• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid ken dışarı çıkmak mümkün mü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazık ki ablanız bir katil..
katil ruhlu, soğukkanlı, umursamaz..

İnsallah bir an önce işinden men edilir de yerine hak eden masum bir insan geçer..
bu kadarı fazla ama yani kız okula gitmiyor ki çocuklara eğitim verebilecek durumda değil karantinada, ki daha test yaptırır büyük ihtimal çünkü okullar ikinci testi istiyor negatif çıkmadan okul kabul etmez zaten kıza şimdi niye katil diyorsunuz bu ne kabalık. abartmada üstümüze yok gerçekten. üsluba bak..

Ne alaka mı? Yazdığınız yorum size ait.
Kronik rahatsızlığı olan çocuklar ne alaka diyorum ? Onlarla bir teması yok ki . Karantinadan kaçıp okula gitmedi . Zaten ondan önce de izindeydi bir haftada 3 şehir değiştirdi . Çocuklarla teması yokken çocuklar ne alaka bu durumda şu an evdekiler risk altında okuldaki çocuklarla 2 haftadır teması yok ki

bu kadarı fazla ama yani kız okula gitmiyor ki çocuklara eğitim verebilecek durumda değil karantinada, ki daha test yaptırır büyük ihtimal çünkü okul ikinci testi istiyor negatif çıkmadan okul kabul etmez zaten kıza şimdi niye katil diyorsunuz bu ne kabalık. abartmada üstümüze yok gerçekten. üsluba bak..
Aynen okuldaki çocuklar ne alaka beynim error verdi negatif e dönmeden okul kabul etmez ki zaten ondan önce de izindeydi o yüzden şehir değiştirip kaptı. Kaldı ki çocuklar da ailesinden kapıp okula geliyor bazen onlar da öğretmenleri risk altında bırakıyor onlar katil öğrenci mi ki

Merhaba ablam pozitif , bugün karantinasının 6. günü dün gidip test verdi , ben artık iyileştim diye ancak yine pozitif çıktı . Az öncede evden çıkıp gitti ben kahve alıcam araba ile gezeceğim bir yere girmem bişey olmaz diye . Gerçekten aklımı kaçırmak üzereyim evde tutamıyoruz . Sağlık bakanlığını aradım en azından eve gelip kontrol yapın yada arayın diye böyle bir uygulamamız yok dediler bunu yapan ablam öğretmen ve 29 yaşında annemle babamın alerjik astımı tansiyonu var . Ne yapmamız gerekiyor
Cok sevdigim bir laf var "eşege altin semer de vursa esek yine esek". Ogretmen ama sorumluluk bilinci yok.

Aynen okuldaki çocuklar ne alaka beynim error verdi negatif e dönmeden okul kabul etmez ki zaten ondan önce de izindeydi o yüzden şehir değiştirip kaptı. Kaldı ki çocuklar da ailesinden kapıp okula geliyor bazen onlar da öğretmenleri risk altında bırakıyor onlar katil öğrenci mi ki
:D :D Ya valla güldüm kusura bakma :d: D

Pardon ama biz kovit olduğumuz zaman öğretmenlere bilgi gitti direk okuldan aranıp çocuklar karantinada denildi.
Sizin bahsettiğiniz aileler test vermeyen,hasta olduğunu bildiği halde çift maske taktım yatmaktan kaburgam agrı diyip hastalığı yayan kişiler birde kahve içmeyi özleyenler.bu hastalık ile yaşamaya devam

Pardon ama biz kovit olduğumuz zaman öğretmenlere bilgi gitti direk okuldan aranıp çocuklar karantinada denildi.
Sizin bahsettiğiniz aileler test vermeyen,hasta olduğunu bildiği halde çift maske taktım yatmaktan kaburgam agrı diyip hastalığı yayan kişiler birde kahve içmeyi özleyenler.bu hastalık ile yaşamaya devam
Offff konuyu bu derece çarpıtmanız …. Ne alaka yani tekrar soruyorum . Zaten kahve içmeyi özleyendrn şikayetçi olduğum için konu açmışım ??? Okula gitse öğrencileri tehlikeye atar 2 haftadır okula gitmiyor izinde . Öğrenciler bu durumda nasıl tehlikede izah eder misiniz ? Yani virüs bizim evden okula yürüyorsa tabi haklısınız ama benim bildiğim temas ile bulaşıyor

112yi arayip ihbar edebilirsiniz, sizin ihbar ettiginizi ogrenmesini istemiyorsaniz kisisel bilgilerimin gizlenmesini istiyorum diyin bu sekilde ihbar edeni de ogrenemez.

Offff konuyu bu derece çarpıtmanız …. Ne alaka yani tekrar soruyorum . Zaten kahve içmeyi özleyendrn şikayetçi olduğum için konu açmışım ??? Okula gitse öğrencileri tehlikeye atar 2 haftadır okula gitmiyor izinde . Öğrenciler bu durumda nasıl tehlikede izah eder misiniz ? Yani virüs bizim evden okula yürüyorsa tabi haklısınız ama benim bildiğim temas ile

Offff konuyu bu derece çarpıtmanız …. Ne alaka yani tekrar soruyorum . Zaten kahve içmeyi özleyendrn şikayetçi olduğum için konu açmışım ??? Okula gitse öğrencileri tehlikeye atar 2 haftadır okula gitmiyor izinde . Öğrenciler bu durumda nasıl tehlikede izah eder misiniz ? Yani virüs bizim evden okula yürüyorsa tabi haklısınız ama benim bildiğim temas ile bulaşıyor
Peki konuyu çözüm aradığınız için açtınız arayıp ihbar ettiniz mi?
Öğrencilerde ailelerinden getirip bulaştırıyor demişsiniz cevabımı yazdım.ama siz yazdıklarınızı unutuyorsunuz

bu kadarı fazla ama yani kız okula gitmiyor ki çocuklara eğitim verebilecek durumda değil karantinada, ki daha test yaptırır büyük ihtimal çünkü okullar ikinci testi istiyor negatif çıkmadan okul kabul etmez zaten kıza şimdi niye katil diyorsunuz bu ne kabalık. abartmada üstümüze yok gerçekten. üsluba bak..

