Coronaya rağmen buluşmak için ısrar eden doktor sevgili

bir de doktor olacak. inanılır gibi değil.
ben olsam tribiyle falan da hiç uğraşmaz direkt ayrılırdım. aklı fikri sadece bi' tarafına çalışan adamlar o kadar midemi bulandırıyor ki.
dünyada tehlikeli, ölümcül olabilen bir salgın hastalık var, adam hala şeyinin doğrultusunda..

Yanlış anlamayın ama benim doktor arkadaşlarım bu konuda baya dikkkatliler ailesine bulaştırmamak için görüşmeyenler bile var.Üstelik şuan izinleri iptal ve deli gibi çalışıyorlar eve kendilerini zor atıyorlar. bu adamın davranışı bana pek makul gelmedi.

Doktorlar evine gitmemeyi göze alıyor neden sevdiklerine zarar gelme ihtimalini bile ortadan kaldırmak için. Bence ilişkinizi sorgulayın. Sizi gerçekten mi seviyor yoksa sizinle vakit doldurmayı mı seviyor? Benim komşum da mikrobiyoloji uzmanı asabsörde karşılaştık bende tabakların var ama getirmek istemedim ben sürekli enfekte ortamlardayım ne olur ne olmaz diye az daha dursun tabakların olur mu dedi. Dedim sen iyi ol da tabak sıkıntı değil. Kadın bunu düşübğrken sizin sevgilinizin gel de gönlümü hoş et tavrı ilginç

Sizi sevse kendinden uzak tutardı sizi sevmeyen biri için kendinizi riske atmayın.Eminim bir yerlerde sizi tehlikeli durumlarda kendinden bile korumak için gerekirse yıllarca ayrı kalıp bekleyebilecek derecede seven biri çıkar :)

Kaç tane sağlıkçı arkadaşım ailelerinden ayrı ev tutmak zorunda kaldılar bu süreçte.
Bu bey tam tersini yapıyor.
Tabiki çok zor ayrı kalmak ama yapacak bir şey yok. 1 ay sonra ilk kez anne babamı kapıdan gördüm uzak mesafeden bir şey bırakıp gittiler.
Şehir dışındaymış kabul etmek lazım bu süreçte. Yoksa insan hasrete dayanamaz ama mecburuz buna.

Back
X