Misafirler bi gider misiniz acaba? Burada don gösterecek arkadaşlarımız var, sizin yüzünüzden çekiniyorlar. Ne işiniz var olm burada gidip Emanuel filan izlesenize?
Ay desin. Okulda çok diyen vardı onu bana eminim
Bu üyeliğimden önce başka bir üyeliğim vardı. Çok yazmıyordum ama yazınca da sürekli tartışıyordum ya, öfkeli bir gençtim o zamanlar. Sonra bir iki sene uğramadım, şifresi maili neydi onu bile unuttum. Ardından bari temiz bir başlangıç yapayım yeni üyelik açayım dedim. Benim hikayem de bu.Üye olmadan epey bakmışlığım var kadınlar kulübune.
Ne zaman ki Bdv 'yi keşfettim o zaman üye oldum, yorumlarıma ihtiyacı var buradaki kadınların dedim
Gizli kullanıcı olmak için pro olacam.
Nego'nun temizlik ve düzen konusunu takip ediyordum ara ara meğer pro olduğu için beni görüyormuşyabanelma geliyorsun ses ver gibi birşey yazmıştı. Büyük bir suç işlemiş gibi utanmıştım ne bileyim bu pis prolar ensemizde geziyor.
Bize gel?
Yapılacak işler yüzünden ya bileklerimi keseceğim ya kocamı.
Ama dedim size, ya hamile kalirim ya boşanırım diye
Hızla ikinciye gidiyoruz.
Evde sürekli bir şey yapıyorum, adam temizlik yapıyor diye minnet edeyim istiyor.
Çocukları babamın evinden mi getirdim ben?
Her şeyi ben ne yapacaksam sana ne lüzum var? Diyince de
vay efendim, ben ne demek istiyormuşum
13 yılı devirdik, 10 kere kavga etmedik. Şimdi aynı evin içinde köşe kapmaca oynarız artık corona bitene kadar.
Bence bunu teklif edebiliriz adminlere. Bilgi alınabilecek bir yer değil ki burası, okumak için tıpkı cinsellik bölümü gibi geyikte de giriş yapmak gerekmekli bence.Misafirlerin göremediği bir başlık açmanın yolu olmalı ya, bu ne böyle. Dikiz modu resmen.
Hayır 1 daha fazlası olarak gözüküyorKendini gizleyen prolar da mı misafir olarak görünüyor acaba?
Geçenki misafir patlamasında da buna benzer bir şey yazmıştı biri (sensindir kesin)
Ciddiye aldılar da düzenli olarak kontrol mü yapıyorlar acaba? Umut fakırın ekmeği sonuçta.
Ne münasebet bunlar da ne böyle. Matmazel
Ben de bugün boyunca boşanma planları yaptım. Çok iyi anlıyorum seni o yüzden. Biz de normalde kavga etmeyiz pek ama meğer adam sürekli işte olduğu için etmiyormuşuz ahsjsjs. Biz gün gece iyice zıvanadan çıktık. Ben en son inşallah korona kap inşallah diyordum asksjejd. Beddua etme evresine geçtik. Bana şişko dedi ben de ona sıska dedim. Saçını çekicem az kaldı.
Bunu teklif ederken coronasavarda konuştuklarımızla alakası yok, öyle birden aklımıza geldi, sitenin geneli için daha kullanışlı olur, bizim başlığa bakmak zorunda değilsiniz demeyi de unutmayalım.Bence bunu teklif edebiliriz adminlere. Bilgi alınabilecek bir yer değil ki burası, okumak için tıpkı cinsellik bölümü gibi geyikte de giriş yapmak gerekmekli bence.
Ay o ne arızalı eleman ne denişik grupmuş öyle. Neyse ki hepsi birbirini bulmuşBen 2 lisans bitirdim,
Ilkine başladığımda 16 yaşındaydım
Geniş bir arkadaş grubumuz vardı.
10 kişi falandık.
