- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
- Konu Sahibi Humpty dumpty
-
Benim yakınım covid oldu şuan iyileşme sürecinde ama şaşırtıcı olan şu ki menapoz da olmasına rağmen adet oldu. Normalde adetleri kesilmişti yaşı 50Selam herkese, covid olup adet gecikmesi yasayan ve adet sürecini normalden cok daha fazla sancılı geciren var mi ?
Amin, İnşâAllâhTabiki de herşeyin hayırlısı sağlıkla gelsinler bize inşallah
Bende ilaç kullanmadım 2 tane me parol içtim adetim 11 gün geçtiKızlar merhaba ben de Ekim ayında covid geçirdim. Ekim ayı adetim normal zamanında oldu. fakat kasım adetim gecikti şuan 5 gün gecikti ilaç kullanmadım çünkü sperme ve yumurtalığa etkisi oldugu ve ilaç bittikten 7 gün sonraya kadar ilişki olmaması gerektiği yazıyordu. Oluşmamış fetuslarda bile etkisi varmış ölü bebek çok oluyormus ilaçtan dolayı . ben de hiç kullanmadım ilacı ama yine de gecikme yaşadım
Selam herkese, covid olup adet gecikmesi yasayan ve adet sürecini normalden cok daha fazla sancılı geciren var mi ?
Ben adet oldum canım bugün tam günümde darısı başına bir de ben 3 gündür leslie yapıyorum etkisi var mı bilmiyorumAynı süreci yaşamışız benim de çarşamba bitti.ve iki Aralık adet tarihim endişelerimiz de aynı
Bende öyle bi sıkıntı olmadı her zamanki gibi ağrı vs aynıydıSelam herkese, covid olup adet gecikmesi yasayan ve adet sürecini normalden cok daha fazla sancılı geciren var mi ?
İlaç kullandığınız ay korunmanız gerekirdi zaten. Hamilelikte güvenli değil hele ki erken hamilelikte bu ilaç anormalliklere yol açabilir.Bende covid gecirdim yanlız adetim en az 2 gün gecer 5 gündür adet olmadım kullandıgımız ilaclar yüzündenmi acaba gecikme bebekde istıyoz sevinmek istemiyorum ilac yüzündendir diye
Selam herkese, covid olup adet gecikmesi yasayan ve adet sürecini normalden cok daha fazla sancılı geciren var mi ?
20 gün önce bende covid oldum atlattım 36ıncı günüm adet olamadım göğüs ve karın bölgem şiş akıntım ve kaşıntım var ama neden olduğunu anlayamadım covid mi yoksa bir buçuk ay önce adetimin ilk günü doğum kontrol hapı kullandım iki gün ve bıraktım zehirlediği için omu hormonlarımı bozdu bilgisi olan varsa lütfenSelam herkese, covid olup adet gecikmesi yasayan ve adet sürecini normalden cok daha fazla sancılı geciren var mi ?
Bende 40. Günde cok sancili bi sekilde oldum. Ilaclar etki etmistir muhtemelen.20 gün önce bende covid oldum atlattım 36ıncı günüm adet olamadım göğüs ve karın bölgem şiş akıntım ve kaşıntım var ama neden olduğunu anlayamadım covid mi yoksa bir buçuk ay önce adetimin ilk günü doğum kontrol hapı kullandım iki gün ve bıraktım zehirlediği için omu hormonlarımı bozdu bilgisi olan varsa lütfen
merhaba şimdi gördüm yazdığınızı bende kasım ayında covid geçirdim ve adet oldum karantinada. aralık ayında olmam gerekiyordu ayın 11 inde adet ama olamadm gecikmem var 13 gün. Siz oldunuz mu adet ve ya herhangi bir gelişme varmı doktora falan gittinizmi?Selam herkese, covid olup adet gecikmesi yasayan ve adet sürecini normalden cok daha fazla sancılı geciren var mi ?
Ben 40. Günde oldum normalde 26 Günde olurdum 14 gün gecikmeli oldu. Cok sancılı gecti ilk iki gün sancısı dizlerime kadar indi. Bir kac arkadaşımda aynı şekilde gec, sancılı ve pıhtılı oldular covidden sonraki ay.merhaba şimdi gördüm yazdığınızı bende kasım ayında covid geçirdim ve adet oldum karantinada. aralık ayında olmam gerekiyordu ayın 11 inde adet ama olamadm gecikmem var 13 gün. Siz oldunuz mu adet ve ya herhangi bir gelişme varmı doktora falan gittinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?