- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Erkek mi bir de? Ne bekliyor anlamadım sizden?Test filan yaptırsın eğer negatifse ben kaçarım burdan durmam daha. Biz iki yıllık arkadaşımız aynı zamanda işverenimiz diye düşünürken adam bizim üzerimize ne hayaller kurmuş
bu kadar korkmayın alışverişi online yaparsınız temassız kapıya bırakırlar, ilaç vs lazım olursa eczaneden rica edersiniz kapıya getirirler, zaten acil durumda 112 ile temasa geçersiniz diyelimki hastalandınız ve durum ağırlaştı yani tek başına da gayet karantinada kalabilirsiniz. zaten mevsimsel grip vs de olmuş olabilir arkadaşınız ...İyi geceler hanımlar,
Yaklaşık bir aydır bir arkadaşımın motorsiklet ekipmanları satan mağazasında çalışıyorum.İş yerinde 3 kişiyiz,arada sırada gelen gidenler oluyor,laklak etmeye gelenler de oluyor..Hepimiz her an maskeliyiz..Günde birkaç kez kargo gönderimi yapıyoruz hep aynı kargo şubesine gidiyoruz.İş yeri sahibi arkadaşım bu gece çok ateşlenmiş.Titreme,ateş ve üşüme gelmiş.Uzun bir sürede geçmemiş.Korona kaptığını düşünüyor.Ben ve diğer çalışan arkadaşı aradı sizlerde var mı bir şey dedi ikimizde de yok.Bu arkadaş 3 gün evde kalıp belirtilerini gözlemleyip hastane ile görüşecekmiş.Kendisi bekar ve yalnız yaşıyor.Evde karantinaya alınması halinde yardımcı olabileceği kimsesi yok.Biz iki çalışana söyledi arada gelip dönüşümlü olarak yoklar mısınız diye açıkçası ben korktum.Balkondan sepet sallarsa alışverişini filan yapabilirim ya da alıp kapısına bırakırım en fazla.Ama bu arkadaş olaya çok duygusal bakıyor.Sorun şu ki bende yalnız yaşıyorum evde 3 tane el kadar muhabbet kuşum var onun dışında gelebilecek kimsem yok.Ana babamla küsüm.Bir abim var ama onunda küçük bebeği var onları asla tehlikeye atamam ölürüm daha iyi yani...Banada virüs bulaşması halinde üç kuş bakamayacak bana sonuçta...Evde tek başına karantinaya girmek nasıl oluyor başına gelen var mı?Galiba ekipler yokluyormuş gelip evde mi diye,pencereye filan çıkması isteniyormuş telefona kod mu ne gönderiliyormuş...Şu an bende korkuyorum eğer o korona olduysa bizede bulaşmışsa diye...
Acaba gerçekten korona hakkında bilinçsiz mi de böyle düşünüyor? Ben yine iyimser düşüneyimÇünkü gerçekten önemsemeyen ve ciddiye almayan insanlar var. Durumun vehametinin farkında değiller. Siz bence biraz resmiyet koyun araya. Hayatınızı riske atmaktan çekinmeyen bir insan sonuçta
Valla burda esprisine söylediğim şey gerçek olduİyice sapitti insanlar
Goren de 80 yasinda evde yalniz yasayan insan zanneder
Gencecik insansin,sanal market diye bir sey var,yemek sepeti diye de bir sey var. Arar tiklar alirsin ne istiyorsan. Arkadaslarin da arar gecmis olsun der herhalde esek degillerse. Daha da napilir ki hastaya?
