- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 34
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
Herhangi bi sorun olmadığını söyledi doktorunuz dmiBende ilaçları aldım başlıycaktık covit pozitif çıktı doktorum yasmine başlattı adetim geldinde başlıycaz
Siz yeni gorusme vs mi yaptınız ilaçlara mi başladınızHerhangi bi sorun olmadığını söyledi doktorunuz dmi
Hic başlamadım Bn 3 ay bekletti beni doktorum bazı hormon ilaçları verdi üç ay bitiminde tüp başlarız demişti covid oldum adet günümde başlayamadık o yuzdenSiz yeni gorusme vs mi yaptınız ilaçlara mi başladınız
Evet hiç bi sorun olmuyormuşHerhangi bi sorun olmadığını söyledi doktorunuz dmi
Merhabalar, 4 gün sonra dondurulmuş transferim var ve sanırım covid oldum, test yaptırmadım ama temaslıydım zaten büyük ihtimalle pozitifim. Transferi ertelesem mi ne yapsam karar veremedim bir tane embriyom var, bazıları
Ağırmı hafif mi geçirmenede baglı canım riske atmak istemiyorsan bekle ama en güzeli doktorunla konuşMerhabalar, 4 gün sonra dondurulmuş transferim var ve sanırım covid oldum, test yaptırmadım ama temaslıydım zaten büyük ihtimalle pozitifim. Transferi ertelesem mi ne yapsam karar veremedim bir tane embriyom var, bazıları 2-3 ay ertelemek lazım demiş bazıları gerek yok demiş çok kararsız kaldım
Doktorunuza sorun belki bi ay erteler toparlanmanın için o daha iyi bilirHafif geçiriyorum ama test yapmaya da korktum pozitif çıkarsa iptal olur diye. Muhtemelen o güne kadar geçirmiş olurum zaten diye düşünüyorum ama yeni geçirmiş olmanın olumsuz bir etkisi olur mu onu merak ediyorum açıkçası tutunmayı etkiler mi yani
Bende 10 gun sonra transfer olacaktim . Korona oldugum ocon gecen hafta 3 ay dondurulmis embriyo transferini ertelediler.Hadi ya henüz doktoruma haber vermedim 2 yıldır korona olmayan tuttu şimdi oldu ya olur mu böyle şans
Benimde 1 hafta sonra transferim olcakti , doktoruma gecen hafta muhtemelen pozitif oldugumu soyledim. Transferi 3 ay erteledi.Merhabalar, 4 gün sonra dondurulmuş transferim var ve sanırım covid oldum, test yaptırmadım ama temaslıydım zaten büyük ihtimalle pozitifim. Transferi ertelesem mi ne yapsam karar veremedim bir tane embriyom var, bazıları 2-3 ay ertelemek lazım demiş bazıları gerek yok demiş çok kararsız kaldım
Ooo neden 3 ay erteledi acaba?? Benim de 4 gün kala pozitif çıktı testim ama doktorum bir sonraki adetinle gel dedi. 3 ay biraz fazla değil mi ya sonuçta bizim embriyolar hazır zaten transfer olacak sadeceBenimde 1 hafta sonra transferim olcakti , doktoruma gecen hafta muhtemelen pozitif oldugumu soyledim. Transferi 3 ay erteledi.
Ben olsam riske atmam, bir ay beklerim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar, 4 gün sonra dondurulmuş transferim var ve sanırım covid oldum, test yaptırmadım ama temaslıydım zaten büyük ihtimalle pozitifim. Transferi ertelesem mi ne yapsam karar veremedim bir tane embriyom var, bazıları 2-3 ay ertelemek lazım demiş bazıları gerek yok demiş çok kararsız kaldım
Yani opu öncesi olursa evet 2-3 ay erteliyorlarmış yumurta ve spermler etkilenebiliyormuş covitten ama transfer zamanı da o kadar beklemek gerekli mi acaba rahim de olumsuz etkilenir mi bilemedim ben deBanada bu süre cok uzun geldi. Ama ikna olmuyorlar 3. Adette tekrar rahimi hazirlamaya baslayacaklar.
AminBen olsam riske atmam, bir ay beklerim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayni telaşları yaşayan biri olarak bir an önce olmasını istediğini biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum ama inan ki böylesi daha iyi. Bir ay geç olsun ama sağlıklı olsun canım, hiç üzülme.Amin
Cuma gecesi testim pozitif çıktı zaten doktorla konuşup iptal ettik bir dahaki adetle başlayacağız tekrar inşallah
Başta çok üzüldüm moralim bozuldu o kadar hazırlamıştım kendimi dedim yine bir aksilik çıktı. Ama sonradan kabullendim daha vakti var demek ki dedim, ya transferden sonra kapsaydım covidi daha kötü olacaktım.. hakkimızda hayırlısı artıkAyni telaşları yaşayan biri olarak bir an önce olmasını istediğini biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum ama inan ki böylesi daha iyi. Bir ay geç olsun ama sağlıklı olsun canım, hiç üzülme.
Başta çok üzüldüm moralim bozuldu o kadar hazırlamıştım kendimi dedim yine bir aksilik çıktı. Ama sonradan kabullendim daha vakti var demek ki dedim, ya transferden sonra kapsaydım covidi daha kötü olacaktım.. hakkimızda hayırlısı artık
Ben tüm iğnelermi kullandım toplamadan 3 gün önce covid testi istedi doktor ve eşim pozitif çıktı dünya başıma yıkıldı resmen süreç iptal oldu çünkü 5 gün sonrasında tekrar test verdik bu sefer ben pozitif eşim negatif ve aylardır beklediğimiz bir süreçti yumurta oluşmuyordu böyle bir şeyle karşılaştık sanırım pişmiş tavuğun başına gelmez. Bende mart ayında tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım kısmet artıkAdetimle tüp bebek tedavisine başlayacaktik ki bugün esimin covid testi pozitif çıktı bi iki güne adet olacaktım. Bu durumda doktor hemen ertesi ay alamıyor mu yoksa birkaç ay gbi bi sure mi veriyor bilgisi olan paylaşabilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?