Covid testi

Sesevya

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
400
264
303
İyi geceler herkese
Ben bugün öğlen 13:00 sıralarında test yaptırdım belirtilerim vardı halada test sonucum çıkmadı. Sağlık bakanlığından mesaj geldi şimdi test sonucunuz çıkana kadar geçici izolasyondasınız sonuç negatif gelirse izolasyon sonlanacaktır diye başına böyle bişey gelen var mı çok tedirgin oldum

Ben yaptırdım geçen hafta. Böyle bir mesaj gelmedi. Saat gece 1 buçuk gibi çıktı sonuç.

Genel prosedür öyle diye biliyorum ben
Sonuç olarak test yaptırdıysanız kendinizden şüpheniz var demek
Bu durumda da izolasyonda olmanız zaten zorunda kalmasanız da yapmanız gereken şey bence

Eşim devlet memuru ve aşısız olduğu için her hafta covid testi yaptırıyor. Test yaptırdıktan sonra bahsettiğiniz bu mesaj hep geliyor. Amacı da şu, pozitif çıkabilme ihtimaline karşı kendinizi karantinaya alın ve covid yayılımına sebep olmayın diye.

Geçen sglik ocağında sırada ki şahıs kovidliydi pozitif çıktı sonucun diyip gönderdiler. Test yaptıranlar bencede beklemeli ama öyle değil heryerde sanirim

Genel prosedür öyle diye biliyorum ben
Sonuç olarak test yaptırdıysanız kendinizden şüpheniz var demek
Bu durumda da izolasyonda olmanız zaten zorunda kalmasanız da yapmanız gereken şey bence
Tabiki öyle ben sadece acaba şeymi dedim zaten pozitifim ama işte hangi varyant olduğunamı bakıyolar gibi

Zaten karantinaya aldımda kendimi sadece zaten pozitifim ama varyantlı virüsmü diye bakıyolar acaba gibi düşündüm

O testler test merkezlerinw gidiyor sanirim teslim alan bir arac var yada belirli saatlerde teslim etmeye giidyorlar bazi saatlerde verilen testler com gec cikiyor bazi saatlerdeki erken ben gece 12 de verdim 13-14 saat sonra falan cikmisti. Beni de gecici izolasyona aldilar. Pozitif cikinca test gununu 1. Gun olarak saydilar. Negatif cikinca izolasyon son buluyor.

Geçen sglik ocağında sırada ki şahıs kovidliydi pozitif çıktı sonucun diyip gönderdiler. Test yaptıranlar bencede beklemeli ama öyle değil heryerde sanirim
Ben zaten evimdeyim merak etmeyin kimseyi riske atmayı göze alamam

Tabiki öyle ben sadece acaba şeymi dedim zaten pozitifim ama işte hangi varyant olduğunamı bakıyolar gibi
Hayır
Test yaptırdığımda bana ds gelmişti o mesaj
Hayat eve sığar uygulamasında da riskli görünüyordu durumum hatta test sonucum çıkana kadar

Teşekkür ederim geçmiş olsun sizede

Hayır
Test yaptırdığımda bana ds gelmişti o mesaj
Hayat eve sığar uygulamasında da riskli görünüyordu durumum hatta test sonucum çıkana kadar
Benim hayat eve sığarda risksiz gözüküyor.
Ben en son 3 ay önce yaptırmıştım test prosedür değişti heralde çok teşekkür ederim

Esimede her zaman geliyo mesaj, her test yaptirdiginda yani.
Negetif de cikabilir yani bu mesaj pozitif oldugunuz anlamina gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…