Bende daha önce bi kaç defa yaptırmıştım test böyle bir durum ilk defa olunca garipsedim ve korktum açıkcasıBen yaptırdım geçen hafta. Böyle bir mesaj gelmedi. Saat gece 1 buçuk gibi çıktı sonuç.
Eşim devlet memuru ve aşısız olduğu için her hafta covid testi yaptırıyor. Test yaptırdıktan sonra bahsettiğiniz bu mesaj hep geliyor. Amacı da şu, pozitif çıkabilme ihtimaline karşı kendinizi karantinaya alın ve covid yayılımına sebep olmayın diye.İyi geceler herkese
Ben bugün öğlen 13:00 sıralarında test yaptırdım belirtilerim vardı halada test sonucum çıkmadı. Sağlık bakanlığından mesaj geldi şimdi test sonucunuz çıkana kadar geçici izolasyondasınız sonuç negatif gelirse izolasyon sonlanacaktır diye başına böyle bişey gelen var mı çok tedirgin oldum
Tabiki öyle ben sadece acaba şeymi dedim zaten pozitifim ama işte hangi varyant olduğunamı bakıyolar gibiGenel prosedür öyle diye biliyorum ben
Sonuç olarak test yaptırdıysanız kendinizden şüpheniz var demek
Bu durumda da izolasyonda olmanız zaten zorunda kalmasanız da yapmanız gereken şey bence
Zaten karantinaya aldımda kendimi sadece zaten pozitifim ama varyantlı virüsmü diye bakıyolar acaba gibi düşündümEşim devlet memuru ve aşısız olduğu için her hafta covid testi yaptırıyor. Test yaptırdıktan sonra bahsettiğiniz bu mesaj hep geliyor. Amacı da şu, pozitif çıkabilme ihtimaline karşı kendinizi karantinaya alın ve covid yayılımına sebep olmayın diye.
O testler test merkezlerinw gidiyor sanirim teslim alan bir arac var yada belirli saatlerde teslim etmeye giidyorlar bazi saatlerde verilen testler com gec cikiyor bazi saatlerdeki erken ben gece 12 de verdim 13-14 saat sonra falan cikmisti. Beni de gecici izolasyona aldilar. Pozitif cikinca test gununu 1. Gun olarak saydilar. Negatif cikinca izolasyon son buluyor.İyi geceler herkese
Ben bugün öğlen 13:00 sıralarında test yaptırdım belirtilerim vardı halada test sonucum çıkmadı. Sağlık bakanlığından mesaj geldi şimdi test sonucunuz çıkana kadar geçici izolasyondasınız sonuç negatif gelirse izolasyon sonlanacaktır diye başına böyle bişey gelen var mı çok tedirgin oldum
Ben zaten evimdeyim merak etmeyin kimseyi riske atmayı göze alamamGeçen sglik ocağında sırada ki şahıs kovidliydi pozitif çıktı sonucun diyip gönderdiler. Test yaptıranlar bencede beklemeli ama öyle değil heryerde sanirim
HayırTabiki öyle ben sadece acaba şeymi dedim zaten pozitifim ama işte hangi varyant olduğunamı bakıyolar gibi
Hayır, eşim hep negatif çıktığı halde bu mesaj geliyor.Zaten karantinaya aldımda kendimi sadece zaten pozitifim ama varyantlı virüsmü diye bakıyolar acaba gibi düşündüm
Yok sizin için demedim yani geçen böyle bir mevzu oldu demekki herkes beklemiyor demek istedim.gecmis olsun.Ben zaten evimdeyim merak etmeyin kimseyi riske atmayı göze alamam
Teşekkür ederim geçmiş olsun sizedeO testler test merkezlerinw gidiyor sanirim teslim alan bir arac var yada belirli saatlerde teslim etmeye giidyorlar bazi saatlerde verilen testler com gec cikiyor bazi saatlerdeki erken ben gece 12 de verdim 13-14 saat sonra falan cikmisti. Beni de gecici izolasyona aldilar. Pozitif cikinca test gununu 1. Gun olarak saydilar. Negatif cikinca izolasyon son buluyor.
Sagolun hayirli haberler alin insallahTeşekkür ederim geçmiş olsun sizede
Benim hayat eve sığarda risksiz gözüküyor.Hayır
Test yaptırdığımda bana ds gelmişti o mesaj
Hayat eve sığar uygulamasında da riskli görünüyordu durumum hatta test sonucum çıkana kadar
Prosedür değişmiş demekki çok teşekkür ederimHayır, eşim hep negatif çıktığı halde bu mesaj geliyor.
Çok sağolun inşallahSagolun hayirli haberler alin insallah
Esimede her zaman geliyo mesaj, her test yaptirdiginda yani.İyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?