Orası restorant tarzı işletmeler için baktım amaHayat eve sigar uygulamasinda "ihbarda bulun" kısmı var. Belki ise yariyordur deneyin isterseniz. Birde polisi arayip, plakasini falan verip ihbarda bulunsaniz ilgilenirler belki
Bencede covid i de bir haftada 3 şehir değiştirdiği için kaptı teste zorla gönderdik pozitif çıkınca da şu hayatta en çok dikkat eden benim nasıl kaptım dedi . Okuttuğu çocuklardan çok annemle babam için üzülüyorum resmen dertokuttuğu öğrencilere yazık..
Ihbar konusi kisminda "izolasyona tabi kişi" yaziyor o yuzden belki ise yarar diye düşündüm. Polisle gorusun istersenizOrası restorant tarzı işletmeler için baktım ama
Düşünebilse 1 hafta odasında durur tutamıyoruz maalesefArtık saldılar insanları kimse eskisi gibi ilgilenmiyor.Yani ablanız da kaç yaşında kadın düşünemiyor mu bunu.Bir de öğretmen.
Suçu günahı olmayan insanların yüzde bir bile olsa böyle bir risk altına girmesi çok haksızlık değil mi ??? Bizim evimizde eksik bişey yok , online marketten sipariş veriyoruz . Annem yemeğini hazırlayıp kapısına kadar koyuyor . Ama sırf sıkıldığı için eldiven bile takmadan asansöre binip gitti . Dün markete girmiş . Bence inanılmaz bencillik bu düşünce . Hala ölen insanlar varBiz eşimle doğa yürüyüşü yaptık kimseyle temas etmedik ailelerle görüşmedik. Eskisi gibi ekmek falan getiren olmadığı için mecburen ekmek almaya gittim ben negatiftim zaten ama yine de çift maske takıp gittim markete.
Önceleri kadar katı değil kurallar gelip seni evde mi değil mi diye kontrol etmiyorlar. Ki bence covid olan kişi sürekli aynı havayı solumamalı her gün mutlaka açık havada boş alanda yürüyüş yapmalı.
Bu kadar veryansın etmenizi anlamadım alışın artık.
Şimdi gördüm bakıyorum hemenIhbar konusi kisminda "izolasyona tabi kişi" yaziyor o yuzden belki ise yarar diye düşündüm. Polisle gorusun isterseniz
4 gün odasında zor tuttuk , kafasına göre gidip test verdi . Karantina bittiği için değil . Negatif çıkarsam rahatça gezerim diye düşündü muhtemelen . Size çok geçmiş olsunİsyanınızda sonuna kadar haklısınız ama şu da var: karantina bitince test yaptırmak zorunlu değil. Yani ablanız test vermese pozitif olduğunu bilmeden bu yaptıklarını yapmaya devam edebilirdi. Şimdi gezse de belki pozitif olduğunu bildiği için bir tık temkinli davranıyordur. Ben de şu an pozitifim, üstelik 8. Ayın içinde gebeyim. Hem ilçe sağlıktan kontrol için aradıklarında hem de şüphelenip test verdiğim sırada ısrarla sordum pozitif çıkarsam karantina bitince bir daha test verecek miyim diye hayır gerek yok dediler. Maalesef eski denetimler yok. Hükümet başta olmak üzere herkes salmış durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?