- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 34
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
Merhabalar 2 adet dönemi beklemeyi öneriyor doktorlar şubatta benim tedavim vardı hastane bekleme süresi 3 ay dedi ama ben mart ayında şansımı denicem 1.5 ay geçmiş olcak3 ay diye biliyorum.Maviesra sen daha iyi biliyorsun 3 ay dedi dimi doktorun?
Yaktı bizi bu covit be3 ay diye biliyorum.Maviesra sen daha iyi biliyorsun 3 ay dedi dimi doktorun?
Dondurulmuş embriyosu olanlara ozellikle 2 adet bekleyin diyolar ben tedaviye daha başlayamadım bi kaç güne regl olcam ama maalesefBu süreler yumurta toplama aşaması olunca mı oluyor? Örneğin dondurulmus emrbiyosu olan biri corona olsa yine de böyle bi bekleme süresi olur mu?
He bu arada biri beklememiş 1 ayda transferi vs olmuş negatif olmuş keşke yapmasaydım diyor gerçi olacağı varsa her türlü olur olmayacağı varsa da bahane çok devlet hastaneleri biraz katı ama özellerde pek sıkıntı olmuyo niyeyseBu süreler yumurta toplama aşaması olunca mı oluyor? Örneğin dondurulmus emrbiyosu olan biri corona olsa yine de böyle bi bekleme süresi olur mu?
Hadi ya henüz doktoruma haber vermedim 2 yıldır korona olmayan tuttu şimdi oldu ya olur mu böyle şansMerhabalar 2 adet dönemi beklemeyi öneriyor doktorlar şubatta benim tedavim vardı hastane bekleme süresi 3 ay dedi ama ben mart ayında şansımı denicem 1.5 ay geçmiş olcak
Benim Dr 2 ay bekletti ama hiç gerek yokmuş aslindaAdetimle tüp bebek tedavisine başlayacaktik ki bugün esimin covid testi pozitif çıktı bi iki güne adet olacaktım. Bu durumda doktor hemen ertesi ay alamıyor mu yoksa birkaç ay gbi bi sure mi veriyor bilgisi olan paylaşabilir mi acaba ?
Neden gerek yoktuBenim Dr 2 ay bekletti ama hiç gerek yokmuş aslinda
Hemen mi başladı tedaviyeYo yok öyle birşey. Ben kendim yakalandım covite. Opo işleminden sonra adetimi beklediğim sürede. Karantinam bitti testim negatif çıktı. Hatta iğne vuruluyorsunuz ya adet gelsin diye doktor 2.haftasında adetin gelmese de mutlaka gel demişti. 3gün ertelenmek zorunda kaldı. O süreçte adetim de geldi hem.
Merhaba ben de aralık ayında covid oldum. İyileştikten sonra 5 gün sonra regl oldum tüp bebek tedavisine başladık. Doktoruma covid geçirdiğimi söylememe rağmen bir şey demedi. Yumurta toplama işleminde 2 tane gelişen yumurtam vardı. İkisi de boş çıktı. Acaba bu sebepten dolayı olmuş olabilir mi?Adetimle tüp bebek tedavisine başlayacaktik ki bugün esimin covid testi pozitif çıktı bi iki güne adet olacaktım. Bu durumda doktor hemen ertesi ay alamıyor mu yoksa birkaç ay gbi bi sure mi veriyor bilgisi olan paylaşabilir mi acaba ?
Olabilir covid sperme ve yumurtalara zarar verebiliyormus en azından diğer adetle tedaviye başlasaydı daha iyi olabilirmişMerhaba ben de aralık ayında covid oldum. İyileştikten sonra 5 gün sonra regl oldum tüp bebek tedavisine başladık. Doktoruma covid geçirdiğimi söylememe rağmen bir şey demedi. Yumurta toplama işleminde 2 tane gelişen yumurtam vardı. İkisi de boş çıktı. Acaba bu sebepten dolayı olmuş olabilir mi?
Bir de amh düşüklüğü ve yumurta kaliteniz nasıl acaba ondan kaynaklı da olabilir kist falan var miMerhaba ben de aralık ayında covid oldum. İyileştikten sonra 5 gün sonra regl oldum tüp bebek tedavisine başladık. Doktoruma covid geçirdiğimi söylememe rağmen bir şey demedi. Yumurta toplama işleminde 2 tane gelişen yumurtam vardı. İkisi de boş çıktı. Acaba bu sebepten dolayı olmuş olabilir mi?
Vücudun kendini toparlaması gerekiyor Bn yine de iki ay ara vermek istiyorumOlabilir covid sperme ve yumurtalara zarar verebiliyormus en azından diğer adetle tedaviye başlasaydı daha iyi olabilirmiş
Kist falan yok ama amh çok düşük 0.23Bir de amh düşüklüğü ve yumurta kaliteniz nasıl acaba ondan kaynaklı da olabilir kist falan var mi
Evet zaten toplama olmuştu rahmimi hazırlamaya başladı. Benim zaten dondurulmuş embriyoHemen mi başladı tedaviye
Covit bitti mi bitti gebeliğe engel değilmiş bir doktordan duydum Instagram daNeden gerek yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?