Covid ihtimali var mı ?

İçimi rahatlattiniz çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun moralinizi yüksek tutun ve en azından 1 hafta izole olun derim. Çünkü çok yakınen tanıdığım biri 2 kez test yaptırdı negatifti hep, buna rağmen hafif semptomlar gösterdi, hastanede yatarak covid tedavisi gördü.
Yüzde 40 doğruluk payı var demişler test için.
Siz virüs taşıyıcısıymış gibi hareket edin birkaç gün.
Aslında hepimiz öyle davranmalıyız hala.
Geçmiş olsun

Öncelikle cok geçmis olsun negatif ciktiktan sonra korkulacak birsey yok bence rahat olun

Babam rahatsızlandı covid testi pozitif çıktı,hastaneden eve döndüğü gün annemin belirtileri ortaya çıkınca iki gün iki test yapıldı ve negatif çıktı. Annemde çok bi halsizlik ve uyku hali vardı. En son kanda antikor testi yaptılar o pozitif çıktı. Yani hastalığı öncesinde yaşamış. Tedbiren birkaç gün de o yattı hastanede. En son doktor ilaçlarını vereyim eve git dedi anneme.
Allah korusun 1 vefat, ölen kişinin ailesi için çok vefattır, biri çocuğunu, biri annesini, birileri halasını-teyzesini dayısını kaybetmiştir, ne var ki bu virüsten ölüm oranı söylenenden daha düşük ve vaka sayısı da daha fazla. Bilim kurulu kendi diyor bir vaka tespit edebiliyorsak 10 vakayı tespit edemiyoruz diye. Yani bu 10 vaka test yapılmayan hastaneye gidecek kadar kendini kötü hissetmeyen belki de hiç hissetmeyen kişiler. Durumumuz böyle de olabilir. Test pozitif olsa da bağışıklığı düşürmemek adına morali yüksek tutmak, negatif olsa da temaslı olduğunu düşünerek virüs taşıyıcılığından şüphe edip diğer insanlara yaklaşmamak önemli.

Çok geçmiş olsun
Yarın ikinci testim yapilacak umarım bu da negatif çıkar.

İçinizi rahat tütün negatifse negatiftir dua edin eşimde pozitif çıktı bende test oldum bekliyorum çok zorlu bir sürec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…