- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Onlar henüz tek doz olmuş olanlar,klasik pozisyon isteAhahahatovbe ya
Misyonerler nerden yaptirdilar ki
Kendimi alintilamisim yanlışlıkla,telefon sürekli yapışıyor o yüzden sanırım,rahat yazamiyorumOnlar tek doz olmuşlardır ya...klasik pozisyon iste
2.dozda pozisyon ilerlemeleri olur insallah.Onlar henüz tek doz olmuş olanlar,klasik pozisyon iste
Olabilir evetKendimi alintilamisim yanlışlıkla,telefon sürekli yapışıyor o yüzden sanırım,rahat yazamiyorum
Vajinismus olanlara 3.dozu öneriyorlar.tovbe yarabbim ya:))2.dozda pozisyon ilerlemeleri olur insallah.
Libidosu olmayana kaç dozVajinismus olanlara 3.dozu öneriyorlar.tovbe yarabbim ya:))
Şişeyi verin banaVajinismus olanlara 3.dozu öneriyorlar.tovbe yarabbim ya:))
2 biontec+1 sinovac yeterli olur kanımca:))nereden geldim ben bu konuya ya hahahaLibidosu olmayana kaç doz
Bem sinovacida 2 doz yaptiriyimde garanti olsun2 biontec+1 sinovac yeterli olur kanımca:))nereden geldim ben bu konuya ya hahaha
Terdir o ter. Metal olsa duramazdınız.Merhaba herkese. Dun ben ilk doz esim 2. Doz sinovac asisini olduk. Bugun duydum ki asi olanlara metal herhangi madde yapisiyormus ve cidden denedik oldu. Bu ne simdi korkmali miyiz cok endiseliyim. Bilen varsa bi akil verin kizlar.
Bir de Astra zenegayi mi deneseniz acabaŞişeyi verin bana
Ülkemize astra zeneca geldi mi ki?Bir de Astra zenegayi mi deneseniz acaba
Aaaaaaaa kız bizim hatçelerin döndü kocaya kacti aşıdan sonra dediydilerde inanmamıstik ,demek bu yüzdenmisAşi olan hemen koca buluyor dediler ama kimseye soylemedim ben.
Çok gizli bilgiymiş.
Gerekirse biz Astra zeneca ya gideriz,yeterki yapişsinÜlkemize astra zeneca geldi mi ki?
Kulliyen yalanAşi olan hemen koca buluyor dediler ama kimseye soylemedim ben.
Çok gizli bilgiymiş.
Çekim icin her yol denenir dimiGerekirse biz Astra zeneca ya gideriz,yeterki yapişsin
Adama acı biraz,yaziktirBem sinovacida 2 doz yaptiriyimde garanti olsun
Allah aşkına ne okudumben yaNe bileyim ya sinirimi bozdular wpta herkes gruba paralari yapistirip yapistirip video atiyorlar tovbe estagfurullah
O öldürüyor diyorlardı, ölmeden bir kere olsaydıBir de Astra zenegayi mi deneseniz acaba
Ölümüne yapıştırıyormusO öldürüyor diyorlardı, ölmeden bir kere olsaydıtöbe yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?