- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Brcbrcbrc84
- #21
Diğerleri ok de ailelerle görüşmeye takıldım ben
Yani gayet tedbir alan bir kişi olarak ailelerle nasıl görüşüyorsunuz
Soramadım galiba eskisi gibi evde mi dışarıda mı süre sınırlı mı
Ne bileyim bu süreçte eşim iki kere kv deme gitti alışveriş vs için birinde de babası fenalaşmış diye
İlkinde sadece balkona geçmiş ikincide mecburen eve girmiş 10 gün ya birşey olursa dedi
Benim ailem başka şehirde zaten
Yukarıda da yazdım aldıklarımı yıkamıyorum sadece üst baş değiştiriyoruz vs diye ama bu süreçte iş dışında kimse ile görüşmedim
Zaten çoğunlukla bu eş dost akrabadan bulaşmıyor mu hastalık
Sadece ailelerle görüşüyoruz diyen çok da dışarıda çalışan birisi zaten riski ailelere taşımış olmuyor mu
Şöyle ki; Temmuz ayına kadar ailelerle de görüşmedik arada çok özlediğimizde annemlerin kapıya gidiyorduk içeri girmeden mesafeyi koruyarak 10 dkk görüp geliyorduk. Ailemden kimse dışarı çıkmıyordu bu sürede herkesin işi durmuştu. Sonra kardeşlerim çalışmaya başladı annemlerde özledik deyince gitmeye başladık ama asla aynı sofrada yemek yemiyoruz yine de elimden geldiğince sosyal mesafeye dikkat ediyorum.
Eşimin ailesinde ise durum biraz farklı babası ciğerlerinden hasta olmasına rağmen kıraathaneler açıldıktan sonra işe başladı (kendisi de kahveci) öncesinde de ihtiyaçlarını eşim karşılıyordu balkondan veriyordu vs.
Ama onlar bu konuda biraz daha umursamaz değil de daha rahat davranıyorlar hem de yaşları daha ileri olmasına rağmen.
Ben yine rahat edemediğimden yemeğimi evde yedikten sonra gidiyorum oraya, ve daha az gitmeye çalışıyorum. Bana kalsa inanın hiç gitmem iki tarafa da ama bir yerden sonra baskı dayanılmaz hale geliyor

Çok takıntılı bir insan değilim bu arada sadece anne ve babam artık çok da genç değil keza eşimin de öyle onları korumak amacım.