Yoo okullar negatife dönmeyi beklemiyor. 7.gün sonunda test yaptırma zorunluluğu yok yaptırıp pozitif çıksanız bile karantinanız uzamıyor okula devam deniyor.

Bu şekilde pozitif olduğu halde okula gitmek zorunda kalan bizzat tanıdığım meslektaşlarım var.

Peki konuyu çözüm aradığınız için açtınız arayıp ihbar ettiniz mi?
Öğrencilerde ailelerinden getirip bulaştırıyor demişsiniz cevabımı yazdım.ama siz yazdıklarınızı unutuyorsunuz
Yazdıklarımın arkasındayım . Sizin ısrarla okuldaki çocukları öne sürmeniz aşırı anlamsız burdaki herkes ona anlam veremedi neyse daha fazla uzatmayalım

Yoo okullar negatife dönmeyi beklemiyor. 7.gün sonunda test yaptırma zorunluluğu yok yaptırıp pozitif çıksanız bile karantinanız uzamıyor okula devam deniyor.

Bu şekilde pozitif olduğu halde okula gitmek zorunda kalan bizzat tanıdığım meslektaşlarım var.
Testini yap negatif çık işe dön denilmiş okuldan okula farklı mi acaba özel bir lise çok kalabalık değil

Bu şekilde umursamaz davrananları bencil buluyorum. Böyle benciller yüzünden bir kişiye bile bulaşsa haktır, vebaldir. Herkes hastalığı aynı seyirde atlatamıyor ağır atlatan, hastanelik olan ölenler hala var. Bencil insan zihniyeti kötü, çok kötü…

Bu şekilde umursamaz davrananları bencil buluyorum. Böyle benciller yüzünden bir kişiye bile bulaşsa haktır, vebaldir. Herkes hastalığı aynı seyirde atlatamıyor ağır atlatan, hastanelik olan ölenler hala var. Bencil insan zihniyeti kötü, çok kötü…
Evet babam da diyor ki birine geçer bunun sorumluluğunu nasıl alıcaksın ? Bizim evimizde kronik hasta var onu geçtim evinde yaşlı olan aileler var benim testim negatif belirtim yok 5 gündür salonda yaşıyorum maske ile oturuyorum evde anneme babama taşımamak için

4 gün odasında zor tuttuk , kafasına göre gidip test verdi . Karantina bittiği için değil . Negatif çıkarsam rahatça gezerim diye düşündü muhtemelen . Size çok geçmiş olsun
Anladım, maalesef ama işte devlette de bir yaptırım kalmadı. 🤷🏻‍♀️Dilerim hatasını anlar hemen. teşekkür ederim.

Şaka gibi ya cidden bu 8 milyon insan acaba neden öldü
2 yıldır yat covit kalk covit sanki dün gelmiş gibi halen tartışılıyor
5.gün bitiyorsa taşıyıcı olunuyor
Başkalarına nulastirma oluyor ne rahat insanlar var
Ne yapalım olucak da deniyor sen atlatırsın ama bulastirdigin kişi ölebilir vebal bu
Gezmeler tozmalar cidden kendinizi düşünmüyorsanız başkasını düşünün diyecem ama nerdeee

Testini yap negatif çık işe dön denilmiş okuldan okula farklı mi acaba özel bir lise çok kalabalık değil
Okuldan okula farklı uygulama olmaması gerekir. Devletin koymuş olduğu karantina süresi bitince yeni test yaptırmadan okula gitmeye hakkı var çünkü resmiyette de karantinası bitiyor. Ve ayrıca ikinci testi yaptırıp tekrar pozitif cıksa bile karantinası uzamıyor, sistemde de tekrar kanrantina gözükmüyor yani işe her türlü gitmesi gerekir. Bir de ilk karantina süresi bittikten sonra tekrar test yapılması önerilmiyor zaten.

Merhaba ablam pozitif , bugün karantinasının 6. günü dün gidip test verdi , ben artık iyileştim diye ancak yine pozitif çıktı . Az öncede evden çıkıp gitti ben kahve alıcam araba ile gezeceğim bir yere girmem bişey olmaz diye . Gerçekten aklımı kaçırmak üzereyim evde tutamıyoruz . Sağlık bakanlığını aradım en azından eve gelip kontrol yapın yada arayın diye böyle bir uygulamamız yok dediler bunu yapan ablam öğretmen ve 29 yaşında annemle babamın alerjik astımı tansiyonu var . Ne yapmamız gerekiyor
Başka insanların ne suçu var :sinirli: İhbar edin

İsterseniz yıldızlı beğenmedim atın çok önemli değil. Kaç kişi bu hastalığı sessiz atlatıyor farkında olmadan bulaştırdığını bile bilmeden. Artık devlet bile umursamıyor. Koskoca cumhurbaşkanı oldu bu hastalığı ne yapalım yani olacağı varsa oluyor.
Koskoca cumhurbaşkanı dediğiniz kişi bizim gibi etten kemikten değil mi? Makam mı koruyor bulaşmayı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X