• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid şüphesi :(

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.048
298
Selamlar hanımlar,
Canım aşırı sıkıldı.Bogazimda sabahtan beri süregelen bir yanma,kuruluk ..Gün boyu yapmadığım kür kalmadı ama geçmiyor.Cuma günü şahit durusmamiz var,ya orada olamazsam diye de ayrı geriliyorum.Moral bozukluğundan uyuyamıyorum,az gözlerim dalsa uyansam sanki boğazım kötü olmuş gibi hissediyorum ama geçiyor.Sinifta geçen yıl derslere katılmamış 3 öğrenciye dip dibe okuma yazma öğretmeye çalışıyordum geçse onlardan geçer.Dudak hareketlerimi görsünler diye maske açmak zorunda kalmıştım ara ara :( Bir daha aslaaaa..
Uyku yok bana,umarım boş kuruntudur :(
Dualarınızı beklerim 🤲😔

Belki de sadece üşütmüşsünüzdür, bu ara grip salgını da var. Panik yapıp kendinizi daha da kötüleştirmeyin, çok geçmiş olsun 🙏🏼
Ay inşallah en kotu ihtimalle griptir.O testi yaptırmak da kolay değilmiş anlatılanlara göre,hiç gerek olmaz ins teşekkür ederim 🙏

Öğretmensiniz sanirim yanlis anlamayon ama size test zorunlu degilmiydin ilkkez yaptiricakmissiniz oyuzden sordum.Bizim ogretmenimiz testte covit olduğunu anladida umarim sizde yoktur gecmis olsn

Öğretmensiniz sanirim yanlis anlamayon ama size test zorunlu degilmiydin ilkkez yaptiricakmissiniz oyuzden sordum.Bizim ogretmenimiz testte covit olduğunu anladida umarim sizde yoktur gecmis olsn
Bizim ogretmenimiz derken siz kaç yasindasiniz ☺️

Ay inşallah en kotu ihtimalle griptir.O testi yaptırmak da kolay değilmiş anlatılanlara göre,hiç gerek olmaz ins teşekkür ederim 🙏
Testten korkmayın sadece burundan ve ağızdan kulak temizleme çubuğu gibi bir şeyle tükürük ve burun sıvısı alıyorlar. Degdiriyorlar yani sadece. Korkutmak istemem ama benim de aynı şekilde boğaz kuruluğu ve yanma ile başladı. Ertesi gün baş ağrısı ve ateşle devam etti. Ayakta atlattım çok şükür, odadan hiç çıkmadan evde kimseye bulaştırmadan geçti şükürler olsun. Yarınki durumunuza göre düzelme olmazsa mutlaka test yaptırin ki bir an evvel önleminizi almış olursunuz takviyeler konusunda. Ben 16 tane içilen ilaçtan içmeden geçirdim çünkü midemde gastrit var, arkadaşım içmiş daha hızlı atlattı. Aşıniz da varsa grip gibi geçer ki belki de gripsinizdir ama semptomlar çok benzediği için test olmadan anlamanız imkansız.

Bir de Allah korusun eğer covid çıkarsa bir bitkisel şurup var, gögüs hastalıkları doktorum verdi covid tedavisi için kullanılıyormus, hiçbir yan etkisi yok. İlaçları icemedigim için vermişti. 6. Günde kullanmama rağmen benim çok işime yaradı. Abim de benden 1 ay sonra geçirdi o ilk günden itibaren içmeye başladı öksürük olmadan atlattı. İnşallah hafif bir soğuk algınlığıdir Ama değilse özelden size adını yazarım doktorunuza da danışarak kullanırsınız.

Inşallah hafif bir boğaz enfeksiyonudur sabaha bir şeyiniz kalmamış olarak uyanırsiniz. Sıcak bitki çayları için zencefilli. Acil şifalar diliyorum. 🌺

Tedbir amaçlı test yaptırın yine de, benim negatif olan testim bir hafta sonra bugün itibariyle pozitife döndü. İnsanlarla ilişkinizi sınırlayın izole olun, insan gerçekten kendi bünyesini tanıyor, covid şüphesi geldiyse aklınıza tedbirinizi alın derim, ben geçen hafta rapor alıp okula gitmemiştim kimseyi riske atmayayım diye iyi ki öyle yapmışım. Size de geçmiş olsun inşallah değilsinizdi basit bir üşütmedir

İki doz aşılı öğretmenlere PCR testi zorunlu değil, aşı olmamış olanlar haftada iki gün test vermek zorunda sadece

