- 18 Ekim 2018
- 8.194
- 33.968
- 548
Yapma yapma sonra bize gelirlerKomikli bi konuya gidip ortaya bunu bırakıp kaçasım var:
Eki Görüntüle 2622251
Kendimi nasıl geliştirebilirim temalı konulara da şunu bırakalım:Komikli bi konuya gidip ortaya bunu bırakıp kaçasım var:
Eki Görüntüle 2622251
Kabile marşımızı bulduk hanımlar.Bu şarkı bu grupta paylaşıldı mı hiç?
Paylaşılmadıysa size laflar hazırladım, hepinizi tek tek kınayacağım
1 yeterdi banaBu şarkı bu grupta paylaşıldı mı hiç?
Paylaşılmadıysa size laflar hazırladım, hepinizi tek tek kınayacağım
Hep mi böyleler? İzolasyon delirmeleri mi?Anne baba dramından djdjdjdj evden kaçacam ha haberlere çıkıcam minik vander evden kaçtı haber alınamıyor diye
Anne baba dramından djdjdjdj evden kaçacam ha haberlere çıkıcam minik vander evden kaçtı haber alınamıyor diye
MinikAnne baba dramından djdjdjdj evden kaçacam ha haberlere çıkıcam minik vander evden kaçtı haber alınamıyor diye
Hep böyleler yanı alıştım da kulak zarım patlayacakHep mi böyleler? İzolasyon delirmeleri mi?
Daha yeni girebildim. İnşAllah iyileşmişsindirTeşekkür ederim Limonsuzzz. Ya valla nereden çıktı bilmiyorum. Uyuyorum bol bol
Şimdi bebe emzirmeye kalktım, yine yatacağım. Umarım yarın toparlarım.
Bu ortamı hak ettıgımızı dusunmuyorumMinik
Anne ve babanın sorunları seni ilgilendirmez eğer aralarındaki ilişkiden dolayı tartışıyorlarsa.
Kulaklığını tak müzik dinle duyma
Anne baba dramından djdjdjdj evden kaçacam ha haberlere çıkıcam minik vander evden kaçtı haber alınamıyor diye
Çok daha iyiyim canım, sağol.Daha yeni girebildim. İnşAllah iyileşmişsindir❤
Bagımsız hareket etse kaçacagı yer dışarısı olmazdı emin ol hahahaSenden bagimsizda mi hareket ediyor o?
Ben fotoğraf kaçırmışım ama yine ya.Bagımsız hareket etse kaçacagı yer dışarısı olmazdı emin ol hahaha
Böyle gelmiş böyle gidecekse, sen zarar almamaya bak. Sonsuza kadar onlarla yaşamayacaksın.Hep böyleler yanı alıştım da kulak zarım patlayacak
2 uyumsuz insan neden zorlarlar anlayamıyorum
Onlar bunun farkında değilse senin de yapacağın bir şey yoksa evden çıkacaksın. Çıkamıyorsan çıkana kadar sabredeceksin. Bunun başka yolu yok minikBu ortamı hak ettıgımızı dusunmuyorum
He miniğim tabiiiiiii
Öyle keşke corona olmasaydı ay aslında gelmeyecektim de annem ısrarla gel dedi çocuklara da acıdım bir yandan hepınıze çok teşekkür ederimBöyle gelmiş böyle gidecekse, sen zarar almamaya bak. Sonsuza kadar onlarla yaşamayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?