İnşallah çok teşekkür ederimTest negatif çıktıysa olmaz Allah'ın izniyle
Rica ederim geçmiş olsunİnşallah çok teşekkür ederim
Sadece burundan alinan da var burun ve bogazdan alinan da varGeçmiş olsun . Bişi sorcam o sürüntü örneğini burundan alıyorlar diyorlar doğru mu ? İlle burun olmak zorunda mı ?
Pozitif biriyle temasiniz yoksa korkmayin. Bizim pozitif biriyle temasimiz oldu ilk testler negatif geldi meger kulucka donemiymis esimin ikinci testi pozitif geldi. Hic bir semptom gostermediMerhaba herkese
Dün gece kız kardeşimle covid belirtileriyle (bende mide bulantısı, kusma, ishal, kız kardesimde ateş) hastaneye gittik. Kan testi yapıldı, tomografi çekildi ve sürüntü örneği alındı. Çok şükür hepsi temiz çıktı. Ben yediğim yemekten zehirlendim çok yüksek ihtimalle, kız kardeşimde de bademcik var. Ancak içim hala rahat değil. Taşıyıcı olma ihtimalim nedir ? Bu kadar test negatif çıktı hala virüs taşımıyoruzdur umarım.
Ayy çok korkutuyor o beni Allah korusun . Çok acıyormuş burundan alınan. Nereden geldi bu illet başımızaSadece burundan alinan da var burun ve bogazdan alinan da var
Ya aci gibi deil de hassasiyet kasinti gibi tuhaf bse acili bse deil. Ama rahatsiz edici bse tabi ki . Kimse yasamasinAyy çok korkutuyor o beni Allah korusun . Çok acıyormuş burundan alınan. Nereden geldi bu illet başımıza
Benim burnum kanamaya çok hassas . Allah korusun öyle bişe olsa zarar verir mi acabaYa aci gibi deil de hassasiyet kasinti gibi tuhaf bse acili bse deil. Ama rahatsiz edici bse tabi ki . Kimse yasamasin
Sanmiyorum ama benden alindiktan sonra gozlerim yasardi . Cok cok ince bir cubuk. Insallah vermek zorunda kalmazsiniz. Bunlari dusunup stres olmayinBenim burnum kanamaya çok hassas . Allah korusun öyle bişe olsa zarar verir mi acaba
Teşekkürler inşallahSanmiyorum ama benden alindiktan sonra gozlerim yasardi . Cok cok ince bir cubuk. Insallah vermek zorunda kalmazsiniz. Bunlari dusunup stres olmayin
Oldu maalesef. Temastan sonra 1 hafta geçti ve test öyle yapıldı. İkinci test pozitif çıkmasın lütfenPozitif biriyle temasiniz yoksa korkmayin. Bizim pozitif biriyle temasimiz oldu ilk testler negatif geldi meger kulucka donemiymis esimin ikinci testi pozitif geldi. Hic bir semptom gostermedi
Pozitif biriyle temasta bulunduktan bir hafta sonra bu şikayetleri yaşadık ve test öyle yapildi. Kuluçka dönemi vs muhabbetinden korkuyorumOlmayan bir şeyi taşıma ihtimaliniz de olmaz diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum :) geçmiş olsun :)
Burun ve boğazdan alındı bizdenGeçmiş olsun . Bişi sorcam o sürüntü örneğini burundan alıyorlar diyorlar doğru mu ? İlle burun olmak zorunda mı ?
Gelmez insallah 1 hafta gecti diyorsunuz normalde test yapmiyorlar semptom gostermezseniz ozel de mi yaptiriyorsunzOldu maalesef. Temastan sonra 1 hafta geçti ve test öyle yapıldı. İkinci test pozitif çıkmasın lütfen
Pozitif biriyle temasta bulunduktan bir hafta sonra bu şikayetleri yaşadık ve test öyle yapildi. Kuluçka dönemi vs muhabbetinden korkuyorum
Pozitif biriyle temasta bulunduktan bir hafta sonra bu şikayetleri yaşadık ve test öyle yapildi. Kuluçka dönemi vs muhabbetinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?