Testten korkmayın sadece burundan ve ağızdan kulak temizleme çubuğu gibi bir şeyle tükürük ve burun sıvısı alıyorlar. Degdiriyorlar yani sadece. Korkutmak istemem ama benim de aynı şekilde boğaz kuruluğu ve yanma ile başladı. Ertesi gün baş ağrısı ve ateşle devam etti. Ayakta atlattım çok şükür, odadan hiç çıkmadan evde kimseye bulaştırmadan geçti şükürler olsun. Yarınki durumunuza göre düzelme olmazsa mutlaka test yaptırin ki bir an evvel önleminizi almış olursunuz takviyeler konusunda. Ben 16 tane içilen ilaçtan içmeden geçirdim çünkü midemde gastrit var, arkadaşım içmiş daha hızlı atlattı. Aşıniz da varsa grip gibi geçer ki belki de gripsinizdir ama semptomlar çok benzediği için test olmadan anlamanız imkansız.

Bir de Allah korusun eğer covid çıkarsa bir bitkisel şurup var, gögüs hastalıkları doktorum verdi covid tedavisi için kullanılıyormus, hiçbir yan etkisi yok. İlaçları icemedigim için vermişti. 6. Günde kullanmama rağmen benim çok işime yaradı. Abim de benden 1 ay sonra geçirdi o ilk günden itibaren içmeye başladı öksürük olmadan atlattı. İnşallah hafif bir soğuk algınlığıdir Ama değilse özelden size adını yazarım doktorunuza da danışarak kullanırsınız.

Inşallah hafif bir boğaz enfeksiyonudur sabaha bir şeyiniz kalmamış olarak uyanırsiniz. Sıcak bitki çayları için zencefilli. Acil şifalar diliyorum. 🌺
Merhabalar bitkisel şurup için bana dönüş yapabilir misiniz, covid geçiyorum ve dün itibariyle öksürük başladı hamile olduğum için ilaç da alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim 😔

Geçmiş olsun. Biz ilaç kullanmadan atlattık. Zaten o ilacın etkinliği kanıtlı değil artık sistemde değişmiş sanırım bize getirmediler. Aradılar yan etkilerinden bahsettiler ağır değilseniz getirmeyelim dediler ben de istemedim. Kekik yağı, çayı, vitaminler ve ıhlamur ile atlattık çok şükür. Birde corasprin kan sulandırıcı. Kendinizi kötü hissediyorsaniz bunları kullanabilirsiniz.

Merhaba. Boğaz ağrınız için taze zencefili ufak küpler halinde kesip çiğneyebilirsiniz. Çok acı geliyorsa bal ve limonla karıştırıp yersiniz. Onun dışında doktorunuza danışarak betaglukan, çinko, propolis, c ve d vitamini kullanabilirsiniz. C vitamini önerisi isterseniz mesajla bana ulaşın. Geçmiş olsun.

Su 1 ay icinde 2 kez grip ,nezle atlattim.Ikisi de covidle benzer belirtiler.Saglik ocagina gidin diyecrgim ama test olmadan muayene etmiyorlar.Biz de esimle ogretmeniz. 2 haftada 1 hastayiz.%50 %50 ya covidiz ya grip salgini diyoruz.Okullar felaket durumda.Seyreltilmis sinifa gecmezsek donemin ortasina cocuklar ve ogrrtmenler durmadan donusumlu hasta olup okula gelemeyecrkler zaten.Okullarda tedbir vs hak getire .Isimiz cok zor

Aşılarım tam olduğu için test zorunlulugum yok

Selamlar hanımlar,
Canım aşırı sıkıldı.Bogazimda sabahtan beri süregelen bir yanma,kuruluk ..Gün boyu yapmadığım kür kalmadı ama geçmiyor.Cuma günü şahit durusmamiz var,ya orada olamazsam diye de ayrı geriliyorum.Moral bozukluğundan uyuyamıyorum,az gözlerim dalsa uyansam sanki boğazım kötü olmuş gibi hissediyorum ama geçiyor.Sinifta geçen yıl derslere katılmamış 3 öğrenciye dip dibe okuma yazma öğretmeye çalışıyordum geçse onlardan geçer.Dudak hareketlerimi görsünler diye maske açmak zorunda kalmıştım ara ara :KK43: Bir daha aslaaaa..
Uyku yok bana,umarım boş kuruntudur :KK43:
Dualarınızı beklerim 🤲😔
Grip salgını var hem yetişkin hem çocukta. Dinlenin bolca.

Back
X