- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 133
- 45
- Konu Sahibi kelebek1979
-
Benim annem pazar günü oldu. 20 temmuz 1 ağustos arası dediler ikinci doz randevu için canım.Kızlar merhaba, nereye açacagımı bilemedigim için buraya yazmak istedim. hafta başında ilk doz covid aşımı oldum. pfizer biontech oldum. sistemden girip ikinci doz için randevu almam söylendi. ama mhrs'den girdigimde ekran açılıyor evet, ama hastane seçtigimde uygun randevu yoktur gibisinden bir mesaj çıkıyor. ilerleyen günlerdemi açılacak bu randevu ? sizler ilk dozu vurulduktan kaç gün sonra ikinci randevuyu almıştınız ???
annem ilk aşı oldu e nabızdan baktım zaten orda gösteriyo şugünden itibaren tarih yazması lazım sende öyle çıkmadımı?Kızlar merhaba, nereye açacagımı bilemedigim için buraya yazmak istedim. hafta başında ilk doz covid aşımı oldum. pfizer biontech oldum. sistemden girip ikinci doz için randevu almam söylendi. ama mhrs'den girdigimde ekran açılıyor evet, ama hastane seçtigimde uygun randevu yoktur gibisinden bir mesaj çıkıyor. ilerleyen günlerdemi açılacak bu randevu ? sizler ilk dozu vurulduktan kaç gün sonra ikinci randevuyu almıştınız ???
evet banada benzer tarihler verdiler, bende pazartesi oldum. peki anneniz ikinci randevuyu alabildimi acaba ? yoksa ona da benim gibi uygun randevu yok diye hatamı veriyor ?Benim annem pazar günü oldu. 20 temmuz 1 ağustos arası dediler ikinci doz randevu için canım.
evet bende de tarih çıktı 23temmuz 4agustos arası ikinci doz için diye tarih aralıgı vermişler. ama öncesinde randevu almam gerekmiyormu ? randevu almak için çalıştıgımda da uygun randevu yok diye hata veriyor. anneniz, ilk aşıdan kaç gün sonra randevu almıştı acaba ?annem ilk aşı oldu e nabızdan baktım zaten orda gösteriyo şugünden itibaren tarih yazması lazım sende öyle çıkmadımı?
ilk biontech vurulduktan kaç gün sonra ikincisi için randevu alabilmişti acaba hatırlıyormusunuz ?Sanırım bir iki hafta sonra alabileceksiniz.
Biontech randevusu öyle oluyor demişti olan bir arkadaşım. Hemen alınmıyormuş
Hiç hatırlamıyorum ya, eşim bi 10 gün sonra almıştı amailk biontech vurulduktan kaç gün sonra ikincisi için randevu alabilmişti acaba hatırlıyormusunuz ?
ben hemen ilk gün olduğu gün aldım randevu hattaa belki hastane dolu ozamanlar boş yok belkide benimkiide 18 temmuzda olcak 2ci dozuevet bende de tarih çıktı 23temmuz 4agustos arası ikinci doz için diye tarih aralıgı vermişler. ama öncesinde randevu almam gerekmiyormu ? randevu almak için çalıştıgımda da uygun randevu yok diye hata veriyor. anneniz, ilk aşıdan kaç gün sonra randevu almıştı acaba ?
Valla almayı hiç denemedim ki canım daha çok var zaten randevu açılmaz o süreye diyeevet banada benzer tarihler verdiler, bende pazartesi oldum. peki anneniz ikinci randevuyu alabildimi acaba ? yoksa ona da benim gibi uygun randevu yok diye hatamı veriyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?