Covid pozitif😭

Geçmiş olsun. Panik yapmayın, yukarıda çokça tavsiye var zaten, vitamin ve bağışıklık güçlendirici şeyler alın. Ben ilacı kullanmamıştım, doktor bana bırakmıştı
İlaç kullananan gibi atlattım. Aşı olduysanız biraz daha kolay atlatırsınız inş. Ben geçirdiğimde aşı bulunamamıştı bile.
Kullanmanı tavsiye ederim diyorlar ama eşimi görünce korkiyorum.O çok salladı şuan çok sıkıntıda.Ama paniğim geçti başa gelen çekiliyor.Rabbim daha beterinden korusun😞

İştahım hiç yoktu ama herşeyden yedim.Midem bulana bulana yedim.Bağışıklık çok önemli düşmemesi lazım.Şuan çok kötü değilim ama balgamlı öksürük korkutuyor.O yüzden sabah hemen ilaçlara başlayacağım
Benim öksürüğüm coktu ve balgamlı şekilde aksine açık yazıcam ama balgam sevinin pisliği atıyorsunuz . Bol bol su için soğuk içmeyin . Limonu gerekirse günde 2 tane limon yiyin 🥰 valla yaptığım bütün şeyleri yazdım bence yapın . Ayni sırada kayınvalidemde geçirdi yahut eşim ondan taşıyıp bana getirdi bilemiyorum ama kvdem ilaç aldığı halde dengesiz bir kafa ve ruh hali ile yemedi içmedi benden cok hasta moduna girdi ,nazlandi mi desem bilemedim neyse hastaneye yatırıldı,kiyasim şuradan ben hamileyim tedirginligim endişem hat safhada iken kendimi bırakmadım yahut bir bakanım dahi yoktu kendi kendimin doktoru oldum şükürler olsun .sizlerde böylece toparlanın sıcak saklayın sırtınızı havlu gerçekten derman

Benim öksürüğüm coktu ve balgamlı şekilde aksine açık yazıcam ama balgam sevinin pisliği atıyorsunuz . Bol bol su için soğuk içmeyin . Limonu gerekirse günde 2 tane limon yiyin 🥰 valla yaptığım bütün şeyleri yazdım bence yapın . Ayni sırada kayınvalidemde geçirdi yahut eşim ondan taşıyıp bana getirdi bilemiyorum ama kvdem ilaç aldığı halde dengesiz bir kafa ve ruh hali ile yemesi içmedi hastaneye yatırıldı,kiyasim şuradan ben hamileyim tedirginligim endişem hat safhada iken kendimi bırakmadım yahut bir bakanım dahi yoktu kendi kendimin doktoru oldum şükürler olsun .sizlerde böylece toparlanın sıcak saklayın sırtınızı havlu gerçekten derman
Dünden beri kalktım işimi yaptım yatıp ben hastayım moduna girmedim ki ateşim 38.7 lerdeydi.Eşim aksine yerinden kımıldamıyor.Lütfen kalk hareket et diyorum.Yok adam aşırı pasta psikolojisinde.Çokda zor geçiyor ama kendini çok bıraktı.Aynen sana katılıyorum.psikoloji çok önemli

Kullanmanı tavsiye ederim diyorlar ama eşimi görünce korkiyorum.O çok salladı şuan çok sıkıntıda.Ama paniğim geçti başa gelen çekiliyor.Rabbim daha beterinden korusun😞
Açıkçası bu konuda tavsiye vermekten korkarım. Benim bebeğim yenidoğandı o zaman.kullanmamak için sebebim de vardı. İlacı kullanan eşimle aynı geçirdik neredeyse. Psikolojiyi sağlam tutmak gerek, çökmesine izin vermeyin. Tekrar şifa diliyorum

Dünden beri kalktım işimi yaptım yatıp ben hastayım moduna girmedim ki ateşim 38.7 lerdeydi.Eşim aksine yerinden kımıldamıyor.Lütfen kalk hareket et diyorum.Yok adam aşırı pasta psikolojisinde.Çokda zor geçiyor ama kendini çok bıraktı.Aynen sana katılıyorum.psikoloji çok önemli
Vucut iyi olmaya çalıştıkça "ben hastayım " dedikçe beyin söz geçirerek vücut kendini gerçekten bırakıp hasta oluyor . Bu da iyi bişey değil . Çok geçmiş olsun bu süreçte yiyip içme çok önemli .

Karantina nın 13.gününden yazıyorum size de sakın olun öncelikle bol vitaminli şeylerle ve sıvı ağırlıklı beslenin kozalak macunu öneririm bol limon ve sarımsak tüketerek atlatacaksınız bu günleri..

Belirtilerimide yazıyım iki gün ateş baş ağrısı boğaz ağrısı nefes darlığı ve halsizlikle tamam dedim kesin kovid olduk Allah yardımcım olsun dedim..yerimden kalkamadigim için eşimi gonderdim teste pozitif çıktı filyasyon ekibi geldi bi kutu hap verdi eşim kullandı ben kullanmadım c vit. ilaçlar içtim ve yediğime içtiğime dikkat ettim

2 küçük çocuğum var onlarla mesafeli olmadık tabiki muhtemelen onlarda oldu ama hiç belirti gostermediler yarın bizim için son karantina günü..

