Covid sonrasi adet gecikmesi

Yaaa konu acıcaktım bende ası oldum 2.doz ama halen adet olmadım gunu gunune tutar asla sasmaz benıö gunum asıdan mı acaba yanı hamılelık imkansız bıze gore

Adet gecikmesini diğer raylarda da yaşadınız mi
Ben 8 ay boyunca düzensiz oldum geçen ay ve bu ay çok şükür düzene girdi gibi ama daha fazla ağrım oluyor maalesef ve bütün bunlar covid geçirdiğim aydan itibaren başladı. Doktor da böyle bir etki bırakmış olabileceğini söylemişti. İnşallah artık duzeliyordur.

Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim

Bende ilacsz atlattim.covidden sonra gecikme yasiyorum.sancilarm var ama olamiyorum bi erken oldu bir gec bence de kovid kaynakli bu duzenszlik.kekik icin bol boldaha once boyle brsey yasamamistim umarim duzeliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…