- 17 Aralık 2015
- 27.037
- 49.372
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
onun agzinin tatsizligi kovitten degildir ben sana diyim katipHerkes her semptomu yaşamıyor, eşimde sadece vücut ağrıları vardı, tat koku gitmedi, ishal falan olmadı.
Ben vajinismus hastasiyim.yapamiyorum.ama daha fazla konuşmak istemiyorum.evlaimim bir saçının teli için ölürüm.hassas olduğum konu evladomManoş inanamazsın, hepimiz seks ürünüyüz. Yani ayıp bişey yok, çok gereksiz bu trip şu an. Ben bişey sorucam, neden her normal karı koca gibi tam ilişki yaşamak yerine sürtündünüz, bunu bi anlatabilir misin, çok ilginç gerçekten?
Psikolojik yardim alin o zaman böyle nereye kadar gidebilirsiniz ?Kizlar bu adam 2013 aralıktan beri 8 senedir hayatımda.sosyal fobiyim.sekiz sene ben bu adamı duydum.gordum.hayatimda sadece bu adam oldu
Üstelik aldatma ile suçlandım alakası yok.ben bu adamdan kopamıyorum.olay.cinselilik değil.olay.bu adamla aramda öyle bir şey olmuş ki.ona baglanmisim
O meşhur huni olayını ben yaptım deme.Ben vajinismus hastasiyim.yapamiyorum.ama daha fazla konuşmak istemiyorum.evlaimim bir saçının teli için ölürüm.hassas olduğum konu evladom
Allah sizi hasta etmesin.tat tuz gitti.kotuyim yorgunumonun agzinin tatsizligi kovitten degildir ben sana diyim katip
Ya bu çocuk sürtünme yoluyla mı olmuş?Manoş inanamazsın, hepimiz seks ürünüyüz. Yani ayıp bişey yok, çok gereksiz bu trip şu an. Ben bişey sorucam, neden her normal karı koca gibi tam ilişki yaşamak yerine sürtündünüz, bunu bi anlatabilir misin, çok ilginç gerçekten?
Hangi huniyiO meşhur huni olayını ben yaptım deme.
Işte o yüzden aldatmakla suçlandım.cocuk böyle olmaz dedi ve dayağı yedim.Ya bu çocuk sürtünme yoluyla mı olmuş?Ciddili mi bu? Hadi be.
benim hasta olsam arayacak eski kocamda yok ben kimi arayacam yaAllah sizi hasta etmesin.tat tuz gitti.kotuyim yorgunum
Ya biri huni ile işte, ayy diyemiycem. Ya git tedavi ol, böyle yaşanır mı? Nasıl doğurdun o halde iken?Hangi huniyi
Evlenmek falan istemiyor. Zaten onun ne istediğinin ne önemi var önemli olan sizin ne istediginizSeviyorum dedi.evlilik için sağlık raporu almaya gittik.testler gecikti.evlenemedik.o zaman neden evlenmek istiyo.ben hala bunu seviyorum
Nasıl ya, adamın haberi yok mu?Işte o yüzden aldatmakla suçlandım.cocuk böyle olmaz dedi ve dayağı yedim.
yok kiz bu degildi oO meşhur huni olayını ben yaptım deme.
Kİmse değişmez. Artık anlayın bunu.dun neyse yarın daha. Beterini yapacak. Siz böyle ona mecbur gibi yapmaya devam edin. Bence psikolojik yardım alınBoşandık.ayri kalınca değişir.tekrar evleniriz diye düşündün.o ara geri dönmeyi denedim.kabul etmedi.hakliydi da.o öyle yapınca birlikte mahkemeye gittik boşandık.tartismalardam sonra eski sıcaklık kalmamıştı.surekli azalıyordu.yurumedi
Sekiz sene.once.aldatmakla suçlandım vajinismus yüzünden.ustelik alakam yok.cocuk.onum tıpkısının aynısı.yine de kabullenemedi.sonrasinda dayak yedimNasıl ya, adamın haberi yok mu?
Bu adamı "çocuğunun babası" olarak arada görmeni anlarım da sonrasında yaşadıkların hiç normal değil.Bak gerçekten ruh sağlığı uzmanından yardım almalısın .Cinsel terapi de almalısın çünkü sağlıklı cinsel hayatın yok.Farkında olmadan oğlunuzun hayatında rol model olarak örnek oluşturuyorsunuz..ilerde oğlunun böyle bir ilişki yürütme olasılığı mümkün .Sabah karakolluk olup akşam birbirinizi eve çağırıp yine evliliği konuştuğunuz .. ertesi hafta ise aile büyüklerinin dövüldüğü birliktelikten sana gerçekten hayır gelir mi? Senin en son ihtiyacın olan şey ruh sağlığı senden daha bozuk bir adamla ilişki yürütmen.Senin dengeni iyice bozuyor bu adam.Kizlar çocuğum.bu arada yedi yasinda.yapmayin.olus şeklini tartışmak vs.gunah
Yk ya huni vs yok.yok kiz bu degildi oahahaha ama benimde aklima o konu geldi siz degisik megisik diyince hamile kalma sekline
deme katip sakınYa biri huni ile işte, ayy diyemiycem. Ya git tedavi ol, böyle yaşanır mı? Nasıl doğurdun o halde iken?
Gerçekten sen vajinismus isen nasıl oldu bu çocuk, tüp bebek mi yaptınız naptınız?Sekiz sene.once.aldatmakla suçlandım vajinismus yüzünden.ustelik alakam yok.cocuk.onum tıpkısının aynısı.yine de kabullenemedi.sonrasinda dayak yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?