Covid olunca tüp bebek tedavisi belli bir sure erteleniyor mu? (birkac ay gibi)

Siz yeni gorusme vs mi yaptınız ilaçlara mi başladınız
Hic başlamadım Bn 3 ay bekletti beni doktorum bazı hormon ilaçları verdi üç ay bitiminde tüp başlarız demişti covid oldum adet günümde başlayamadık o yuzden

Merhabalar, 4 gün sonra dondurulmuş transferim var ve sanırım covid oldum, test yaptırmadım ama temaslıydım zaten büyük ihtimalle pozitifim. Transferi ertelesem mi ne yapsam karar veremedim bir tane embriyom var, bazıları 2-3 ay ertelemek lazım demiş bazıları gerek yok demiş çok kararsız kaldım

Hafif geçiriyorum ama test yapmaya da korktum pozitif çıkarsa iptal olur diye. Muhtemelen o güne kadar geçirmiş olurum zaten diye düşünüyorum ama yeni geçirmiş olmanın olumsuz bir etkisi olur mu onu merak ediyorum açıkçası tutunmayı etkiler mi yani

Benim doktorum yumurta geliştirmeye başlıcaz dedi ama seninki transfer insan bi an önce başlamak istiyor anlıyorum sizi yinede doktorunla muhakkak konuş en iyi kararı o verir

Doktorunuza sorun belki bi ay erteler toparlanmanın için o daha iyi bilir

Benimde 1 hafta sonra transferim olcakti , doktoruma gecen hafta muhtemelen pozitif oldugumu soyledim. Transferi 3 ay erteledi.

Benimde 1 hafta sonra transferim olcakti , doktoruma gecen hafta muhtemelen pozitif oldugumu soyledim. Transferi 3 ay erteledi.
Ooo neden 3 ay erteledi acaba?? Benim de 4 gün kala pozitif çıktı testim ama doktorum bir sonraki adetinle gel dedi. 3 ay biraz fazla değil mi ya sonuçta bizim embriyolar hazır zaten transfer olacak sadece

Ben olsam riske atmam, bir ay beklerim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Banada bu süre cok uzun geldi. Ama ikna olmuyorlar 3. Adette tekrar rahimi hazirlamaya baslayacaklar.
Yani opu öncesi olursa evet 2-3 ay erteliyorlarmış yumurta ve spermler etkilenebiliyormuş covitten ama transfer zamanı da o kadar beklemek gerekli mi acaba rahim de olumsuz etkilenir mi bilemedim ben de

Amin
Cuma gecesi testim pozitif çıktı zaten doktorla konuşup iptal ettik bir dahaki adetle başlayacağız tekrar inşallah
Ayni telaşları yaşayan biri olarak bir an önce olmasını istediğini biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum ama inan ki böylesi daha iyi. Bir ay geç olsun ama sağlıklı olsun canım, hiç üzülme.

Ayni telaşları yaşayan biri olarak bir an önce olmasını istediğini biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum ama inan ki böylesi daha iyi. Bir ay geç olsun ama sağlıklı olsun canım, hiç üzülme.
Başta çok üzüldüm moralim bozuldu o kadar hazırlamıştım kendimi dedim yine bir aksilik çıktı. Ama sonradan kabullendim daha vakti var demek ki dedim, ya transferden sonra kapsaydım covidi daha kötü olacaktım.. hakkimızda hayırlısı artık

Ben tüm iğnelermi kullandım toplamadan 3 gün önce covid testi istedi doktor ve eşim pozitif çıktı dünya başıma yıkıldı resmen süreç iptal oldu çünkü 5 gün sonrasında tekrar test verdik bu sefer ben pozitif eşim negatif ve aylardır beklediğimiz bir süreçti yumurta oluşmuyordu böyle bir şeyle karşılaştık sanırım pişmiş tavuğun başına gelmez. Bende mart ayında tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…