Covid 19 korkuyorum

Bide arkadaşlar bu hayat eve sığar programı var ya o yaşadığım yerde yeşilsi sarı karışık gösteriyo ama yakınlaşınca kırmızo alanlar çıkıyo acaba hala hastalık varmı yoksa geçirip atlatanlar bile olsa yine kırmızımı oluyo mu hep

Grip olmuşsunuz galba korkmayın

Bi şekilde ateş yapıyor hafif geçsede

Bende gebeyim çok risk taşıdığım için korkuyorum

offf bu kadar uzatmaya ne gerek var. yüksek ateş, ilaç alsanızda düşmeyen ateş olursa teste gidin. diğer belirtiler grip, geçmiş olsun

offf bu kadar uzatmaya ne gerek var. yüksek ateş, ilaç alsanızda düşmeyen ateş olursa teste gidin. diğer belirtiler grip, geçmiş olsun
Sanırım yorumları okumadınz hiçbi belirti yokken tat alma dışında ciğerlerinde baya lezyon görülen arkadaşımız var çok şükür ki durumu iyi.ateşe falan bakmıyo yani virüs herkesde.ayrıca uzatmamın nedenide biçok hastalığımın olmasından dolayı korkmam

Geçmiş olsun, büyük olasılıkla üşütmedir. daha ciddi belirtiler olmadıkça test yaptırmanıza gerek yok diye düşünüyorum (ben olsam ben de korkardım yani test yapılan ortamdan da bulaşabilir). Ama siz lütfen ama lütfen normal yaşantınızda çok dikkatli olun yine, tedbirleri gevşetmeyin, bu salgın bitmedi ve maalesef vaka sayıları artıyor. İnsanlar çok tedbirsiz.

Çok sağolun insanlar hapşurmadan korkar oldu ya

Koku duyusu sıfır mi oluyor, azalıyor mu? Kolonya koklasığınızda mesela hiç anlamıyor muydunuz kokuyu? Yoksa azalma gibi mi?

Bende şubat ayında böyleydim birde hamileydim ilaç kullanamadım bi iki hafta çok ağır geçti yerimden kalkacak gücüm yoktu sonrasında bi ay boyunca kuru öksürük devam etti özellikle geceleri asla uyutmazdi yatamazdım iki çocuğum da hasta oldu zaten ilk anasinifina giden kızım sonra 4 yasindaki oglum kuru oksuruk ishal birde düşmeyen ateşleri vardi sürekli ateşleri yukseliyordu
Neyin nesi idi bilmiyorum covidmiydi diye düşünmeden edemiyorum gerçi martta başladı deniyor ama belki çok daha önceden girmişti ülkeye
Çünkü bu yaşıma kadar yaşamadığım bir durumdu yaşarken de bunun normal olmadığını çevremdekilere dile getiriyordum

semptomları tam karşılamıyorsunuz. Evde kendinizi karantinaya alırsanız daha makul olur bence

Ş
Koku duyusu sıfır mi oluyor, azalıyor mu? Kolonya koklasığınızda mesela hiç anlamıyor muydunuz kokuyu? Yoksa azalma gibi mi?
Açıkçası suan tamda benim merak ettiğim soruyu sormuşsunuz soğuk algınlığı gibi bişey yaşıyorum geceleri hiç koku alamıyorum ama keskin kokuları zamanla almaya başlıyorum mentol gbi kolonya gibi, koronada ki kayıp nasıl onu merak ediyorum bende

Martta başladığına ben inanmıyorum martta başladıysa bikaçgünde nasl yüzlerce vaka oldu.mutlaka temaslıların temaslıları oldu belki yaşlılardan ölenlere bile oydan yok koahtan öldü yada kalpten tansiyondan dediler

semptomları tam karşılamıyorsunuz. Evde kendinizi karantinaya alırsanız daha makul olur bence
Evdeyim biyere gitmedim gitmemde zaten çünkü normal gripsem üstünede covid kaparsam diye hastaneye bile gidemedim tek sıkıntı evde kronk hastalıkları olan babam ve sigara içen annem var oğlumda var.bugün 11 gün oldu yani bi sıkıntım olsa onlardada olur diye düşünüyorum tedavimi bile uzattım almam gereken bi tedavünde vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…