- 18 Ekim 2018
- 8.194
- 33.968
- 548
İnsan bazen hisseder ya belli sana yürüyecek hiç o toplara girip kasılmak istemedim. Çünkü ekledi, birkaç saat geçti tee aşağılardan en seksi pozlarımı beğenmiş akşamına da selam yazıyorÜni. sınıf arkadaşım eklemişti beni vaktinde, mezuniyetten sonra.
Çocuk meğer bana açılmak için mezun olmamızı beklemiş. Ben ses vermiyorum bir iki mesajlar atıyor.
Gel zaman git zaman ben nişanlandım. Profil fotomu da değiştirdim yine tek bi foto koydum. Eşim, nişanlıyız "Allah sahibine bağışlasın ehe heeehe" diye yorum yapmış, bu arkadaş da altına "Amiiin" yazmıştı ayy.
Kaç kişiyiz
Çokmuş9 misafir
Misafirlerin göremediği bir başlık açmanın yolu olmalı ya, bu ne böyle. Dikiz modu resmen.Çokmuş
Bir şey diyecegım yazmayacağım konuyu genellikle okumuyorum ben misafir kim oluyor
Ne demek istediğini pek anlamadım ama misafir üye olmayıp bakanlar oluyorBir şey diyecegım yazmayacağım konuyu genellikle okumuyorum ben misafir kim oluyor
Dimi. Cinsellik ve burası meselaMisafirlerin göremediği bir başlık açmanın yolu olmalı ya, bu ne böyle. Dikiz modu resmen.
Üye olmadan epey bakmışlığım var kadınlar kulübune.Misafirlerin göremediği bir başlık açmanın yolu olmalı ya, bu ne böyle. Dikiz modu resmen.
Üye olmayıp dışarıdan takip eden, ya da giriş yapmadan takip eden oluyo.
Bende uzun süre bdv yi dışarıdan takip ettim ama baktım başlıklar sürekli aynı gözüküyor üye olayım dedim. En azından konu takibim kolay olur. Bir de birine yorum yapasım vardı o anÜye olmadan epey bakmışlığım var kadınlar kulübune.
Ne zaman ki Bdv 'yi keşfettim o zaman üye oldum, yorumlarıma ihtiyacı var buradaki kadınların dedim
Kendini gizleyen prolar da mı misafir olarak görünüyor acaba?
Üye olmadan epey bakmışlığım var kadınlar kulübune.
Ne zaman ki Bdv 'yi keşfettim o zaman üye oldum, yorumlarıma ihtiyacı var buradaki kadınların dedim
Hayır, kullanıcıları gösteriyor mesela altta adları yazıyor; "ve 3 kişi daha" diyor 3 gizli kullanıcı var demek.
Misafir ayrı. 9 kişi dışarıdan şu an.
@Lyanna Mormont @NeverOne canlarım varlığınız kendimi evimde hissettirdi bana yoksa bu elit hatunlar yanında ezilip gidecektim. BenIdrakyollariiltihabi da bizdendir diye düşünüyorum. Leblebi tozu, meybuz salçalı ekmek, tüp saralle bilmeyenlerde çocukluk yaşadım demesin
Gizli kullanıcı olmak için pro olacam.Hayır, kullanıcıları gösteriyor mesela altta adları yazıyor; "ve 3 kişi daha" diyor 3 gizli kullanıcı var demek.
Misafir ayrı. 9 kişi dışarıdan şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?