Covid testine ulaşmak için verilen savaş!!!

Yemin ediyorum 2 saat önde ağlayarak aynı cümleyi kurdum.
Korunmak adına iyice direncimizi düşürdük, bana da öyle geliyor.
Arkadaşlarım gezme olsun diye 1 gecelik şehir değiştiriyor hala.
Ben 6 aydır toplamda 10 farklı insan gördüm,üç aile yani. Şuan 1 aile pozitif, diğer ikimiz temaslıyız.
Nasıl oldu aklım almıyor.

Doktora bir ağladım ‘ben bir restoranda yemek yemedim, bir avm ye girmedim, eve insan almadım anne babama gitmedim niye oldum’ deyince, kadın da sustu kaldı.
Bari gezeydim ya...
Valla ben saldım. Başından beri çok titiz değildim zaten biliyorsun, artık maske takıp el yıkamak dışında bir önlemim yok.

Devamlı azar azar maruz kalıp vücudumu alıştırıyor muyum diye düşünmüyor değilim. Çünkü sosyalleşiyorum, arkadaşlarımla çıkıyorum, dışarıda yemek yiyorum vs. Tertemiz vücudu birden virüsün içine atmaktansa böyle az az alıp alışıyorum diye bir teorim var, hayırlısı artık.

Devlete gittim sadece ishalım vardı ve temaslıydım.Bana soylenen sadece tek bir belırtıyle test yapmadıkları .Ne soyluolarsa onayla dedıler ates öksürük vs ?Hepsıne evet dedım yoksa yapmıyorlarmış .Kac arkadasımı yapmadan gondermısler.Sonra test oldum ve pozıtıf cıktım.Özeldede yaptırmadım 260 tl para ıstedıler.Vermek ıstemedım o parayı .Gıttım sosyal kesafeyı koruyarak sıra bekledım.Tabıkı durumunuz varsa gıdın ozel hastaneye .Ama gıtmeden once arayın derım kendılerını .
Çok geçmiş olsun, hepimize geçmiş olsun artık camdan kapıdan mı giriyor, onu düşünmeye başladım.

Devlet şuan en çok rağbet gören ve gerçekten en üst düzeyde tedavi verilen yer.
Ama takip ettiğim sayfalardan halini görünce, imkanı olan insanların çekilmesi taraftarıyım, saatlerce beklenen bir kuyruk, yoğunluk mutlaka azaltılmalı.
Özellikle bana en yakın olan şehir hastanesinden çok yoğun olsa da inanılmaz övgü duyuyorum, son çarem olacak.

Bir de çocuk boyutu var işin, iki tane olduklarından uzun süreli ortadan kaybolamıyorum.
Devlete gidersem mecbur beraber gideceğiz çünkü.
Ankara’dayım. Bu konudan sonra iyice kaygılandım. Annem koah, Allah korusun bir şey olsa ben nereye götürücem o zaman ya.. lütfen kim test yaparsa buradan yazın da ona göre gidelim ya da içimiz rahatlasın. 🙏 daha covid olmadan nerede test yaptıracağım diye endişeleniyorum. Ne hale geldik ya..
Bu arada bütün mesajlarınızı okudum, bana covid değilsiniz gibi geldi. İçime de öyle doğdu, inşallah hayırlı haberinizi alırız 🙏
İnşallah çok teşekkür ederim, aldığım bilgileri buraya yazarım.
Şimdilik öğrendiklerim
Tobb
Bayındır
Medicana
Medical Park

Bunlar doktor onayı olmadan test yapmıyor ve test kitleri sorunlu.
Güven de ise gün ve saat söz konusu.
Liv poliklinik saati dahilinde isteğe göre şart aramaksızın test yapıyor.

