Öncelikle suyunuza kekik yağı damlatın hergun günde bir kere üç damla. Çok keskin olacak ama burnunuzu tutarak bir dikişte içinKızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek?
Bende içmem diye düşünüyordum ama yarın başlayacağım çünkü daha çok yeniyken atlatmak istiyorumÖncelikle suyunuza kekik yağı damlatın hergun günde bir kere üç damla. Çok keskin olacak ama burnunuzu tutarak bir dikişte için
Her suyunuza muhakkak limon sıkın
Sarımsak soğan kemik suyu tuketiminizi bence artırın.
Favipiravir ya da favicovir konusunda hiç önerim yokben icmeme taraftarıyım ama hasta olsam koşa koşa da içerim ölcem diye olecegimizden değil de çok pimpirikliyim çok
İyi edersinizBende içmem diye düşünüyordum ama yarın başlayacağım çünkü daha çok yeniyken atlatmak istiyorum
Şuan daha sakinim 1 saat önce gördüm pozitif olduğunu ve haliyle bi napıcam dedim.İlaçlarımı düzenli kullanıp bu hastalığı yenicem.Güçlü kalıcamGeçmiş olsun.
Öncelikle bana bir şey olacak psikolojisinden çıkın. İlaçlar için bir şey diyemem onu doktora sormanız lazım.
C vitamini ve çinko takviyesi alabilirsiniz, çinko bağışıklığı güçlendirir. Covid olunca aile hekimleri d vitamini de yazabiliyor. Aile hekiminizle bir görüşün.
Uyku düzeninize dikkat edin, iyi dinlenin. Beslenmeye dikkat edin, iştahınız ne kadar kapansa da yemeyi bırakmayın, kendinizi zorlayın. Psikolojinizi yıpratacak şeyler düşünüp kendinizi üzmeyin ki bagisikliginiz düşmesin.
On-oniki güne herşey geçmiş olacak merak etmeyin.Şuan daha sakinim 1 saat önce gördüm pozitif olduğunu ve haliyle bi napıcam dedim.İlaçlarımı düzenli kullanıp bu hastalığı yenicem.Güçlü kalıcam
Evet birçok yerde öyle okudum.Şuan ateşim var baş ağrım azaldı parol içmekten çok çok yeni.Biran önce iyileşmek için içeceğim.Eşim 10 gündür hasta ve atlatamayınca test vermeye gitti şuan vücut ağrısı çok fazla.Kötü durumda.Benim dün gece ateşim başladı daha öncesinde iyiydim.Çok haklısınız içmeliyim.İyi edersiniz
Kaynım icmeyerek süreci 1 aya çıkardı
Son 12 gün hastanede yatarak ve mecburen içmek zorunda kalarak haliyle de iyileşerek cikti
İnanın böyle abartılacak sonu kesin ölümcül bir hastalık değil. En kötü ilacı almazsınız virüs ciğerlere inebilir zatürre edebilir. Bunun bile tedavisi var, hastaneye yatar tedavi görürsünüz. Öyle hemen umutsuzluğa kapılmayın. Kanser gibi bir şey değil bu hastalık. Zatürrenin daha küçüğü diye düşünebilirsiniz. Atlatanlar daha çoğunlukta gerçekten.Şuan daha sakinim 1 saat önce gördüm pozitif olduğunu ve haliyle bi napıcam dedim.İlaçlarımı düzenli kullanıp bu hastalığı yenicem.Güçlü kalıcam
Hamilelikten dolayı olmamıştım maalesef.İyi düşünüyorum herşey güzel olacak.Geçmiş olsun. Paniklemeyin eğer aşı olmuşsanız zaten hafif geçiyor. Olmadıysanız ilaçları içmenizi tavsiye ederim. İlaçları kullanırken bol bol su ve yoğurt tüketin. Parol öneriyorlar ateş düşürmesi için. Moralinizi yüksek tutun, inşallah çabucak iyileşirsiniz
İlaçları kesinlikle iç 5. Günün sonunda hiçbişeyin kalmayacak merak etme.Kızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek?
Çok şükür öyle eşim test vermeyi çok erteledi şuan üstündeki sweet bile canını acıtıyor.Ertelemeden ilacıma başlayacağım.İnanın böyle abartılacak sonu kesin ölümcül bir hastalık değil. En kötü ilacı almazsınız virüs ciğerlere inebilir zatürre edebilir. Bunun bile tedavisi var, hastaneye yatar tedavi görürsünüz. Öyle hemen umutsuzluğa kapılmayın. Kanser gibi bir şey değil bu hastalık. Zatürrenin daha küçüğü diye düşünebilirsiniz. Atlatanlar daha çoğunlukta gerçekten.
İnşallah tez vakitte iyileşirsiniz yoğurt yemeyi bol bol su içmeyi sakın unutmayınÇok şükür öyle eşim test vermeyi çok erteledi şuan üstündeki sweet bile canını acıtıyor.Ertelemeden ilacıma başlayacağım.
İçeceğim annemde içmişti.Babam içmeden atlatmıştı yinede en garantisi içmek.Alerjiden korkuyorum ama birşey olmaz Allahın izniyleİlaçları kesinlikle iç 5. Günün sonunda hiçbişeyin kalmayacak merak etme.
Bizde atlattık. Annemin ciğerine inmişti korona ilaçları içmeye başladı zaten 5 günlük ilaçlar. Annem 3.günde iyileşti zaten haplar bitince de zaten iyileşmiş oldu.
İştahım çok azaldı ama sugün tepiştirerek yemek yedim.Sabah halim varken hoşaf falan yaptım onları içiyorum.Yoğurdumu hep evde yapıyorum herşeyden yemeya çalışıyorumİnşallah tez vakitte iyileşirsiniz yoğurt yemeyi bol bol su içmeyi sakın unutmayın
Ve sana birşey tavsiye edeceğim. Koronaya gerçekten birebir.İçeceğim annemde içmişti.Babam içmeden atlatmıştı yinede en garantisi içmek.Alerjiden korkuyorum ama birşey olmaz Allahın izniyle
Geçmiş olsun. Ateşiniz varsa parol plus kullanın. C vitamini ve çinko takviyesi alın.Kızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?