da sayılır bence
Normalde temizliğe abla geliyordu, ama şimdi işler bize kaldı. 6 senedir ilk defa yer sildim sanırım. Kimse bana "o spordan sayılmaz" demesin kalbini kırarım kaslarımla

Konu sahibi beni engelledi galiba
Yine de yorum yapıyordum.
Baştan başa sorunlu bir evlilik yani ne konu açsa şaşırmam. Cevap yazıp da kendinizi de yormayın

Patates püresine yumurta?
Olmaz olsun böyle elitlik

Bugünde elit olmadığım için şükrettim

İki ayrı ilaçtan bahsediyorum kuzum ben, bir tanesi uyumak için yatak aramadığın kamyon öptüren ilaç, bir tanesi senin de tecrübe ettiğin "Beynimi hissetmiyorum" ilacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…