Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Ben vajinismus hastasiyim.yapamiyorum.ama daha fazla konuşmak istemiyorum.evlaimim bir saçının teli için ölürüm.hassas olduğum konu evladom

Psikolojik yardim alin o zaman böyle nereye kadar gidebilirsiniz ?

Ya bu çocuk sürtünme yoluyla mı olmuş? Ciddili mi bu? Hadi be.

Kİmse değişmez. Artık anlayın bunu.dun neyse yarın daha. Beterini yapacak. Siz böyle ona mecbur gibi yapmaya devam edin. Bence psikolojik yardım alın

Kizlar çocuğum.bu arada yedi yasinda.yapmayin.olus şeklini tartışmak vs.gunah
Bu adamı "çocuğunun babası" olarak arada görmeni anlarım da sonrasında yaşadıkların hiç normal değil.Bak gerçekten ruh sağlığı uzmanından yardım almalısın .Cinsel terapi de almalısın çünkü sağlıklı cinsel hayatın yok.Farkında olmadan oğlunuzun hayatında rol model olarak örnek oluşturuyorsunuz..ilerde oğlunun böyle bir ilişki yürütme olasılığı mümkün .Sabah karakolluk olup akşam birbirinizi eve çağırıp yine evliliği konuştuğunuz .. ertesi hafta ise aile büyüklerinin dövüldüğü birliktelikten sana gerçekten hayır gelir mi? Senin en son ihtiyacın olan şey ruh sağlığı senden daha bozuk bir adamla ilişki yürütmen.Senin dengeni iyice bozuyor bu adam.

Sekiz sene.once.aldatmakla suçlandım vajinismus yüzünden.ustelik alakam yok.cocuk.onum tıpkısının aynısı.yine de kabullenemedi.sonrasinda dayak yedim
Gerçekten sen vajinismus isen nasıl oldu bu çocuk, tüp bebek mi yaptınız naptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…