Çok geçmiş olsun şimdiden. Benim annem korona olmuştu nisan ayında, tedaviden sonra evine çıktı ama evine çıktığında bile pozitifti ve halsizdi . Ben hergün günlük yemeğini, kahvaltısını, hatta çayını bile hazırlayıp kapısına bıraktım. Ertesi günde boşları kapıya koyuyordu ben doldurduğum yeni kapları. Kirli çamaşırlarını 3 poşete geçirip aldım evimde tıkayıp ütüleyip getirdim.Haftanın 1 günüde balkonda 2 saat hava alırken maskemi hiç çıkarmadan evini topladım zaten 2 haftaya toparlandı. Sizde böyle destekte bulunabilirsiniz sık sık telefonla ararsınız. Hergün girip çıkmanız çok tehlikeli. Hatta onların çamaşırlarına dokunmak bile tehlikeli, herşeyi eldivenle yapıp her seferinde banyoya girdim bir sorun olmadı çok şükürİyi geceler hanımlar,
Yaklaşık bir aydır bir arkadaşımın motorsiklet ekipmanları satan mağazasında çalışıyorum.İş yerinde 3 kişiyiz,arada sırada gelen gidenler oluyor,laklak etmeye gelenler de oluyor..Hepimiz her an maskeliyiz..Günde birkaç kez kargo gönderimi yapıyoruz hep aynı kargo şubesine gidiyoruz.İş yeri sahibi arkadaşım bu gece çok ateşlenmiş.Titreme,ateş ve üşüme gelmiş.Uzun bir sürede geçmemiş.Korona kaptığını düşünüyor.Ben ve diğer çalışan arkadaşı aradı sizlerde var mı bir şey dedi ikimizde de yok.Bu arkadaş 3 gün evde kalıp belirtilerini gözlemleyip hastane ile görüşecekmiş.Kendisi bekar ve yalnız yaşıyor.Evde karantinaya alınması halinde yardımcı olabileceği kimsesi yok.Biz iki çalışana söyledi arada gelip dönüşümlü olarak yoklar mısınız diye açıkçası ben korktum.Balkondan sepet sallarsa alışverişini filan yapabilirim ya da alıp kapısına bırakırım en fazla.Ama bu arkadaş olaya çok duygusal bakıyor.Sorun şu ki bende yalnız yaşıyorum evde 3 tane el kadar muhabbet kuşum var onun dışında gelebilecek kimsem yok.Ana babamla küsüm.Bir abim var ama onunda küçük bebeği var onları asla tehlikeye atamam ölürüm daha iyi yani...Banada virüs bulaşması halinde üç kuş bakamayacak bana sonuçta...Evde tek başına karantinaya girmek nasıl oluyor başına gelen var mı?Galiba ekipler yokluyormuş gelip evde mi diye,pencereye filan çıkması isteniyormuş telefona kod mu ne gönderiliyormuş...Şu an bende korkuyorum eğer o korona olduysa bizede bulaşmışsa diye...
Sizede çok geçmiş olsun.Tabi ki çok tehlikeli.Kendisi sürekli ilgi bekliyor.Her an her saniye.Öyle bir durumda onu hiç düşünemiyorumÇok geçmiş olsun şimdiden. Benim annem korona olmuştu nisan ayında, tedaviden sonra evine çıktı ama evine çıktığında bile pozitifti ve halsizdi . Ben hergün günlük yemeğini, kahvaltısını, hatta çayını bile hazırlayıp kapısına bıraktım. Ertesi günde boşları kapıya koyuyordu ben doldurduğum yeni kapları. Kirli çamaşırlarını 3 poşete geçirip aldım evimde tıkayıp ütüleyip getirdim.Haftanın 1 günüde balkonda 2 saat hava alırken maskemi hiç çıkarmadan evini topladım zaten 2 haftaya toparlandı. Sizde böyle destekte bulunabilirsiniz sık sık telefonla ararsınız. Hergün girip çıkmanız çok tehlikeli. Hatta onların çamaşırlarına dokunmak bile tehlikeli, herşeyi eldivenle yapıp her seferinde banyoya girdim bir sorun olmadı çok şükür
Gercekten saka gibi insanlar var. Korona da tuz biber oldu iyice dellendilerValla burda esprisine söylediğim şey gerçek oldusinirdin gülüyorum.bugün gelen yeni ürünleri gösteriyorduk görüntülü konuşarak,bu bize demez mi “sizde de virüs çıkarsa karantinaya birlikte girelim mi?” diğer arkadaşla direk göz göze geldik.arkadaş müşteri geldi yalanıyla dışarı çıktı söylene söylene bende dedim “öyle bir şey olursa herkesin kendi evinde girmesi lazım yasakmış zaten hem bakalım ki hepimiz aynı şiddette mi geçireceğiz ne malum hastaneye yatmak zorunda kalmayacağımız” 5 dk geçmedi bu konuşmanın üzerinden story paylaşmış arka fonda Bu Akşam Ölürüm Beni Kimse Tutamaz şarkısı çalıyor.... diğer arkadaş epey sinirlendi bu yakında firavunlar gibi ölünce hep beraber gömülelim diyecek utanmasa dedi
Valla burda esprisine söylediğim şey gerçek oldusinirdin gülüyorum.bugün gelen yeni ürünleri gösteriyorduk görüntülü konuşarak,bu bize demez mi “sizde de virüs çıkarsa karantinaya birlikte girelim mi?” diğer arkadaşla direk göz göze geldik.arkadaş müşteri geldi yalanıyla dışarı çıktı söylene söylene bende dedim “öyle bir şey olursa herkesin kendi evinde girmesi lazım yasakmış zaten hem bakalım ki hepimiz aynı şiddette mi geçireceğiz ne malum hastaneye yatmak zorunda kalmayacağımız” 5 dk geçmedi bu konuşmanın üzerinden story paylaşmış arka fonda Bu Akşam Ölürüm Beni Kimse Tutamaz şarkısı çalıyor.... diğer arkadaş epey sinirlendi bu yakında firavunlar gibi ölünce hep beraber gömülelim diyecek utanmasa dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?