Öncelikle geçmiş olsun çabucak atlatırsınız inşallah.Merhaba 5 gün önce kardeşim pozitif çıktı ve ailecek karantinadayız evde 5 kişiyiz , kardeşim ikimizin kaldığı odada , ablam kendi odasında ben annemle babamın odasında , annenle babam da salonda kalıyorlar . Test olduk kardeşim dışında herkes negatif yinede odalardan çıkmıyoruz dikkat ediyoruz . Sorum şu ki bu 5 günde gerçekten panik atak oldum evde biri öksürse dikkat kesiliyorum sabaha doğru uyuyorum gece biri rahatsızlanır mi diye , annem dün arayıp bacağım çok ağrıyor dedi aşırı panik oldum az öncede babam banyoda kayıp düşmüş bunları düşündükçe nefesim kesiliyor ve bulunduğum odadan çıkamıyorum , 15 gün sonra sınavlarım başlıyor hukuk son sınıfım ders de çalışamıyorum kardeşim pozitif bulunduğu odadan tek eşya alamadım kitaplarım giysilerim vs lenslerim bile o odada kaldı ne yapmamı tavsiye edersiniz o odadan eşya alabilir miyim karantina altında olanlar yurda gidebiliyorlar mi kendileri isterse nasıl oluyor fikri olan var mi
Covidin en zor yonu bu olsa gerek. Vucut bir sekilde toparliyor ama hem hasta hem temasli psikolojisini yenmek cok zor. Ama gececek. Esyalarini kapinin onune koysun sen de iyice 80 derece kolonyayla dezenfekte et. Tez zamanda sifa diliyorum.Merhaba 5 gün önce kardeşim pozitif çıktı ve ailecek karantinadayız evde 5 kişiyiz , kardeşim ikimizin kaldığı odada , ablam kendi odasında ben annemle babamın odasında , annenle babam da salonda kalıyorlar . Test olduk kardeşim dışında herkes negatif yinede odalardan çıkmıyoruz dikkat ediyoruz . Sorum şu ki bu 5 günde gerçekten panik atak oldum evde biri öksürse dikkat kesiliyorum sabaha doğru uyuyorum gece biri rahatsızlanır mi diye , annem dün arayıp bacağım çok ağrıyor dedi aşırı panik oldum az öncede babam banyoda kayıp düşmüş bunları düşündükçe nefesim kesiliyor ve bulunduğum odadan çıkamıyorum , 15 gün sonra sınavlarım başlıyor hukuk son sınıfım ders de çalışamıyorum kardeşim pozitif bulunduğu odadan tek eşya alamadım kitaplarım giysilerim vs lenslerim bile o odada kaldı ne yapmamı tavsiye edersiniz o odadan eşya alabilir miyim karantina altında olanlar yurda gidebiliyorlar mi kendileri isterse nasıl oluyor fikri olan var mi
Hayır odalardan çıkmıyoruz telefonla konuşuyoruz annemle babam kronik rahatsız ve 50 yaşın üstünde en iyisi bu diye düşündük ama evdeki herkesi düşünmekten psikolojik olarak bittimKimse birbiriyle gorusmuyomu anlamadım.annen arayıp bacagının agrıdıginı soyluyo. Kardesin odasinda izole kalsın. Ihtiyacın olan seyleri kapı önüne bırakıversin.digerleri negatifmis ayri odalarda olmanıza gerek yok. Bu ksdar stres yapmayın kendinizi
Hayır odalardan çıkmıyoruz telefonla konuşuyoruz annemle babam kronik rahatsız ve 50 yaşın üstünde en iyisi bu diye düşündük ama evdeki herkesi düşünmekten psikolojik olarak bittim
Çift maskeyle nefes almak zor olmuyor mu ?Çift maske işe yarıyor. Kendi deneyimimden biliyorum. Gün sayın. Bitecek. Sabır diliyorum. Geçmiş olsun.
Ben odada yalnızken takmıyordum. Ama koridor mutfak banyo ortak alanlarda yalnızken de takıyordum. Hastayla ilgileneceğim zaman çift maske eldiven takıyordum. Odaya gelmeden elimi yüzümü yıkayıp öyle geçiyordum. Çift maske ile nefes almak zor olmuyor. Ama nasıl desem tabi tek maske kadar ya da maskesiz kadar rahat değil.Çift maskeyle nefes almak zor olmuyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?