Yenimahalle devlet Hastanesi'nde en yaptırdık az önce. Eşim pozitif. Ben sonuç gosteremedim ama muhtemelen negatif. Kalabalık değildi.
Çok geçmiş olsun, bilseydim vallahi giderdim.
Gece 11 de eşime hastane ara çabuk diye telefondaydım çünkü.
Doktor hanım birkaç hastane saydı bana ama içlerinde yoktu, dışkapı, şehir hastanesi, gata falan söyledi.

Eşiniz pozitif olduğu için siz de karantinada olacaksınız.
Aynı şekilde karantinada olup ilaç başlanan tanıdığım var.

Valla ben saldım. Başından beri çok titiz değildim zaten biliyorsun, artık maske takıp el yıkamak dışında bir önlemim yok.

Devamlı azar azar maruz kalıp vücudumu alıştırıyor muyum diye düşünmüyor değilim. Çünkü sosyalleşiyorum, arkadaşlarımla çıkıyorum, dışarıda yemek yiyorum vs. Tertemiz vücudu birden virüsün içine atmaktansa böyle az az alıp alışıyorum diye bir teorim var, hayırlısı artık.
yeni bir ekol yarattınız vücudu virüse alıştırmak.valla olabili de neden olmasın :KK70:

Bir gün hepimiz tükürük partisi yapacağız, buna inandım artık ben.
Çünkü önleme inancım kalmadı.

İyisini yapıyorsun, biz yapmayanlar olarak ona ahlanıyoruz bir de.

Bir gün hepimiz tükürük partisi yapacağız, buna inandım artık ben.
Çünkü önleme inancım kalmadı.

İyisini yapıyorsun, biz yapmayanlar olarak ona ahlanıyoruz bir de.
c vitamini tablet var mı evde varsa iç hemen.bir de kekik kaynat suyunu iç öldürüyormuş mikropları

yeni bir ekol yarattınız vücudu virüse alıştırmak.valla olabili de neden olmasın :KK70:
İçimden öyle geçiyor diyerek kaynak gösterebilirim :D

Neyse, gece gece linç yemeden kenardan sıvışayım ben. İnşallah herkes en sağlıklı şekilde atlatır bu süreci.

Film sen de habersiz bırakma.

Tuttum teorini Lya 😂 bende alıştırma evresine geçtim yavaştan. Canım vücudum birden şoka girmez inşallah :rolleyes:

Of Allahım yaa..
Çok üzücü...
Kimileri kapılarda karşılanır, tek stresi çıkacak pozitif sonuç olur... Kimileri hasta haliyle test yaptırmak için çabalar, yanına kalan ulaşılamamış hedef, sonucu bilinmeyen şüphe, sinir, stres...
Dilerim sonucunuz negatiftir.
İnşallah, çok teşekkür ederim.
Aslında ben pozitif olduğumu biliyorum, amacım bunu tasdik ettirip tedavimi almak.

Ben para ödemeye razı olarak bugün o teste ulaşamadım, imkanı olmayan ne yapacak?
Bir de o boyutu var işin.
Elbet bugün olmadı yarın, orada mı bitti en pahalı bin tl duydum, şaka değil bin tl, onu olurum artık gecikmemek adına.
Ama ülkenin hali belli, pandemi belli.
Ee nerede bu testler?

şimdi bu virüs te minikte olsa bir hayvan sayılır değil mi?aynı tek hücreli amip gibi mesela fen dersinde az dinlemedik keratayı.şimcikkk bu covid hayvanına sevimli bir isim taksam ve eğitsem yedirip içirsem bana bulaşmaktan vazgeçermi ki ?vefalı olurmu ki?kafamda deli sorular .bu deli saçması soruların sebebi de bizzat kendisidir namıssızın :kızgın:

Aman diyeyim böyle bir ekol başlamasın, sonra üstüme üstüme linç yağar :D
Geçen bir linç yedim, hiç linç demeyin kendinize😂😂😂

Böyle bir kırmızı buton kullanımı görmedim ben.
Nasıl bir bastılarsa o nefret beni kovide götürdü buyur buradan yak😂
Evrene verdikleri enerjiyle hasta oldum.

