Covid ihtimali var mı ?

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
873
1.119
113
Merhaba herkese
Dün gece kız kardeşimle covid belirtileriyle (bende mide bulantısı, kusma, ishal, kız kardesimde ateş) hastaneye gittik. Kan testi yapıldı, tomografi çekildi ve sürüntü örneği alındı. Çok şükür hepsi temiz çıktı. Ben yediğim yemekten zehirlendim çok yüksek ihtimalle, kız kardeşimde de bademcik var. Ancak içim hala rahat değil. Taşıyıcı olma ihtimalim nedir ? Bu kadar test negatif çıktı hala virüs taşımıyoruzdur umarım.
GÜNCELLEME: Yeniden test yaptırdım ve negatif çıktı çok şükür. Doktor artık yanlış çıkma olasılığının çok çok düşük olduğunu söyledi. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Şifa bekleyen herkese geçmiş olsun diliyorum

Son düzenleme:
Pozitif biriyle temasiniz yoksa korkmayin. Bizim pozitif biriyle temasimiz oldu ilk testler negatif geldi meger kulucka donemiymis esimin ikinci testi pozitif geldi. Hic bir semptom gostermedi

Ayy çok korkutuyor o beni Allah korusun . Çok acıyormuş burundan alınan. Nereden geldi bu illet başımıza
Ya aci gibi deil de hassasiyet kasinti gibi tuhaf bse acili bse deil. Ama rahatsiz edici bse tabi ki . Kimse yasamasin

Ya aci gibi deil de hassasiyet kasinti gibi tuhaf bse acili bse deil. Ama rahatsiz edici bse tabi ki . Kimse yasamasin
Benim burnum kanamaya çok hassas . Allah korusun öyle bişe olsa zarar verir mi acaba

Olmayan bir şeyi taşıma ihtimaliniz de olmaz diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum :) geçmiş olsun :)

Pozitif biriyle temasiniz yoksa korkmayin. Bizim pozitif biriyle temasimiz oldu ilk testler negatif geldi meger kulucka donemiymis esimin ikinci testi pozitif geldi. Hic bir semptom gostermedi
Oldu maalesef. Temastan sonra 1 hafta geçti ve test öyle yapıldı. İkinci test pozitif çıkmasın lütfen

Olmayan bir şeyi taşıma ihtimaliniz de olmaz diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum :) geçmiş olsun :)
Pozitif biriyle temasta bulunduktan bir hafta sonra bu şikayetleri yaşadık ve test öyle yapildi. Kuluçka dönemi vs muhabbetinden korkuyorum

Pozitif biriyle temasta bulunduktan bir hafta sonra bu şikayetleri yaşadık ve test öyle yapildi. Kuluçka dönemi vs muhabbetinden korkuyorum

Çok geçmiş olsun. Kuluçka dönemi olabilir evet, ikinci bir test yaptirmaniz gerekiyor.

Ve lütfen bu süreçte kimseyle görüşmeyi, izole olabildiginiz kadar olmalısınız.

Bence temizsiniz. Test ilk gunler yanlis negatif verebiliyor. 4. Gunde %40 a kadar dusuyormus yanlis negatif verme riski. 7 gunde mutlaka cikardi diye dusunuyorum. Bazi kisilerde temastan sonra 3. Gunde bile belirtiler basliyor.

Moralinizi yuksek tutun. Stress bagisikligi dusuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…