Covid 19 asisi?? Biz ne olduk simdi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle katılıyorum.
Nasıl bir egoysa herkes onunla uğraşıyor nasıl bir zekaysa herkes onu bitirmeye çalışıyor.
Allah akıl fikir versin ne diyelim.

Ne yazık ki ben de katılıyorum .
Normal bir vatandaşı çipleyip ne yapacaklar yani, dünyanın top secret sırlarına mı ulaşacaklar, beyinlerindeki çoooooook önemli patentleri/fikirleri/icatları mı çalacaklar? İnsanlarımızın kendilerini bu kadar önemli görmeleri şaka gibi, Bill Gates kendini bu kadar önemsemiyordur eminim

Insallah parayi temizlemissinizdir, mikrop yuvasi seyi asi alanina degdirmis olamazsiniz
Ben sadece ter ve sicaklik farkina bagliyorum ne garip milletiz ya, gercekten garibiz velevki yapisiyor cip fln var, bu guc karsisinda kimse duramaz simdi isteyerek gidilmeyen asiya eninde sonunda mecbur kalacagiz, Ulkeyi yonetenler saglikcilari once asiladi, hepsine birsey olsa kendilerine kim bakacak yapmayin nolur.

Onun derdi büyük bacım.

Bende ciddi ciddi okuyorum

Bu biraz agir olmadi mi duydugum biseyi paylastim ve burasi bi platform ayni duyumu alan veya yasayan var mi diye sormak istedim.

Elbetteki vatandas olarak asi olmamak gibi bi sorumsuzlugu yapmadim. 1ml olan bi ilactan miknatis enjekte edilmeyecegini bilmeyecek kadar da aptal degilim. Cok cok istemiyorsaniz cevap yazmazsiniz.

Ben dün yazdım ya covid topiginde efsane sex hayatımı merak ediyor bu pis dış mihraklar bibiyi yedirmeyiz onlara
Senin çipten elde edilen bilgilerle dünya yerinden oynayacak o zaman
Gören de herkes mucit herkes çok önemli işler peşinde koşuyor sanacak

Neden beni ezikledin miss ben de kendi çapında bir Bill Gates olabilirim

Bu bilgiyi paraya çevirmelisin

Aşıyı bulup içine çip yerleştirecek kadar aklı çalışan insanlar ne yapacak acaba bizim aklımızı
Yine dünyaya rezil olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…