- Konu Sahibi melankolik_24
-
500 kisilik dügün salonunda 100 kisilik dügünler yapildi herkesin arasinda mesafe vardi oynamak yasakti. Dügüne katilmak sadece görevini yerine getirmekti. Kimle görüstügünü bilmedigin arkadaslarinla oturup kahve icmekten daha riskli degildi ama dügünlerin adi cikti Coronadan.Düğünde bulaşma riski ile açık havada bir arkadasinizla kahve içerken bulaşma riski aynı değil bence. Yani bir düğüne gelmeyip başka bir düğüne gitseler haklı olabilirsiniz.
Altin takan insanlar zamaninda altin taktigimiz kisiler zaten. Bir de es kisisinin tüm sülalesi gelip seninkilerden kimse gelmeyince insan tabiki mahzun oluyorBenim bu yaz düğüne giderken korkum kalabalık olmasından ziyade biri şap diye öper mi korkusuydu.
Mecbur kaldık gittik.
Açıkçası pandemide düğün yapan insanların bunu göze alması gerekiyordu. Altın yüksek diye yapmayacak olan bile araya soktu sanki bu sene de, altın yüksek diye takmadı işte millet.
Yani bugün izole olduğunu bildiğim insanlarla ben de görüşüp kahve içebilirim, yapmıyorum ama bu düğünden daha makul seçenek benim için.
Ona göre hareket ede ede görüscek insan kalmadiTakilmam gercek yuzunu gostermis olurlar ona gore bende hareket ederim
Komple koparma arayi ilik birakOna göre hareket ede ede görüscek insan kalmadi
Keske biraz ne demek istedigimi anlasaydiniz. Covid yok mu dedik bahane mi dedik. Bize gelince covid var diyenler niye alisveris merkezlerinde fink atiyor dedik. Akrabalar sizin icin önemli olmayabilir benim icin önemli sorun ne?Covid e hala bahane diyenler yok bizden bi mok olmazne akrabacı insanlar var mış kk da bunuda gördük
Düğünle avm de fink atmak aynı şey çünküKeske biraz ne demek istedigimi anlasaydiniz. Covid yok mu dedik bahane mi dedik. Bize gelince covid var diyenler niye alisveris merkezlerinde fink atiyor dedik. Akrabalar sizin icin önemli olmayabilir benim icin önemli sorun ne?
Benim arkadaslarimla iliskilerim de o sekilde ama teyze, hala kuzen ilede sizin deyiminizle ilik birakmak istiyorum ama öyle celiskili davraniyorlar ki silmekten baska secenek kalmiyorKomple koparma arayi ilik birak
Samimi oldugum 3 arkadasim var herseyimi anlatabilecegim yeri gelir 1 2 ay gorusmeyiz hic konusmayiz ama yan yana geldigimizde neden aramadin etmedin diye sormayiz girgir samata konusuruz
Ben cogunu eledim son 3ledim
Dogru corona düzenlemesiyle dügünde 50 kisi varsa avmde 200 kisi ayni anda dolasiyorDüğünle avm de fink atmak aynı şey çünkü
Galiba bu insanlar kaprislilerBenim arkadaslarimla iliskilerim de o sekilde ama teyze, hala kuzen ilede sizin deyiminizle ilik birakmak istiyorum ama öyle celiskili davraniyorlar ki silmekten baska secenek kalmiyor
Düzenlemeyle birlikte dügünde 50 kisi vardi salon bes yüz kisilikti halay cekmek oynamak yasakti bes tane polis vardi ve bu kurallari denetlediler. Taki töreni olmadi, kutuya atildi. Herkeste maske vardi. Daha sonrasinda kimsede hastalik cikmadi ama ne hikmetse o cok dikkat eden dügüne gelmeyen ama avmde gezen akraba covide yakalandi, cok sükür durumu iyi amaDüğünde bilmem kaç kişinin arasına girmekle 3 kişiyle kahve içmek aynı şey mi sizce?
Kuzenimin düğününe gitmedim ama ailemin yazlığına tatile gittim. Tatil demek 100 insanla halay çekmek değil, kimseyşe muhattap olmadan kendi evimizde kendi pişirdiğimizi yiyip, ücra yerlerde oğlumu denize sokup bitirdik tatili.
Bence corona varken düğün, nikah yapılması ve çağırılması hoş değil. Bumu yapanlar düşünmeli, ben nasıl bir tehlikeye atıyorum bu insanları diye.
nikahınıza covıd bahane edıp sonrasında arkadaş ortamında foto paylaşanlara bende alınırdım o konuda haklısınız.Tavrınızı koyarsınız sizde bundan sonra olur biter aranızın bozuk oldugu biri covıd olmasında arama mevzularında ben bu konularda hassasım ararım ve beklerimde ama aranızın neden bozuk olduğu ?bide o kişinin sizin hayatınızdaki yeri nekadar önemli??değilse sallamayın aramak zorunda da değilsiniz insanlar bunları karşısındakini haksız cıkarmak ıcınde bahane sunar yaniIyi aksamlar kizlar, biliyorsunuz ki hastaliktan dolayi her sey karmakarisik oldu. Evde oturmaktan belki psikolojiler daha da bozuldu. Sizin cevrenizde var mi bilmiyorum ama bir de her seyi covide baglayanlar türedi. Seninle ilgili önemli bir durum oldugunda hastalik var gelemem yapamam diyenler, baskalariyla baska ortamlarda hastalik yokmus gibi resimler atiyorlar. Biraz üstü kapali anlattim, mesela nikah yapiyorsunuz akrabalardan aman hastalik var gelemem diyenler cikiyor, ayni kisiler bir hafta sonu arkadaslariyla avmden kahve keyfi diye arkadaslariyla resim atiyor. Bu durumda ne düsünürsünüz? Bir de aranizin acik oldugu insan Coronaya yakalansa arayip sorar misiniz? Aile icinde görüsmedigim insan, coronaya yakalandim beni arayip sormadi daha onla isim olmaz diyormus. Tamam insanlarin agzi torba degil ki büzesin, ama insan sinir oluyor her seyi coronaya baglayip kendilerini hakli duruma sokmaya calisan insanlar türedi. Zaten su an sosyal hayat nerdeyse sifir, telefonla kamerayla görüstüklerimizle bile yavas yavas sorunlar cikmaya basladi (özellikle akrabalar) Sizin de hastaliktan beri basiniza böyle seyler geldi mi? Bu insanlara nasil cevap verdiniz? Sizin akrabalik iliskileriniz nasil? Benim yavas yavas hepsiyle küslük durumu...
500 kisilik dügün salonunda 100 kisilik dügünler yapildi herkesin arasinda mesafe vardi oynamak yasakti. Dügüne katilmak sadece görevini yerine getirmekti. Kimle görüstügünü bilmedigin arkadaslarinla oturup kahve icmekten daha riskli degildi ama dügünlerin adi cikti Coronadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?