Covid ken dışarı çıkmak mümkün mü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastalik her bünyede ayni tepkiyi vermiyor. Maalesef iyi ve duymak istediğimizi duyuyoruz. Komsularimiz ailece korona oldu, evde yasayan 90 yasindaki teyze icin 3 kez ambulans geldi. Artik 4.sunde hastanede yatirdilar. Iyilesti ancak oksijen tupuyle yasiyor su an.Hasta olan aileye karantinasi biten baska bir komsu bulastirdi bu hastaligi. Bana birsey olmadi diye dusunmeyin lutfen, kronik hastalar ve yaslilar maalesef daha agir atlatiyor. Keske imkani olan, dışarı cikmak zorunda olmayan kisiler evden cikmasa. Zayif bunyeli birinin hayatina kast ediyor olabilir miyim diye dusunmek gerekiyor.

Salı günü k.valideyi hastaneye götürük öksürüğü vardı kadın kaç yaşında şimdi test yatırdık pozitif çıktı.
1 gün önce beraberdk başka hastaneye gitmiştik ondan öncede beraberdik,bizde pazar günü test yaptırdık eşimle negatif çıktık bizde temaslıda olunca ne olur nolmaz dedik.

Evet bende ilk çıktığı zamanlar bekardım ailemle yaşıyordum kapı dışarı çıkmadık virüs olmayalım diye ben kendim için değil annem babam için korkuyordum çünkü babam tansiyon ve diyabet hastası. Düşünün ki o kadar zaman bu hastalık bizim eve uğramadı. Abim korona oldu geçmedi babama ki sürekli beraberler Geçen yaz köyden dönerken babam arkadaşıyla tokalaşıyor ve korona oluyorlar. Çok şükür korktuğumuz gibi olmadı hafif atlattılar. O çoklu ilaçlardan içmediler o yüzden normal gribe döndü ve geçti.
Olacağı varsa geliyor maalesef. Dikkat etmek gerekiyor tabi ki haklısın ama bi yerde patlıyor maalesef. Artık gerçeğimiz oldu hastalık.

Daha once de (5. ve 6. gunde de) dışarı çıkmış.
7.gun olsa da gece 24'e kadar karantinada olmasi gerekiyor. Ancak yarin çıkabilir.

İsterseniz yıldızlı beğenmedim atın çok önemli değil. Kaç kişi bu hastalığı sessiz atlatıyor farkında olmadan bulaştırdığını bile bilmeden. Artık devlet bile umursamıyor. Koskoca cumhurbaşkanı oldu bu hastalığı ne yapalım yani olacağı varsa oluyor.

184 ne 182 ya

Verem daha ciddi size göre öyle mi

Bulaşıcılıgı dusuyor olmuyor degıl.

Biz covidken hamile olduğum için bi kac sıkıntılı durumlar için acil covid bölümü kadın doğuma gitmem gerekti ben heryeri arayıp izin almaya çalışıyorum meğer izin falan yokmuş direk gidin istediğiniz zaman dediler çok şaşırdım .. Yani arabaya atlayıp dolaşabilir, orman tarzı yerlerde açık hava yürüyüşü yapabilirsiniz bunu çok yadırgadım ama normalmiş çünkü artık covid bir grip olma yolunda ilerliyor öldürme oranı neredeyse yok denildi

Sizin anne babanız nekadar değerli ise bizimde evlatlarımız değerli.
İçlerinde kronik rahatsızlığı olan çocuklar çoktur

Yazık ki ablanız bir katil..
katil ruhlu, soğukkanlı, umursamaz..

İnsallah bir an önce işinden men edilir de yerine hak eden masum bir insan geçer..

Hali hazırda karantina süresi 7 gün, 7 gün sonunda pozitiflik devam etse bile karantina devam etmiyor diye biliyorum.

Biz de 2 hafta once karantinadaydik.
Bizi ilac istiyor musunuz diye aradiklarinda bir sorun yasarsak ambulans cagirmamiz gerektigini kendi imkanlarimizla gitmeyecegimizi soylediler.

Valla ben benim asım var zaten geçirdim beni ilgilendiren birsey yok diyen yönetim yalakası iş arkadaşım yüzünden günlerdir ateşler içindeyim 36 saattir ilk defa 3 saat uyuyabildim. Son sabrimdayim ya artık geri gelecek ya hastahanede yatış olacak.
Çok şey yazarım ama halim yok
Birde öğretmen olacak. Yazık.

Sizin anne babanız nekadar değerli ise bizimde evlatlarımız değerli.
İçlerinde kronik rahatsızlığı olan çocuklar çoktur
Ne alaka hanımefendi zaten negatif e dönünce gel dedi okul . İşe gitmiyor ki nasıl bulaştırsın çocuklara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…