Devlete gittim sadece ishalım vardı ve temaslıydım.Bana soylenen sadece tek bir belırtıyle test yapmadıkları .Ne soyluolarsa onayla dedıler ates öksürük vs ?Hepsıne evet dedım yoksa yapmıyorlarmış .Kac arkadasımı yapmadan gondermısler.Sonra test oldum ve pozıtıf cıktım.Özeldede yaptırmadım 260 tl para ıstedıler.Vermek ıstemedım o parayı .Gıttım sosyal kesafeyı koruyarak sıra bekledım.Tabıkı durumunuz varsa gıdın ozel hastaneye .Ama gıtmeden once arayın derım kendılerını .
Çok geçmiş olsun, hepimize geçmiş olsun artık camdan kapıdan mı giriyor, onu düşünmeye başladım.
Devlet şuan en çok rağbet gören ve gerçekten en üst düzeyde tedavi verilen yer.
Ama takip ettiğim sayfalardan halini görünce, imkanı olan insanların çekilmesi taraftarıyım, saatlerce beklenen bir kuyruk, yoğunluk mutlaka azaltılmalı.
Özellikle bana en yakın olan şehir hastanesinden çok yoğun olsa da inanılmaz övgü duyuyorum, son çarem olacak.
Bir de çocuk boyutu var işin, iki tane olduklarından uzun süreli ortadan kaybolamıyorum.
Devlete gidersem mecbur beraber gideceğiz çünkü.
Ankara’dayım. Bu konudan sonra iyice kaygılandım. Annem koah, Allah korusun bir şey olsa ben nereye götürücem o zaman ya.. lütfen kim test yaparsa buradan yazın da ona göre gidelim ya da içimiz rahatlasın.

daha covid olmadan nerede test yaptıracağım diye endişeleniyorum. Ne hale geldik ya..
Bu arada bütün mesajlarınızı okudum, bana covid değilsiniz gibi geldi. İçime de öyle doğdu, inşallah hayırlı haberinizi alırız
İnşallah çok teşekkür ederim, aldığım bilgileri buraya yazarım.
Şimdilik öğrendiklerim
Tobb
Bayındır
Medicana
Medical Park
Bunlar doktor onayı olmadan test yapmıyor ve test kitleri sorunlu.
Güven de ise gün ve saat söz konusu.
Liv poliklinik saati dahilinde isteğe göre şart aramaksızın test yapıyor.
Yenimahalle devlet Hastanesi'nde en yaptırdık az önce. Eşim pozitif. Ben sonuç gosteremedim ama muhtemelen negatif. Kalabalık değildi.
Çok geçmiş olsun, bilseydim vallahi giderdim.
Gece 11 de eşime hastane ara çabuk diye telefondaydım çünkü.
Doktor hanım birkaç hastane saydı bana ama içlerinde yoktu, dışkapı, şehir hastanesi, gata falan söyledi.
Eşiniz pozitif olduğu için siz de karantinada olacaksınız.
Aynı şekilde karantinada olup ilaç başlanan tanıdığım var.