Coronasavar

İnsan bazen hisseder ya belli sana yürüyecek hiç o toplara girip kasılmak istemedim. Çünkü ekledi, birkaç saat geçti tee aşağılardan en seksi pozlarımı beğenmiş akşamına da selam yazıyor
Ekşide derler ya bunu yakışıklı bir erkek yapsa atlarsınız diye. Hayır yine atlamam çünkü bizim fakülteden ne tarz bir erkek çıkacağını biliyorum

Bir şey diyecegım yazmayacağım konuyu genellikle okumuyorum ben misafir kim oluyor

Misafirlerin göremediği bir başlık açmanın yolu olmalı ya, bu ne böyle. Dikiz modu resmen.
Üye olmadan epey bakmışlığım var kadınlar kulübune.
Ne zaman ki Bdv 'yi keşfettim o zaman üye oldum, yorumlarıma ihtiyacı var buradaki kadınların dedim

Ne zaman ki Bdv 'yi keşfettim o zaman üye oldum, yorumlarıma ihtiyacı var buradaki kadınların dedim
Bende uzun süre bdv yi dışarıdan takip ettim ama baktım başlıklar sürekli aynı gözüküyor üye olayım dedim. En azından konu takibim kolay olur. Bir de birine yorum yapasım vardı o an

Çok iyi olmuş, çok da güzel iyi olmuş taam mı?
Herkesin yorumuna kimse karışamaz. Sen şu şekil yorum yaparsdfgh

Hayır, kullanıcıları gösteriyor mesela altta adları yazıyor; "ve 3 kişi daha" diyor 3 gizli kullanıcı var demek.
Misafir ayrı. 9 kişi dışarıdan şu an.

Bence çıkış yapıp okuyanlar onlar.
Yoksa bir insan bu başlığı nereden bulur ve neden okur

Hayır, kullanıcıları gösteriyor mesela altta adları yazıyor; "ve 3 kişi daha" diyor 3 gizli kullanıcı var demek.
Misafir ayrı. 9 kişi dışarıdan şu an.
Gizli kullanıcı olmak için pro olacam.
Nego'nun temizlik ve düzen konusunu takip ediyordum ara ara meğer pro olduğu için beni görüyormuş yabanelma geliyorsun ses ver gibi birşey yazmıştı. Büyük bir suç işlemiş gibi utanmıştım ne bileyim bu pis prolar ensemizde geziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…