Covid sonrasi adet gecikmesi

Merhaba kizlarr nolurrr destek verin bana

Korona olduktan sonra adetim 15 gun geciktii halaa beklemedeyimmm zaten hamilenkalmak icin ugrasiyodum lanet olasi virus geldi bana cattii acaba normalmii buu aramizda yasayan varmi
Bende gecikmistim covidden sonra. Yaklasik 20 gün gec geldi iki ay. Aşıdan sonra da gecikme oldu.

Reactions: Jou
Bende gecikmistim covidden sonra. Yaklasik 20 gün gec geldi iki ay. Aşıdan sonra da gecikme oldu.
gerçektenmiiii demekkii vücud düzene girmeye çalışıyoo çok kötü bu yaa bugün nerdeyse 17 ci günüm nerdeyse yumurtlama haftasına geldim koronanın allah belasını versin diyorum başkada hiç bişe demiyorumm tamda tüp bebek tedavisini görcektim bu ayyy başıma gelmeyen kalmadıı sanırımm bu 2 ay sürecek gecikme hiç gecikmezdii dünde çok umudum vardıı amaa normal çıktı tabii

Kizlar merhaba . Normalde 35 günde adet olurum en geç mart nisan arası 28 günde oldum coviddim mayısı degerlendirmistim ilişki üzerinden 15 gün geçti son adet tarihinden ise 40 gün. Kanda test yaptırdım negatif . Adet belirtisi yok kasikta batma sık idrara cikma bel ağrım iştah var . Acaba diyorum geç döllenme mi oldu yada test falan mı hataliydi . Hic bu kadar gecikmedi . Yorumunuza ihtiyacım var

Inşallah gec dollenmedir

Bende 5 kayiptan sonra tam aşılama tedavisine baslayacagimiz ay covide yakalandim. Herseyin hayırlısı..

Bende 5 kayiptan sonra tam aşılama tedavisine baslayacagimiz ay covide yakalandim. Herseyin hayırlısı..
iştee var bundada bi hayırr nediyimmm allahımm uzatıyodurr

bide çok daha fazla sancılımı geçiyo son iki gündürr ben aşırı derece ağrı geçirdim dün bi başladı ağrı batmalar
fln olduu dayanılmıcak bişeydii desen doğum sancıısı hafif ağrılarım var bugun

Evet yoğun, sancılı ve parcali geciyor.

Kizlar arkadasimda da erken gelmesine sebep oldu 10 gün önce gelmis 3.haftasinda. Hormonlari etkiliyormus gercekten uzulmeyin düzelir insallah

Bende geçen ay yani ekim başında covit oldum.Aşı hiç olmadım korktuğum için.Zaten covit olduk ailecek.Çok ağır geçmedi çok şükür.Covid ilacı hiç kullanmadık.Çok üşüyünce gripin kullandım bir kaç tane,birde belime yakı yapıştırdım sürekli donuyordum.Birde 2 tane aspirin aldım.Aynı zamanda adet oldum,hem covit hem adet birlikte gitti,adet normalde pıhtılı olurdu ama kovitte daha pıhtılı oldu.Sürekli bitki çayları içtim.Öyle böyle atlattım.Şimdi hem aşı yok hem covit ilacı yok ama adet 6 gün gecikti,birde sürekli hani enfeksiyon oluruzya iltihap akıntı olur onun gibi bel kasık ağrım oluyor.Sanırım bu enfeksiyon etkiside var ,menopoza girrer gibi sıcakbasması terlemem var.sanırım adet olmayınca hormonlar etkilendi.Burda yazılanları okuyunca covit adet döngüsünü etkiliyor galiba.Bekliyorum benimde adetdim hiç gecikmezdi düzenli olurdum.Hamile değilimdir inşallah yaşım 41

Benim 15 gün gecikmeli oldu korkmayin kovitten dolayı olmamissinizdir test yapın içiniz rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…