Covid oldum peki eşim ne yaptı?

İyi de o kadın odada dolap mı kemirsin? Odadan çıkmayacak da yemeğini kim getirecek? Kim bakacak ona? Siz de bunu söyleyin? Ne yapsın kadın odada aç susuz? Adam tabağı Bile kaldırmıyor derken bana bakmıyor demek istemiş işte. Ne yapabilir bu durumda kadın?
oda doğru gerçi hiç o açıdan bakmadım olaya

Kadina bir tabak yemek vermeyen adam var evde kadın tabii ki çıkıp yemeğini alacak yiyecek-içecek aç susuz mu oturacak odada evinde rahatça dolaşacak adam zaten dışarıda geziyor...
simdi diger arkadasta yazinca o konuda bir aydinlanma geldi bana boyle bir hanzo tabiki yemekte yapmayacak
ben tabagini bile kaldirmiyor cikti disari gitti ve covid kismina takilip direk olaya koronalilar izole olmuyor kimse gozuyle baktim

konu sahibi bayan hastaykende evde izole olmasi gerekiyor ama tabagin derdine dusmus
çikmayacak odadan isterse b.k gotursun
ama tartisabiliyorlar tabaklardan haberi var mesela.
kocasinin cikip gitmesi icin bayana bisey demedim zaten kocasina diyorum. izole olmasi gereken herkes hayatina kaldigi yerden devam ediyor evde
İzole olmadığımı nerden çıkardınız ben ayrı odada kalıyorum o ayrı odada yemekleri kayınvalidem gönderdiler kahvaltıyı falan kendisi hazırlayıp kapıdan veriyor Hiç bir şekilde temasımız yok onda belirti olmadığı için

Merak edenler için son durumu yazayım esti gürledi testim pozitif çıktığında anlatmıştım zaten olanları.Ben yatak odamdan asla dışarı çıkmadım oda evin diğer bölümlerinde yaşıyor onda belirti olmadığı için ben dikkat ediyorum ama kendisi benim odama girip çıkıyor kıyafet falan almak için girme diyorum banada bulaşsın işte diyor tahminimce kendisine de bulaşınca ben hizmet edicem derdi o kayınvalidem yemek gönderdi kapıya bıraktı yani, onları ısıttı ,bi kere makarna yaptı kahvaltıları hazırlayıp getiriyor odama söyleniyor ama yapıyor Arada gelip odanı topla dağınık bırakma diye söylenip gidiyor hertürlü müdahale etmese çatlar konuşmadan duramaz çogunuz boşanmam konusunda hemfikir bende mutlu değilim böyle sevgisiz bi adamla ömür geçirmeye sadece sabrediyorum zamanı var

Merak edenler için son durumu yazayım esti gürledi testim pozitif çıktığında anlatmıştım zaten olanları.Ben yatak odamdan asla dışarı çıkmadım oda evin diğer bölümlerinde yaşıyor onda belirti olmadığı için ben dikkat ediyorum ama kendisi benim odama girip çıkıyor kıyafet falan almak için girme diyorum banada bulaşsın işte diyor tahminimce kendisine de bulaşınca ben hizmet edicem derdi o kayınvalidem yemek gönderdi kapıya bıraktı yani, onları ısıttı ,bi kere makarna yaptı kahvaltıları hazırlayıp getiriyor odama söyleniyor ama yapıyor Arada gelip odanı topla dağınık bırakma diye söylenip gidiyor hertürlü müdahale etmese çatlar konuşmadan duramaz çogunuz boşanmam konusunda hemfikir bende mutlu değilim böyle sevgisiz bi adamla ömür geçirmeye sadece sabrediyorum zamanı var
Allah yolunu açık etsin tatlım bol bol su iç süt iç süt çok iyi laktozsuz hazmı kolay tekrar geçmiş olsun.

Allah acil sifalar versin size. Esinizi de bildigi gibi yapsin.

Hangi konuya baksam konu sahibi yasaklı..Neyse yorum yapabilecek bi konu buldum sonunda..

Tipik aşırı derecede dötü kalkmış erkek tipi...Bu noktaya gelene kadar kimbilir hangi davranış ve sözleri kabullenip cezasız bıraktın...Adamın saygısızlıklarını sineye çeke çeke, ne yapsa da kızsan da geri barışa barışa adam nasılsa bu kadın gidemez diye tepene çıkmış oturmuş..Bidaha da inmez ben sana diim...

Kapıyı çarpıp gitmeler falan bunlar şımartılmış, başına buyruk narsist halleri...Düzeltemezsin çok geç katlanarak gidecek...Oyle bi alıştırmışsın ki...

Ya iyide siz pozitifseniz eşinizede test yapılması gerekmiyo mu?? 🤨Nedemek çarptı kapıyı çıktı gitti karantinada olmanız gerekiyor ailecek (varsa çocıklarınızda dahil) bu bir.
İkinciside gerçekten hödük bir adammış.

Ya iyide siz pozitifseniz eşinizede test yapılması gerekmiyo mu?? 🤨Nedemek çarptı kapıyı çıktı gitti karantinada olmanız gerekiyor ailecek (varsa çocıklarınızda dahil) bu bir.
İkinciside gerçekten hödük bir adammış.
Adam zaten laf anlamıyormuş konu sahibini bırakıp çıkıyormuş.
kadın hasta olmuş diye demediğini yapmadığını bırakmamış Allah aşkına sizde böyle bir adam karantina mı dinleyecek.
Tabii ki normali karantina kadın da bunu istiyor da adam kıt.😔

Çok geçmiş olsın ama zamanı var diye diye sizin ömrünüz gidecek. Ona bir şey olmaz. Öyleleri at gibi Yaşar. Paşa gibi ölür.

Yerinizde olsam şikayet ederm polisi arayıp🤣🤣🤣ben covidliyim benimle temaslı ama dışarda geziyor derim🤣🤣🤣banane zarara uğrasın öyle adam

1. Eşinizi şikayet edin, karantinada çıkamaz 3 bin lira ceza alsın da aklı başına gelsin.
2. Yüzüne hapşurun
3. İyişir iyileşmez yol verin :)
Benim de eşim covid oldu, izole bir oda yaptım ona ve gün boyu kapısına çay çorba yemek taşıdım, olması gereken buydu çünkü. Lütfen yol verin öküze.

Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun. Dilerim bir an önce atlatırsınız. Merak ediyorum neyin zamanı var?
Bu kadar değersiz hissettiren, kalp kıran, asla kaybetme korkusu olmayan bir insanla neden birlikte yaşıyorsunuz? Sizin mutlu olma zamanınız ne zaman gelecek?

Halen aştan sevgiden bahsediyor bazı üyeler aşka inancım sıfır ama bir insanda önce karekter sonra vicdan şart bırakın şu aşk ve sevgi muhabbetini , annenizin sevdiği gibi elalemin adamı sizi düşünmez ve sevmez

Back
X