- 29 Ağustos 2016
- 155
- 179
- 103
- Konu Sahibi Humpty dumpty
-
Bende gecikmistim covidden sonra. Yaklasik 20 gün gec geldi iki ay. Aşıdan sonra da gecikme oldu.Merhaba kizlarr nolurrr destek verin bana
Korona olduktan sonra adetim 15 gun geciktii halaa beklemedeyimmm zaten hamilenkalmak icin ugrasiyodum lanet olasi virus geldi bana cattiiacaba normalmii buu aramizda yasayan varmi
gerçektenmiiii demekkii vücud düzene girmeye çalışıyoo çok kötü bu yaa bugün nerdeyse 17 ci günüm nerdeyse yumurtlama haftasına geldimBende gecikmistim covidden sonra. Yaklasik 20 gün gec geldi iki ay. Aşıdan sonra da gecikme oldu.
Inşallah gec dollenmedirKizlar merhaba . Normalde 35 günde adet olurum en geç mart nisan arası 28 günde oldum coviddim mayısı degerlendirmistim ilişki üzerinden 15 gün geçti son adet tarihinden ise 40 gün. Kanda test yaptırdım negatif . Adet belirtisi yok kasikta batma sık idrara cikma bel ağrım iştah var . Acaba diyorum geç döllenme mi oldu yada test falan mı hataliydi . Hic bu kadar gecikmedi . Yorumunuza ihtiyacım var
Bende 5 kayiptan sonra tam aşılama tedavisine baslayacagimiz ay covide yakalandim. Herseyin hayırlısı..gerçektenmiiii demekkii vücud düzene girmeye çalışıyoo çok kötü bu yaa bugün nerdeyse 17 ci günüm nerdeyse yumurtlama haftasına geldimkoronanın allah belasını versin diyorum başkada hiç bişe demiyorumm tamda tüp bebek tedavisini görcektim bu ayyy başıma gelmeyen kalmadıı sanırımm bu 2 ay sürecek gecikme hiç gecikmezdii dünde çok umudum vardıı amaa normal çıktı tabii
iştee var bundada bi hayırr nediyimmm allahımm uzatıyodurrBende 5 kayiptan sonra tam aşılama tedavisine baslayacagimiz ay covide yakalandim. Herseyin hayırlısı..
Evet yoğun, sancılı ve parcali geciyor.iştee var bundada bi hayırr nediyimmm allahımm uzatıyodurr
bide çok daha fazla sancılımı geçiyo son iki gündürr ben aşırı derece ağrı geçirdim dün bi başladı ağrı batmalar
fln olduu dayanılmıcak bişeydii desen doğum sancıısı hafif ağrılarım var bugun
Benimde 3 gun once baya bii sancili oldu ama gectii bakalim ne olcak hafif agrilarim varEvet yoğun, sancılı ve parcali geciyor.
Bende oldum canımm ama öyle çok ağrılır geçmedii benim çok şükür eskisi gibi nasıl ağrım olduysa öyle geçtii :)Evet yoğun, sancılı ve parcali geciyor.
ilaçlardanda olabilir olmayadabilir ben ilk gün içtim daha hiç içmedimBen de covid ilaclari kullandım ve adetim gecikti bekliyorum hala yok ilaçlardan mi acaba
Ben sadece ağrı kesici ve vitamin kullandim benim de geciktiBen de covid ilaclari kullandım ve adetim gecikti bekliyorum hala yok ilaçlardan mi acaba
Kaç gün sonra oldunuz peki benimde 10 geçti ve henüz olmadımBende sadece ağrı kesici kullandım. 26 günde olurdum bende 10 gün geçti hala yok
Geçmiş olsun öncelikle peki kaç gün sonra oldunuz adetGecikmemin 21.günü hala adet olmadım
Bende geçen ay yani ekim başında covit oldum.Aşı hiç olmadım korktuğum için.Zaten covit olduk ailecek.Çok ağır geçmedi çok şükür.Covid ilacı hiç kullanmadık.Çok üşüyünce gripin kullandım bir kaç tane,birde belime yakı yapıştırdım sürekli donuyordum.Birde 2 tane aspirin aldım.Aynı zamanda adet oldum,hem covit hem adet birlikte gitti,adet normalde pıhtılı olurdu ama kovitte daha pıhtılı oldu.Sürekli bitki çayları içtim.Öyle böyle atlattım.Şimdi hem aşı yok hem covit ilacı yok ama adet 6 gün gecikti,birde sürekli hani enfeksiyon oluruzya iltihap akıntı olur onun gibi bel kasık ağrım oluyor.Sanırım bu enfeksiyon etkiside var ,menopoza girrer gibi sıcakbasması terlemem var.sanırım adet olmayınca hormonlar etkilendi.Burda yazılanları okuyunca covit adet döngüsünü etkiliyor galiba.Bekliyorum benimde adetdim hiç gecikmezdi düzenli olurdum.Hamile değilimdir inşallah yaşım 41
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?