Karantina nın 13.gününden yazıyorum size de sakın olun öncelikle bol vitaminli şeylerle ve sıvı ağırlıklı beslenin kozalak macunu öneririm bol limon ve sarımsak tüketerek atlatacaksınız bu günleri..

Belirtilerimide yazıyım iki gün ateş baş ağrısı boğaz ağrısı nefes darlığı ve halsizlikle tamam dedim kesin kovid olduk Allah yardımcım olsun dedim..yerimden kalkamadigim için eşimi gonderdim teste pozitif çıktı filyasyon ekibi geldi bi kutu hap verdi eşim kullandı ben kullanmadım c vit. ilaçlar içtim ve yediğime içtiğime dikkat ettim

2 küçük çocuğum var onlarla mesafeli olmadık tabiki muhtemelen onlarda oldu ama hiç belirti gostermediler yarın bizim için son karantina günü..
Şükürler olsun sizin için çok sevindim.Benimde ateşim baş ağrım vücut ağrım ve öksürük nefas darlığım var.Oğlumun ateşi vardı onada test yaptılar şükür negatif çıktı.Bu hastalıkta en güzeli çocuklara kolay kolay bulaşmıyor.

İyi edersiniz

Kaynım icmeyerek süreci 1 aya çıkardı
Son 12 gün hastanede yatarak ve mecburen içmek zorunda kalarak haliyle de iyileşerek cikti
Ben hiç kullanmadan atlattım . Babam tüm ilaçları kullanmasına rağmen çok ağır geçirdi hastanede

Şükürler olsun sizin için çok sevindim.Benimde ateşim baş ağrım vücut ağrım ve öksürük nefas darlığım var.Oğlumun ateşi vardı onada test yaptılar şükür negatif çıktı.Bu hastalıkta en güzeli çocuklara kolay kolay bulaşmıyor.
Yapacağınız şey ciğere inmesini önlemek önce . Bunun için ılık suda kaya tuzunu eritin . Ağzına burnunuza gargara yapcaksiniz. Başka bunun çözümü yok . Ben bu şekilde hiç boğaz ağrısı bile olmadan atlattım . Sonrasında oksurugum de çok olmadı.
* Ilık sirkeli su iceceksiniz
*Limonlu taze zencefilli su kaynatıp biraz bekleyip ılıyınca iceceksiniz
*D vitamini .
Bunlar benim kurtaricim oldu ama ateş ve vücut ağrıları için ağrı kesici ilaç almak zorunda kalmıştım .
***Kovid ilaçlarını hiç kullanmadim

Kızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek? 😭😭😭

Bende gebeliğimin 16. Haftasında covid oldum 1 hafta hastanede yattım 4 günü yoğun bakımda. O ruh hali içinde iken insana hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor. Olumsuz düşünmeyin en önemlisi moral. Gelip geçecek

Kızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek? 😭😭😭
Çok geçmiş olsun covid bu herkesin başına gelebilir . Rabbim şifa versin . Kötüyü düşünüp kötüyü çağırma lütfen. Bol bol su iç vitaminli şeyler ye ve stres yapma

Bende gebeliğimin 16. Haftasında covid oldum 1 hafta hastanede yattım 4 günü yoğun bakımda. O ruh hali içinde iken insana hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor. Olumsuz düşünmeyin en önemlisi moral. Gelip geçecek
Rabbim evladını a bağışlamış çok sevindim.Balgamlı öksürüğünüz varmıydı acaba?

Çok geçmiş olsun covid bu herkesin başına gelebilir . Rabbim şifa versin . Kötüyü düşünüp kötüyü çağırma lütfen. Bol bol su iç vitaminli şeyler ye ve stres yapma
İlacımı içtim korktuğum gibi alerji yapmadı çok şükür..Tek isteğim biran önçe iyileşmek rabbim kimseye vermesin çok zormuş.

çok geçmiş olsun. maalesef çok fazla var 2. kere yakalanan çevremde de. ama sorunsuz atlattılar. d vitamini, c vitamini ve çinko alın mutlaka. kekik birebir. kuzene gelen ekipler de söylemişti. bol sıvı mandalina limon tüketin.

Gecmis olsun.Geciyor ,gececek merak etmeyin.Ben 18 aylik iki bebekle bir de cigerlerde tutulum varken ek tedaviyle yasadim covidi.Hayatimin en berbat.gunleriydi.Allah guc veriyor ama.

İnanın böyle abartılacak sonu kesin ölümcül bir hastalık değil. En kötü ilacı almazsınız virüs ciğerlere inebilir zatürre edebilir. Bunun bile tedavisi var, hastaneye yatar tedavi görürsünüz. Öyle hemen umutsuzluğa kapılmayın. Kanser gibi bir şey değil bu hastalık. Zatürrenin daha küçüğü diye düşünebilirsiniz. Atlatanlar daha çoğunlukta gerçekten.
Katılıyorum size. Medya çok ilgilendiği için insanlarda korku var. İstatistiklere bakılınca %99 iyileşilen bir hastalık. Hatta kalp krizi geçirme riskimiz daha fazla..

Back
X