Covid 19 risk raporu

İdari izninizi tabiki kullanın hakkınız demek istediğim şu anda acaba gerçekten çok risk altında mıyım çalışırken çok risk altında mıydım diye ek telaş yapmamanız.

Hocam madem size bu hak tanınmış,kullanacaksınız..Bizim birimde alamayanlar akın akın aile hekimlerine gidiyorlar bir şekilde kronik sayılmak için:))

Kendinizi korkutmayın..O aldığınız ilaç düzenli kullandığınız bir ilaç değil. Ekstra risk altında olduğunuzu sanmıyorum, vücudunuz arınmıştır ama Bakanlık risk almak istememiş, siz de almayın. Evinizde keyfinize bakın, dinlenin ve vesvese yapmayın..Stres esas bağışıklığı düşürür.

:) evhamlı bi insan olduğumu anlamışsınız zaten başıma ne geliosa vesveseden gelio paratöner gibi çekiyorum çok haklısınız teşekkür ediyorum

Metotraks iyi bilirim korkmayın bir sıkıntı olmaz. Hele bir kere kullandıysaniz etkisi çok çok azalmıştır.

70 kişilik kurumda bi bana geldi müdür kanser ilacı bu raporunu bırak ikinci genelgeye kadar gelme dedi.
Oh,keyfini çıkar işte tatilinin.
Uzat ayaklarını, birikmiş dizilerini izle, bulmaca çöz, ne zamandır gözüne kestirdiğin kitabı oku...
Elbet de korkmuş ve endiselenmissindir,ama Bence endiselenmen yersiz. Virüsün günde onbinlerce insana bulasip yüzlü sayılarda insan öldürdüğü zaman insan içine karismissin, otobüse taksiye binmissin, kalabalık ofiste havasız havasız çalışmışsin bir şey olmamış,şimdi artık etkisini yitirip vaka sayısı bin altına inmisken,ölüm oranı yirmilere gerilemisken ve artık kalabalığa karışmayıp evde kalacağın zaman mi virüse yakalanacaksin? Çok düşük ihtimal:)
Hiç güzel canini sıkma, dinlen mis gibi

Risk raporu ilaç kullandığınız İçin değil.corona olan biriyle yakın olma durumunuz olmuş. Sizin 15 gün evde izole olmanız lazım demek bu.

Benim de kronik akciger hastalığım var, sol akcigerimin alt lobu alındı ve ayni hastalik sag akcigerimde daginik olarak da var. Bilirsiniz belki bronsektazi ismi. Astım bronsitim de var ve raporlu astim ilaclari kullaniyorum, sistemde kronik hastaliginiz bulunmamaktadir yazıyor hayretler icerisindeyim. Bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan var mı?

Geçen hafta aile hekiminden alınan tek hekim.raporu ile.covid riski tasimaktadir idari izinli olmasi uygundur seklinde bir rapor alınabiliyordu, 5inde bir yazi yayinlanmis ben de yeni gördüm, artik sistem üzerinden alinan yazilar gecerli aile hekimleri aradan kaldirildi.
O yüzden ya uzman doktor raporu gerekiyor sanirim emin degilim 184u arayıp bilgi alin derim
Cok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…