- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Harika bir duygu,her kadın tatmalı ,sizin üstte olduğunuz pozisyonu deneyin birde,daha kolay yapışıyorreelde yapışmadı bi şeyler İnşallah rüyamda yapışrtığını görürüm de bu duygudan mahrum kalmam
Sadece sinovac icinmi 3.doz?Sinovaclılara 3. doz düşünüyorlar. Siz o zaman görün beni
Misyoner mi, e doggy sevenler napacak nasil duracaklar.Harika bir duygu,her kadın tatmalı ,sizin üstte olduğunuz pozisyonu deneyin birde,daha kolay yapışıyor
Evet çekiciliği ay pardon koruyuculuğu düşük olduğu için öyle düşünüyorlar.Sadece sinovac icinmi 3.doz?
Yok zabaha kadar burdayız.Beni salın
Ben aşı olmadım kiYok zabaha kadar burdayız.
Yapısmayan herkes yapistiracak, yapisanlarda baska nerelerine yapisiyo ona bakacak.
Ben bugun dışari ciktim parkta otururken bir kac tane biscolata erkegimsi birileri bana bu tifil halimle kaş goz yapti.Evet çekiciliği ay pardon koruyuculuğu düşük olduğu için öyle düşünüyorlar.
Olsun sende bakBen aşı olmadım ki
Onlar hemsireden rica edip aşıyı popodan yaptıracaklar artık,yapacak birşey yokMisyoner mi, e doggy sevenler napacak nasil duracaklar.
Ne tarafa cevirmeleri lazim
Ben de neden sana gülmüyorum diyorum. E sen iticisin demek kiBen aşı olmadım ki
AhahahaOnlar hemsireden rica edip aşıyı popodan yaptıracaklar artık,yapacak birşey yok
İtici gücüm benBen de neden sana gülmüyorum diyorum. E sen iticisin demek ki
Simdi guncelleme geldi ancak anlayabildim kusura bakmaIch wurde geimpft
Koltukla beraber gonderecen artik yapacak bisey yokKızlar doğru
Benim kv aşı oldu 1 haftadır metal objeli kotuğuma yapıştı
Gitmiyooorrrr
Etkisi ne zaman geçer
Deactive nasıl edicem
Acil bilgi please
Bunlar raporlara geçmeli ama, lütfen istatistiklere katılın. Sonra burada cevap arıyor insanlar konu açıpBen bugun dışari ciktim parkta otururken bir kac tane biscolata erkegimsi birileri bana bu tifil halimle kaş goz yapti.
Acana ne demek istediler asıdanmi oyle oldu.
Miknatisini miknatisima deneyelim mi demek istediler ki
Onlar tek doz olmuşlardır ya...klasik pozisyon isteOnlar hemsireden rica edip aşıyı popodan yaptıracaklar artık,yapacak birşey yok
Aşi olan hemen koca buluyor dediler ama kimseye soylemedim ben.Bunlar raporlara geçmeli ama, lütfen istatistiklere katılın. Sonra burada cevap arıyor insanlar konu açıpmetal yapışmasından daha önemli şu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?