- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Insallah birsey.olmaz rabbim yardimciniz olsunbirkaç saat önce öğrendim ama çok panik oluyorum, kalbim çarpıyor. eşim pozitif çıktı onda 3 gündür öksürük ve vücudunda ağrı var. bir doz aşı olmuştu, 2.yi aksattı baya zaman geçti, ben 2 doz oldum bende de nezle, hapşırma ve hafif boğazımda yanma var bir de sürekli terliyorum,halsizim. bana da bulaşmıştır heralde aynı ortamdayız. acaba odaları ayırmalı mıyım. zaten bende pozitif olduğumu düşünüyorum.
bir de haftasonu ailemle görüşmüştük 55 yaşını geçkinler, çok korkuyorum. bu zamana kadar o kadar dikkat ettik ki bir anlık hiç aktivite yapamıyoruz diye buluştuk dışarıda yemek yedik. evde de yarım saat oturduk. annem de nezle gibiymiş.
Eşinizde ateş tat koku gitmesi gjbi durumlar oldu mu? Sadece öksürük ve ağrı mi? Ve elde geçtiği kisilerdeki gibi belirtiler gösteriyor bulaşan kişilerde de. Odaları ayırın tabii ki ne olur ne olmaz tedbirli olun aynı ev içinde olmak dışında yakın temas kurmadıysaniz (opüşmek gibi) bulaşmamis olabilirbirkaç saat önce öğrendim ama çok panik oluyorum, kalbim çarpıyor. eşim pozitif çıktı onda 3 gündür öksürük ve vücudunda ağrı var. bir doz aşı olmuştu, 2.yi aksattı baya zaman geçti, ben 2 doz oldum bende de nezle, hapşırma ve hafif boğazımda yanma var bir de sürekli terliyorum,halsizim. bana da bulaşmıştır heralde aynı ortamdayız. acaba odaları ayırmalı mıyım. zaten bende pozitif olduğumu düşünüyorum.
bir de haftasonu ailemle görüşmüştük 55 yaşını geçkinler, çok korkuyorum. bu zamana kadar o kadar dikkat ettik ki bir anlık hiç aktivite yapamıyoruz diye buluştuk dışarıda yemek yedik. evde de yarım saat oturduk. annem de nezle gibiymiş.
Geçmiş olsun odalarınızı ayırın doktor değilim ama şuan söylediğiniz belirtiler covid belirtisi özellikle delta varyantli da böyle oluyor çünkü kendim covidliyim + gebeyim. Allah şifa versin hepimizebirkaç saat önce öğrendim ama çok panik oluyorum, kalbim çarpıyor. eşim pozitif çıktı onda 3 gündür öksürük ve vücudunda ağrı var. bir doz aşı olmuştu, 2.yi aksattı baya zaman geçti, ben 2 doz oldum bende de nezle, hapşırma ve hafif boğazımda yanma var bir de sürekli terliyorum,halsizim. bana da bulaşmıştır heralde aynı ortamdayız. acaba odaları ayırmalı mıyım. zaten bende pozitif olduğumu düşünüyorum.
henüz tat kaybı yok ama kuru öksürük ve vücudunda çok ağrı var. benimki de daha farklı. nezle gibi oldum bende öksürük yok şuanEşinizde ateş tat koku gitmesi gjbi durumlar oldu mu? Sadece öksürük ve ağrı mi? Ve elde geçtiği kisilerdeki gibi belirtiler gösteriyor bulaşan kişilerde de. Odaları ayırın tabii ki ne olur ne olmaz tedbirli olun aynı ev içinde olmak dışında yakın temas kurmadıysaniz (opüşmek gibi) bulaşmamis olabilir
İlaçları içiyor mu?henüz tat kaybı yok ama kuru öksürük ve vücudunda çok ağrı var. benimki de daha farklı. nezle gibi oldum bende öksürük yok şuan
yok daha testi yeni akşam öğrendik 1-2 güne arayıp ilaç veriyorlarmş burda covid olanlar öyle dedi ama 1 saatte 8 ilaç alma durumu varmış doğru mu bilmiyorum eşimde ben o kadar ilacı almam diyorİlaçları içiyor mu?
Hangi aşiyi olmistunuz?henüz tat kaybı yok ama kuru öksürük ve vücudunda çok ağrı var. benimki de daha farklı. nezle gibi oldum bende öksürük yok şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?