- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
KoşKiz haberim yok ki , hemen randevu almam lazim
Cekici olmam lazim
Kk da o duyarin ise yaramasi icin metali neyse yazmayayim simdiişimiz var yahu ben şimdi gidip metal eşyalar yasaklansın diye kampanya başlattım ve sakin evde denemeyin temalı video çektim. Sıra anca buraya geldi burası için de yaratıcı bir duyar arıyorum büyük oyunu çözmem lazım. Bekleyin az sonra gelicem.
Sen de aşılan katıl aramıza yapıştıranlar olarakAaaa kambersiz dugun olmaz
Kim kimi tutturursa takıyor benim anladığım.Peki çipi kim taktı bize? Alamanlar mı çekikler mi?
Parayi yala yapisir koluna, at buzluga cikar bas koluna yapisir hic olmadi arkasina cift tatafli bant tak yapisirNe bileyim ya sinirimi bozdular wpta herkes gruba paralari yapistirip yapistirip video atiyorlar tovbe estagfurullah
Oh tamam, bana Alman taktıKim kimi tutturursa takıyor benim anladığım.
Hayır yaaa!! En güncel espriyi kaptırmış olamamBana kredi kartı yapıştı,öde öde bitmiyor,kurtulamiyorum
Ay yok size değil açıklama. Paranın yapıştığını dusunenlere. Size yapsam o açıklamayı çarpılırım.Bu inşallah ironidir. Bana açıklama yazındaysanız çok üzülürüm
Oh rahatladımAy yok size değil açıklama. Paranın yapıştığını dusunenlere. Size yapsam o açıklamayı çarpılırım.
Was ist das?Ich wurde geimpft
Bana cinliler takti ama bi etkisini goremedim tam tersine hasta oldum antibiyotik kullandim aşi biseye yaramıyor bendePeki çipi kim taktı bize? Alamanlar mı çekikler mi?
Siz yine de odadaki eşyaları kontrol edip öyle uyuyun:))Oh rahatladımartık huzurla uyuyabilirim
Yapışır inşallah, bu duyguyu tatmak istiyorum ben deSiz yine de odadaki eşyaları kontrol edip öyle uyuyun:))
SjajwjzbxvzvzvOh tamam, bana Alman taktı
Yalniz lutfen nereye ve neyin yapisacagini belirtinde bir sakatlik olmasinYapışır inşallah, bu duyguyu tatmak istiyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?