Korona temaslıyım direkt.
Sırt ve göğüs ağrım, şiddetli baş ağrım var.
Hastanede ölçülen 37.8 ateşim, gözlerde sararma, sulanma, kanlanma var.

Teması bilmesem ‘ay balkonda tutuldum’ diyeceğim ama doktor hanım 2 metreden yüzüme bakıp ‘teste gerek yok covidsiniz, devlete gidin hemen tedavinize başlansın’ deyip, test yapmadan yolladı.
Şaka gibi...
TOBB a gittiniz mi çalışma arkadaşlarım TOBB a gitmiş hep.evet biraz test verme konusunda ikna etmek zor olmuş sağlık ekibini ama yaptırmışlar sonunda:)) şaka gibi dimi

Tuttum teorini Lya 😂 bende alıştırma evresine geçtim yavaştan. Canım vücudum birden şoka girmez inşallah :rolleyes:
Ahh yaban, ah yaban...
Yanarım yanarım 2 bebeyle 6 aydır evde başıma gelenlere yanarım valla ya.
Şu karantina bitsin, doğru okula.
Bedeni sağlam tutacağız derken ruh sağlığı gitti, e beden de gitti, elde kaldı sıfır.

TOBB a gittiniz mi çalışma arkadaşlarım TOBB a gitmiş hep.evet biraz test verme konusunda ikna etmek zor olmuş sağlık ekibini ama yaptırmışlar sonunda:)) şaka gibi dimi
Ben tobb a gitmek için yola çıktım, varmak üzereyken arayayım dedim şimdi prosedürü bilmiyorum, beni tutarlar falan ne olur ne olmaz, evden yanımda inanın 5 lira nakit olmadan çıktım kart, telefon ve kimlik aldım o kadar.
Çocukları uyutup fırladım.

Ama testleri yokmuş😂
Ya geldim ben dedim muayene edildiğimde test zaten istenecek temaslıyım, belirtim var, tomografi çekelim dedim, yardımcı olamayacaklarını söylediler.

İnşallah, çok teşekkür ederim.
Aslında ben pozitif olduğumu biliyorum, amacım bunu tasdik ettirip tedavimi almak.

Ben para ödemeye razı olarak bugün o teste ulaşamadım, imkanı olmayan ne yapacak?
Bir de o boyutu var işin.
Elbet bugün olmadı yarın, orada mı bitti en pahalı bin tl duydum, şaka değil bin tl, onu olurum artık gecikmemek adına.
Ama ülkenin hali belli, pandemi belli.
Ee nerede bu testler?
Çok geçmiş olsun canım.
Çocuklarınıza bulaşmadan, siz de hafif belirtilerle atlatırsınız bu zor zamanları... Yürekten diliyorum.
Tekrar çok geçmiş olsun.

Ben tobb a gitmek için yola çıktım, varmak üzereyken arayayım dedim şimdi prosedürü bilmiyorum, beni tutarlar falan ne olur ne olmaz, evden yanımda inanın 5 lira nakit olmadan çıktım kart, telefon ve kimlik aldım o kadar.
Çocukları uyutup fırladım.

Ama testleri yokmuş😂
Ya geldim ben dedim muayene edildiğimde test zaten istenecek temaslıyım, belirtim var, tomografi çekelim dedim, yardımcı olamayacaklarını söylediler.
Çok üzücü...Allah hepimizin yardımcısı olsun korusun şu illetten.

Geçen bir linç yedim, hiç linç demeyin kendinize😂😂😂

Böyle bir kırmızı buton kullanımı görmedim ben.
Nasıl bir bastılarsa o nefret beni kovide götürdü buyur buradan yak😂
Evrene verdikleri enerjiyle hasta oldum.
Onu bende hatırladım o kadar kişi beğenmedim atmıştı ki ben vazgeçtim artık :KK70:

Back
X