- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Iki soruma da cevap vermissiniz tesekkür ederim. Nikaha gelmeyip disarda kahve icenlere ben kirildim ve icimden görüsmek gelmiyor. Neyse Covidi bahane ederim gitmem gibi bir sey yaptilar. Kirgin oldugum birini arayip gecmis olsun demekte samimi gelmiyor ama bir yandan da cok kötü insan darbesi yiyorum1000 kişilik mekanda 150 kişiyle düğün yaptım, açık havadaydık, yaşlılara hasta olanlara ben gelmeyin dedim bizzat, ama tatile gidip benim düğünüme corona var diye gelmeyenlere bir miktar kırıldım. Çünkü bütün tedbirlerim alınmıştı ve düğünden sonra da kimsede çok şükür birşey çıkmadı, herşeye çok fazla dikkat ettik, çok şükür. Ertesi gün arkadaşlarıyla burun buruna dışarda kahve içme etkinliği paylaşmasalar iyiydi, neyse..
Teyzemle aram açıktı ama covid şüphesi olduğu bir durum oldu, aradım. Gerçi sonra negatif çıktı ama aradığımla da kaldım, olsun, büyüklük bende kalsın.
Görüsmek istemiyor mu dedigimiz kisiler amca hala kuzen yani. Biz de hepsiyle cok görüsmek istemiyor ama önemli günlerde görevimizi yapiyoruzSizinle görüşmek istemedikleri için yalan söylüyor olabilirler mi
Aramin kötü olduğu insan hastalansa arayıp sormam biraz vurdumduymazim o konularda
Geçmiş olsun demek evet zor ama, sonuçta hastalık bu, birşey olsa üzülürsün yine, boşver.Iki soruma da cevap vermissiniz tesekkür ederim. Nikaha gelmeyip disarda kahve icenlere ben kirildim ve icimden görüsmek gelmiyor. Neyse Covidi bahane ederim gitmem gibi bir sey yaptilar. Kirgin oldugum birini arayip gecmis olsun demekte samimi gelmiyor ama bir yandan da cok kötü insan darbesi yiyorum
Arkadasa cok gönül koymam ben ama birinci dereceden akrabalarindan böyle yapan olunca insan üzülüyor. Anane dede bile gelmeyin siz risklisiniz dedigim halde cikip gelmislerdi.Ben de arkadaşımın düğün hazırlığına da düğününe de gitmedim. Iyiki de gitmedim. Aylar sonra uzak durmak ve açık havada olmak şartıyla başka arkadaşlarımla buluştum. Çünkü artık sıkıntıdan ölmek üzereydim ailemden başka kimseyi görmediğim için bunalimdaydim ben markete bile çıkmayanlardanım. Mesafeli ve maskeli durduk yarım saat sonra ayrıldık. Eğer düğünü olan arkadaşım sizin gibi düşünseydi hem üzülür hem kızardım. Her durum, her mekan aynı değil. Ayrıca covid geçiren tüm tanıdıklarımı arayıp halini hatrını bir şeye ihtiyaçları olup olmadıklarını sordum. Bu ciddi bir salgın ve aranız küsmüş, iyiymiş vs fark etmiyor salgın bu. Lütfen şu dönemde kimsenin kalbini kırmayın. Sonradan o insanlar yoğun bakıma düşerse gerçekten üzülürsünüz.
Sizin düğününüze takı takmamak için gelmemişlerdir. Malum yazın altın çok yüksekti. Avmye gidip bir kahve içmek gayet ucuz.Iyi aksamlar kizlar, biliyorsunuz ki hastaliktan dolayi her sey karmakarisik oldu. Evde oturmaktan belki psikolojiler daha da bozuldu. Sizin cevrenizde var mi bilmiyorum ama bir de her seyi covide baglayanlar türedi. Seninle ilgili önemli bir durum oldugunda hastalik var gelemem yapamam diyenler, baskalariyla baska ortamlarda hastalik yokmus gibi resimler atiyorlar. Biraz üstü kapali anlattim, mesela nikah yapiyorsunuz akrabalardan aman hastalik var gelemem diyenler cikiyor, ayni kisiler bir hafta sonu arkadaslariyla avmden kahve keyfi diye arkadaslariyla resim atiyor. Bu durumda ne düsünürsünüz? Bir de aranizin acik oldugu insan Coronaya yakalansa arayip sorar misiniz? Aile icinde görüsmedigim insan, coronaya yakalandim beni arayip sormadi daha onla isim olmaz diyormus. Tamam insanlarin agzi torba degil ki büzesin, ama insan sinir oluyor her seyi coronaya baglayip kendilerini hakli duruma sokmaya calisan insanlar türedi. Zaten su an sosyal hayat nerdeyse sifir, telefonla kamerayla görüstüklerimizle bile yavas yavas sorunlar cikmaya basladi (özellikle akrabalar) Sizin de hastaliktan beri basiniza böyle seyler geldi mi? Bu insanlara nasil cevap verdiniz? Sizin akrabalik iliskileriniz nasil? Benim yavas yavas hepsiyle küslük durumu...
Bahsettigim kisiler arkadaslar degil birinci dereceden akrabalar. Arkadaslarla öyle bir sorunum cok sükür ama akraba diyosun kan bagim var diyorsun böyle olunca insanin zoruna gidiyor. Kirildigimizi duyduklari icin bir de kötü insan ilan edilmisiz.Ben de tam da covidin en güzel bahane olduğunu düşünüyorum bu konuda. Çok bayram kutlamayı, ev gezmesini vs seven bir insan da değilim. Mis gibi oldu ne kimseye giderim ne kimse gelsin. Ayrıca ısrarda edemiyorlar ya içimin yağları eriyor.
Ama sizin dediğiniz size yok deyip başkasıyla görüşüyorsa sizde mesafeyi koyun. Allah insanlarla ilgili mesajları önümüze gönderir hep buna inanırım. Demek ki o insanın sizin hayatınızda müddeti dolmuş diye düşünün. Pandemi bitince yeni dostlar edinirsiniz. Bir tane olsun tam olsun.
Böyle durumlarda kimin dostumuz olduğunu daha iyi anlıyoruz. Başıma bu şekilde bir olay geldiğinde etrafımdaki kuru kalabalıktan kurtuldum diyip geçiyorum. Hiç canınızı sıkmayınIki soruma da cevap vermissiniz tesekkür ederim. Nikaha gelmeyip disarda kahve icenlere ben kirildim ve icimden görüsmek gelmiyor. Neyse Covidi bahane ederim gitmem gibi bir sey yaptilar. Kirgin oldugum birini arayip gecmis olsun demekte samimi gelmiyor ama bir yandan da cok kötü insan darbesi yiyorum
Salgin boyunca sadece ailemle sosyal mesafeli şekilde kahve içtim ama kardeşim evlense bile düğüne gitmem kusura bakmayın.Iki soruma da cevap vermissiniz tesekkür ederim. Nikaha gelmeyip disarda kahve icenlere ben kirildim ve icimden görüsmek gelmiyor. Neyse Covidi bahane ederim gitmem gibi bir sey yaptilar. Kirgin oldugum birini arayip gecmis olsun demekte samimi gelmiyor ama bir yandan da cok kötü insan darbesi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?