Covid sonrası birtakım dertler

Ya insan hissediyor biliyor kendisinde değişim olduğunda. Size hak veriyorum kesinlikle bir şeyleri değiştirdi.

Ya insan hissediyor biliyor kendisinde değişim olduğunda. Size hak veriyorum kesinlikle bir şeyleri değiştirdi.
Hayır bir taraftan korkuyorum da, sonuçta bir hastalık yani, bir hasar kalmasından aşırı korkuyorum. Öleceğim zannettim belirtiler ilk çıktığında. Tüm hafta evdeydim zaten, bir daha hiç çıkamayacağım diye ödüm koptu.

Geçmiş olsun, kaygı anksiyetesi gecirmssiniz, gerginliğin sebebi de budur muhtemelen. Kaygılarımız da tavan yaptı zaten.

Yapabildiğimiz kadar sağlıklı ve dengeli beslenip yaşayacağız başka yapacak bir şey yok.

Covidden olduguna emin misiniz? Nickiniz bile baklavacheesecake. Yemeyi seven biri degil miydiniz oncesinde? Her seyi covide bagliyor artik insanlar ama hayatta o kadar degisken varken bana pek anlamli gelmiyor bunlar.

Covidden olduguna emin misiniz? Nickiniz bile baklavacheesecake. Yemeyi seven biri degil miydiniz oncesinde? Her seyi covide bagliyor artik insanlar ama hayatta o kadar degisken varken bana pek anlamli gelmiyor bunlar.
Öncesinde aylardır diyette ve dokuz kilo veren biri olmasaydım hak verebilirdim ama yok maalesef, bir haftadır böyleyim

Öncesinde aylardır diyette ve dokuz kilo veren biri olmasaydım hak verebilirdim ama yok maalesef, bir haftadır böyleyim
Ya bakin ben hep kilosunu koruyabilen bir insandim. Ama bir suredir anlamsiz bir direnc kilom var. Ne yapsam fayda etmiyor. Hormon testleri yaptirdim. Takviyeler aliyorum, menopoza mi giriyorum acaba diye bile doktora gittim. Alakasi yok dedi. Simdi stresten oldugunu dusunmeye basladim. Kortizol yuksekliginde de kilolar gitmiyor malesef. Yani bircok degisken var kiloyu etkileyen. Deneyerek bulacagiz neyin etki ettigini.

Bünyeniz güçsüz düştüyse yeme isteği normaldir, vücut kendini onarmak için ekstra gıdaya ihtiyaç duyar. Kefir, yoğurt, süt ve beyaz ete öncelik verin, ceviz, badem, fındık mutlaka olsun beslenmenizde, bir dönemdir bu geçecektir kontrollü yönetmeye bakın, çok çok geçmiş olsun

İnsülin direncim varmış. Bunu tabii kaç ay önce fark ettim diyete ve spora başladım, her ay düzenli ölçümüm de oluyor spor salonunda. Gayet de iyiye gittim, çok olmayabilir ama dokuz kilo verdim. Dayanabiliyordum da. Sadece işte geçen haftadan beri böyle bir şey geldi.

Ya ben kefir (sade kefir) seven insandım ama geçen gün bir içtim midem bulandı ki gerçekten severdim

Grip gibi hastaliklardan cikinca istahta acilma olabiliyor. Belki de ondandir. Bircok sebep olabiliyor dedigim gibi.

Ya ben kefir (sade kefir) seven insandım ama geçen gün bir içtim midem bulandı ki gerçekten severdim
Şart değil yoğurt, ayran,süt vs hepsi olur sağlıklı protein almanız önemli, bir de şu an mevsim geçişi sıcaklık düştükçe yeme isteği artar, vücut kışa hazırlanmak için yağ yapmak ister. Bende ocaktan beri diyetisyenle çalışıyorum, 15 kg verdim ama şu an çok yavaş hiç gitmiyor hep aynı kilodayım 1 aydır, farklı dönemleri oluyor vücudun sabretmek gerek

Covidle yaşamaya alışın hep bizimle artık
Covid değildi bizdeki ölümlerin sebebi
Tedaviler öldürdü insanları diyorlar
Geçmiş olsun bol sıvı ve doğal vitaminler
Bol sarımsaklı ilik suyu iyi gelecektir

Bu hizli testleri nereden aldiniz, aliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…