2. Sınıfın sonuydu.
Bir tanesi önce hoşlanıyorum dedi,
Ben kapatmaya calistikca konuyu o acti,
sonra sapıttı, abuk sabuk defterimi çalıp içine not yazmalar,
Takip etmeler, telefonumu güya yanlışlıkla cebe atıp tuvalette kurcalamalar falan
Ben de hem arkadaşlık bozulmasın hem çocuğu kirmayayim diye düşünüyorum, sessiz sedasız halletmeye kastım.
Sonuç, ben eşimle çıkmaya başladım, o delirdi,
Ne iki kişiyi idare etmediğim kaldi, ne sirretligim.
10 kişiden basından beri hepsini bilen 1 kişi hariç (ona da erkekler tuvaletine girip telefonu alsın elinden diye anlatmıştım) herkes ona inandı
Ne yapacagimi bilememiştim
Adam kendini yerden yere atarak ağlayıp bütün okulun önünde bana bagirdiginin haftasında başka biri ile çıkmaya başladı aynı gruptan.
8 kişi de birbiri ile evli
Neyse o 8 kişi epey söylendi arkamdan.
Hatta derste laf çarpmalar, kantinde yanlarindan gecerken kahkaha atmalar, yanımdan geçerken kızı opmeler, bahar senliginde emee aydin ciktiginda beni bulup mutluuuaaa mussaaannnn diye bagirma
lar
Aforoz edilen 2 kişi olarak hayrimiza olmustu.
Yoksa 10 mal olarak okulu bitirirdik. Bu kazıktan sonra 1 kankam ve diğerleri sistemine döndüm.
Urdu dili okuyan arkadaşım bile oldu
Bende manipülasyon nedir, nasıl yapılır dersimi iyi öğrendim tabi
Ikinci lisansı okurken epey ise yaradi.
Ama arkamdan konuşulanları düşününce, urusbu benim durumumda iyi bile sayılırdı sanırım
Biz hala konuşmuyoruz.
Ve bildiğin soğuk savaş, hadi hayırlısı
Ilk defa küstük, deneyimim yok bu konuda
Cinsellikte serbest bence. Çünkü az önce gizliden girip baktım. O zaman giriş yapmamış oluyorumBence bunu teklif edebiliriz adminlere. Bilgi alınabilecek bir yer değil ki burası, okumak için tıpkı cinsellik bölümü gibi geyikte de giriş yapmak gerekmekli bence.
Ben de bugün boyunca boşanma planları yaptım. Çok iyi anlıyorum seni o yüzden. Biz de normalde kavga etmeyiz pek ama meğer adam sürekli işte olduğu için etmiyormuşuz ahsjsjs. Biz gün gece iyice zıvanadan çıktık. Ben en son inşallah korona kap inşallah diyordum asksjejd. Beddua etme evresine geçtik. Bana şişko dedi ben de ona sıska dedim. Saçını çekicem az kaldı.
Biz hala konuşmuyoruz.
Ve bildiğin soğuk savaş, hadi hayırlısı
Ilk defa küstük, deneyimim yok bu konuda
Offf ya allahım ya üzüldüm hem de çok ama en azından işe giderken kavga etmıyorsunuzBiz de konuşmuyoruz ahsjsjs. Arada laf atıyor ama götüme konuş duruşumla def ediyorum. Aşırı sinirlendirdi beni ve üzgünüm asla değişmeyecek işi kadın yapar erkek ona yardım eder, edince de çok büyük bir lütuf sayar düşünceleri. Değişmeyecek. 37 yıllık pipili düşüncesi değişmez.
VeBiz de konuşmuyoruz ahsjsjs. Arada laf atıyor ama götüme konuş duruşumla def ediyorum. Aşırı sinirlendirdi beni ve üzgünüm asla değişmeyecek işi kadın yapar erkek ona yardım eder, edince de çok büyük bir lütuf sayar düşünceleri. Değişmeyecek. 37 yıllık pipili düşüncesi değişmez.
Gangsta sen niye döte bu kadar taktın de heleOlm oyun oynayın oyun. Adamla aynı grup oyuna girin, sonra verin gtüne el bombasını, verin gtüne dinamiti raadlayın.
Gangsta sen niye döte bu kadar taktın de hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?